Görüş Bildir
Haberler
AK Parti'de Beklenen Adaylık Başvuruları Gelmemiş

AK Parti'de Beklenen Adaylık Başvuruları Gelmemiş

AK Parti'de milletvekilliği adaylığı için bürokrasiden gelen başvurular beklentiyi karşılamadı. Özellikle daha önce AK Parti ile temasa geçen çok sayıda yargı üyesinin istifa etmediği belirtildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

14 Mayıs’taki seçimlerde adaylığa soyunacak kamu görevlilerinin istifası için verilen süre 16 Mart’ta doldu. Geçen seçimlerde kamudan istifa eden bürokratların favori adresi AK Parti'ye yapılan başvurular beklenenin çok altında kaldı.

Diken'den Altan Sancar'ın haberine göre, son aylarda parti kurmaylarıyla doğrudan diyaloğa geçen yargı bürokrasisi içinden çok sayıda ismin istifa etmemesi AK Parti'de şaşkınlıkla karşılandı.

AK Partili kaynakların aktardığına göre, an itibariyle AK Parti'ye adaylık başvurularının sayısı 4 bine yaklaştı. Bu sayı içinde bürokrasiden gelen başvuruların sayısının 200’ü geçtiğini söyleyen kaynaklar, başvuran isimler arasında henüz 'sürpriz' bir ismin olmadığını vurguladı.

Partide şaşkınlık yarattı

Partide şaşkınlık yarattı

Geçen yıllara göre bürokrasiden gelen başvuruların sayısının az olduğunu kabul eden AK Partililer, bu durumun partide şaşkınlık yarattığını gizlemiyor.

AK Parti yetkilileri yargıdan çok sayıda ismin daha önce kendileriyle iletişime geçtiğini ama süre bitiminde bu isimlerin büyük bölümünün istifa etmediğini gördüklerini belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
19
6
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Putler

Ak parti Titanic gibi, asla batmaz diyorlar ama sonucu şimdiden gören su alan gemiye binmiyor.

Mavi Balik

Akp’nin gerçek oyları anketlerdeki oy oranının çok altında. Milyonların icralık olduğu bir ülkede insanlar niye oy versin?