Görüş Bildir
Haberler
Ailesinden Dört Kişiyi Katleden Genç İntihar Etti

Ailesinden Dört Kişiyi Katleden Genç İntihar Etti

Emre Ordu
09.08.2022 - 23:37 Son Güncelleme: 09.08.2022 - 23:39

Kahramanmaraş'ta evlerinin çatısında maket bıçağı ile bileklerini keserek kendine zarar veren B.Ö. yanına gelen anne, baba ve 2 kardeşini tabancayla vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Olay, saat 19.30 sıralarında Önsen Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre B.Ö., evlerinin çatısında maket bıçağı ile bileklerini keserek kendine zarar vermeye başladı. 

B.Ö., çatıya çıkan baba M.Ö., anne H.Ö. ile ağabeyi F.Ö. ve 10 yaşındaki kardeşi T.Ö.'ye yanında bulunan tabanca ile ateş açtı. Anne, baba ve 2 kardeşini tabancayla vuran B.Ö., daha sonra aylı silahla kendini de vurdu.

Baba da hastanede hayatını kaybetti

Baba da hastanede hayatını kaybetti

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde 4 kişinin yaşamını yitirdiği belirlenirken, ağır yaralanan baba da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
asgoodasitgets

Korkunç bir olay olayın böyle gerceklestigi kesin mi acaba bir hasimlari gelip hepsini katledip oğlan yaptı süsü vermiş olmasın ya gerçek olabilir mi aklım a... Devamını Gör

Biker Lady

Allah rahmet eylesin dün intihar eden baba-oğul bugün bu… çok acı

Mrv Cvz

Sen evlen çocuk doğur, hayatını ömrünü ona ada, onun için yaşa, evladın gelsin senin celladın olsun... hayat ne kadar boş..