Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Hakan'a Saldıranların Serbest Kalmasına İtiraz

Ahmet Hakan'a Saldıranların Serbest Kalmasına İtiraz

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun'a saldırıyla ilgili şüphelilerin serbest bırakılmasına savcı itiraz etti.

Geçen perşembe günü evinin önünde saldırıya uğrayan Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan Coşkun'a saldırıyla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden 6'sının serbest bırakılmasına savcı itiraz etti.

İtirazı, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği karara bağlayacak. Pazar günü İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı serbest bırakılmış, şüpheli Ahmet Şengüler ise tutuklanmıştı.

'Yılmak yok, yola devam'

Saldırı sonrası Twitter hesabından ilk kez açıklama yapan Ahmet Hakan, 'Kardeşler! Mesajlarınızın tümünü gördüm. Hepinize çok ama çok teşekkürler. Yılmak yok, yola devam' demişti.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Ahmet Hakan 1 Ekim'de yaptığı televizyon programının ardından aracıyla evinin önüne geldiği sırada, bir otomobilden inen dört kişi tarafından darp edilmiş, göğsünden ve yüzünden yaralanan Hakan hastaneye kaldırılmıştı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olaya karıştığı tespit edilerek yakalanan dört şüphelinin yanı sıra üç kişiyi de gözaltına almıştı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gazeteciye saldıranlardan üçünün AK Parti üyesi olduğunun tespit edildiğini açıklamıştı. Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Çelik, 'Bu üç kişinin tedbirli olarak ihraç edilmesine karar verildi. Şiddete başvuran bu şahısların ihracı hızla gerçekleşecektir' demişti.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0