Görüş Bildir
Haberler
Ağrı Kesici Doğal Gıdalar

Ağrı Kesici Doğal Gıdalar

Loxy Net
14.03.2015 - 15:40 Son Güncelleme: 14.03.2015 - 20:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağrılarınız varsa ve son günlerde vücudunuza çok fazla ilaç yüklediğinizi düşünüyorsanız,  doğal gıdaların ağrı kesici özelliklerinden faydalanabilirsiniz. 

Ağrı Kesici Besinler;

1-Ceviz

Ceviz yüksek oranda omega 3 kaynağıdır. Ceviz vücuttaki şişkinlikleri azaltır ve vücudun çok daha hızlı iyileşmesine yardımcı olur.

2-Kırmızı biber

Kırmızı biberin içindeki kapsaisin maddesi pek çok ağrı kesici ilaçta ve kas ağrısı giderici kremlerin içeriğinde bulunur. Eğer ağrınız varsa doğal ilaç olan besinlere yönelin ve kırmızı biber tüketin.

3-Zeytinyağı

Zeytinyağı hiç kuşkusuz tüketebileceğiniz en iyi yağlardan biridir. Üstelik vücudumuzdaki ağrıyı geçirmeyede yardımcıdır. Eğer ağrınız varsa ekmeği zeytinyağına banarak tüketebilirsiniz.

4-Zerdeçal

Zerdeçalın faydaları saymakla bitmez. Kanserle savaşır, anti-inflamatuar özellikleri içinde barındırır ve iyi bir ağrı kesicidir. Eğer ağrılarınız varsa ballı ve limonlu çayınıza bir çay kaşığı zerdeçal atabilirsiniz yada bir kase yoğurda bir yemek kaşığı zerdeçal size çok iyi gelecektir.

5-Adaçayı

Rahatlatıcı bir çay istiyorsanız ilk tercihiniz adaçayından yana olsun. Adaçayı aynı zamanda ağrınızı da alacaktır.

6-Somon

Somon zengin oranda omega 3’e sahip bir balıktır. Omega 3 vücuda girince değişime uğrar, ağrınızı ve şişkinliğinizi geçirir.

7-Keten tohumu

Somon balığında olduğu gibi omega 3 içeren keten tohumu da ağrı ve şişkinliklere iyi gelir.

8-Tarçın

Tarçın doğal bir tatlandırıcıdır ve aynı zamanda anti-inflamatuar özelliklere sahiptir. Reflü ağrısını ve baş ağrılarını giderici özelliği vardır.

9-Vişne

Yapılan araştırmalar  vişnenin ağrıları aspirine göre on kat daha fazla geçirebildiğini göstermiştir.

10-Kereviz

Eğer ağrınız varsa kereviz ve tohumları hem şişkinliği hemde ağrıyı geçiren bir madde barındırır.

11-Zencefil

Zencefil midenizde oluşan rahatsızlıklara çok iyi gelir. Aynı zamanda ağrılar için de iyidir. Özellikle kas ağrılarında zencefili mutlaka kullanın. Spor sakatlanmalarında günde 600-900 mg. zencefil tüketilirse birkaç gün içinde ağrıların azaldığı görülür.

Kizlaryaziyor.com

Kaynak: http://kizlaryaziyor.com/agri-kesici-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın