Görüş Bildir
Haberler
Afgan Sığınmacı Vahşeti! Batılı Gibi Giyiniyor Diye Kız Kardeşlerini İnfaz Ettiler

etiket Afgan Sığınmacı Vahşeti! Batılı Gibi Giyiniyor Diye Kız Kardeşlerini İnfaz Ettiler

R.G.
11.08.2021 - 11:49

Almanya’ya gelen ve sığınma isteyen Afgan iki kardeş Sayed ve Sayed H., batılı gibi yaşamak isteyen 34 yaşındaki iki çocuk annesi ablalarını, 'Afganistan’daki gibi giyin' diyerek boğazını kesip katletti. Cesedi trenle 500 km öteye götürüp gömen iki Afgan kardeş yakalandı ve vahşi cinayetten korkunç ayrıntılar çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Almanya, Afganistan'dan gelen sığınmacı iki erkek kardeşin vahşetiyle çalkalanıyor. 2013'te Berlin'e gelen ve Afganistan'da sevmeden evlendirildiği kocasından resmi olarak boşanan 9 ve 13 yaşında iki çocuk annesi Maryam H. (34), boşandıktan sonra batılı yaşam tarzını benimsedi.

Modern giyinmeye başlayan ve başka bir erkek arkadaş bulup onunla evlenmek isteyen Maryam'ın, 25 yaşındaki kardeşi Sayed H. ile 22 yaşındaki kardeşi Sayed, bunun inançlarına uymadığını öne sürdü.

Önce baskı yapıp dövdüler

Önce baskı yapıp dövdüler

Sözcü'de yer alan habere göre Bavyera'dan gelen Sayed H.‘yı karşılayan Sayed, ablalarının “İslam hukukuna göre boşanmamış olduğunu, türban takması ve kapalı giyinmesi gerektiğini” belirterek baskı yapmaya, kardeşlerini dövmeye başladılar. Sık sık dayak yiyen ve arkadaşlarına durumu anlatamayan Maryam H., geçen hafta Berlin'de yaşayan kardeşinin bulunduğu eve çağrıldı. Burada iki erkek kardeş, boğazını kesip kafasına defalarca vurarak Maryam H.‘yi öldürdü.

Trenle 500 kilometre götürdüler

Kardeşler, ablalarının cesedini bir bavula koyarak Berlin'den trene bindi ve yaklaşık 500 kilometre uzaklıkta Bavyera Eyaleti'ne götürerek orada gömdü. Alman polisi, titiz bir çalışmayla iki kardeşi yakaladı ve sorguya aldı. Kardeşlerin, “Bizde kadınların rolü sizdeki gibi değil. Bizde kadınlar öyle giyinmez. Ev işleri yaparlar, evle ilgilenirler. Çocuklara bakarlar” dediği belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
483
127
54
28
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

işte bu zihniyete sahip kişilerin hepsi ülkede cirit atıyor şimdi.

Art Ankara

Kendi kardeşini kesen seni ganimet olarak görür batılı gibi giyinen tacizi tecavüzü hak eder bunların gözünde.

Şeytan

Kardeşi demişsiniz ama bence onlar kardeşi filan değil. Onlar orta doğunun tam gelişmemiş insan görünümlü ilkel maymunları.