Görüş Bildir
Haberler
Adli Sicil Kaydı Sorgulama

Adli Sicil Kaydı Sorgulama

Can
24.09.2014 - 22:40 Son Güncelleme: 25.09.2014 - 18:34

Adli Sicil Kaydı Sorgulama

İşyerinde sigorta yaptırmak isteyenler, Özel iş, konsolosluk, ehliyet, dernek üyeliği, ihale, işyeri açma, okul kaydı, yurt kaydı, Siyasi parti üyeliği, Ulaştırma bakanlığı (Kara taşıma belgesi), Ticaret Sicili ve Yapı denetim kullanım için gerekli evraklardan birisi de Adli Sicil Kaydı belgesidir. Peki bu belgeyi nasıl elde edersiniz? İşte cevabı:

E-devlet sisteminde üyeliği olanlar için hiç sıkıntı değil, e-devlet üzerinden bu işlemi yaparak direkt olarak çıktıyı alabiliyorsunuz. Çıkan çıktı sizin Adli sicil belgenizdir. O belgeyi mühürletmeye imzalatmaya felan gerek yok. Direk alıp ilgili yere verebilirsiniz.

Adli Sicil Kaydı belgesi almak E-devlet kullanmayanlar için uzun iş diyebiliriz. Valiliğe gidip ilgili yerden bu belgeyi temin edecek felan, zamanınızı alır. He yinede ben valilikten almak istiyorum, e-devlet hesabım yok, evim oraya yakın hem yazıcım da yok derseniz siz bilirsiniz. Yazıcınız yok ise internet cafeden de bu işlemi yaptırabilirsiniz. Ayrıca e-devlet şifrem yok nasıl kayıt olabilirim? Diye soruyorsanız eğer E-devlet Şifresi Nasıl Alınır yazısına tıklayıp makalemizi okuyarak E-devlet şifresi nasıl elde edildiğini öğrenebilirsiniz. Neyse efendim uzatmadan geçelim:

Adli Sicil Kaydı Sorgulama

  • E-devlet hesabımıza giriş yapıyoruz

  • Buraya tıklayarak açılan sayfada Adli Sicil Kaydı Sorgulama için ilgili metni okuyup işaretledikten sonra Devam et'e tıklıyoruz.

  • Adlî Sicil Kaydı Sorgulama Formu'nu doğru şekilde doldurduktan sonra Sorgula diyoruz ve işlem tamamdır.

Kaynak: http://adinisenkoy.org/adli-sicil-kay...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0