Görüş Bildir
Haberler
TV
Acun Ilıcalı'nın Sunduğu Efsane Program 'Var mısın Yok musun?' Yarışmacılarının Şimdiki Halleri

Acun Ilıcalı'nın Sunduğu Efsane Program 'Var mısın Yok musun?' Yarışmacılarının Şimdiki Halleri

Aburoski
03.05.2022 - 11:00

2007-2010 yılları arasında televizyon ekranlarında yer alan Var mısın Yok musun? yarışmasını çok iyi hatırlıyoruz. Acun Ilıcalı'nın eğlenceli sunumu, Hamdi Bey'in gizemi ve yarışmacıların heyecanıyla bir dönemin en popüler yarışmasıydı. Birçok isim de yarışmadan sonra yine ekranlarda kalmaya devam etti. Yarışma, birçok ismi magazin camiasına kazandırdı. Yarışmada izlediğimiz birçok kişi de oyunculuk ve sunuculuk olmak üzere birçok alanda yer aldı. Biz de Var mısın Yok musun'la hayatlarımıza giren yarışmacıların şimdiki hallerini derledik. Sonda da bir sürpriz var. :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aydın Gülşen

1. Aydın Gülşen

2009 yılında 'Var mısın Yok musun?' yarışmasıyla ismini duyuran Aydın Gülşen, daha sonra Survivor ve ardından da Yok Böyle Dans isimli programlarda yer aldı. Şimdilerde ise Acun Ilıcalı'nın sağ kolu olarak Survivor ekibinde çalışıyor.

2. Ülkühan Yılmaz

2. Ülkühan Yılmaz

Programda büyük ödül 500 bin TL'yi kazanan Ülkühan Yılmaz, o dönem hüzünlü hayat hikayesiyle hepimizi etkilemişti.

3. Metin Avşar

3. Metin Avşar

Yarışmaya katıldığı dönem 150 Bin TL kazanan Avşar, ekranlardan uzak bir hayat yaşıyor.

4. Başak Özer

4. Başak Özer

Bir dönem Burak Özçivit'le yaşadığı aşkla adını duyuran güzel yarışmacı daha sonra Survivor'a katılmıştı. Survivor'ın ardından da ekranlardan uzak bir hayat yaşamı tercih eden Özer, şimdilerde evli ve bir çocuğu var.

5. Evren Doğru

5. Evren Doğru

Yarışmada şöhreti yakalayan görme engelli Evren Doğru bir dönem epeyi popülerdi. Yarışmadan sonra sunuculuk yapan Doğru'yu uzun süredir ekranlarda görmüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kemal Özcanlı

6. Kemal Özcanlı

Sunuculuğunu Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl'ın üstlendiği Survivor Panorama yorumculuk yapan Özcanlı, şimdilerde yine TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programında yer alıyor.

7. Hanzade Ofluoğlu

7. Hanzade Ofluoğlu

Yarışmanın ardından Acun Ilıcalı'nın teklifi üzerine Acun Medya  çalışmaya başladı ve 2010 yılında 'Yok Böyle Dans' programının sunuculuğu yaptı. Daha sonra bir dönem ortalıkta görünmeye Hanzade, geçtiğimiz yıl Survivor'da tekrar karışımıza çıktı.

8. Nur Tuğba Namlı

8. Nur Tuğba Namlı

Nur Tuğba da Acun Ilıcalı'nın bünyesinde kariyerine devam isimlerden bir tanesi. Yarışmadan sonra birçok kanalda sunuculuk yapan Nur Tuğba, bir dönem TV8'de Survivor Panorama’nın sunuculuğunu üstlendi. Ardından da Hakan Ural ile birlikte Kanal D ekranlarında Neler Oluyor Hayatta isimli programı sunmaya başladı.

9. Furkan Dede

9. Furkan Dede

Yarışmadan 100 bin TL ödül ile ayrılan Dede, Survivor Panama: Kızlar Erkekler yarışmasına katıldı. TV8 ekranlarında 'Oynat Bakalım' adlı komik video programında da sunuculuk yaptı. Şimdilerde ise 'Survivor Ekstra' programının yorumculuk yapıyor.

10. Nursel Ergin Akyer

10. Nursel Ergin Akyer

Yarışmada hayat hikayesiyle herkesi etkileyen Nursel Ergin, hem oyunculuk hem de sunuculuk yaptı. Nursel Ergin, 2015 yılında Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi. Şimdi ise uzun yıllardır Kanal D ekranlarında izlediğimiz Gelinim Mutfakta'yı sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gizem Hatipoğlu

11. Gizem Hatipoğlu

Var mısın Yok Musun'da Hakan Hatipoğlu'yla tanıştıktan sonra hayatını birleştiren Gizem de Survivor'a yolu düşenlerden. Survivor'ın ardından yıldızı daha da parlayan Hatipoğlu kariyerine sunuculuk yaparak devam ediyor.

12. Mevlüt Acaroğlu

12. Mevlüt Acaroğlu

Sempatik tavırlarıyla seyircinin kalbini kazanan Mevlüt Acaroğlu, yarışmada 10 ay boyunca kaldı. 300 bin TL ve 10 TL arasında kalıp 10 TL kazanan yarışmacı reklamlarda, programlarda yer aldı. Kanal 7’de annesi Naciye Acaroğlu ile Ana Kuzusu isimli gezi programında sunuculuk yaptı. Şimdilerde ise emlak danışmanlığı yapıyor.

13. Merve Oflaz

13. Merve Oflaz

Var mısın Yok Musun'a katıldıktan sonra yer aldığı Survivor'da şampiyon olan ilk kadın yarışmacı olarak ismini Survivor tarihine yazdırdı. Kariyerine oyuncu olarak devam eden Oflaz'ı birçok projede izledik.

14. Hakan Hatipoğlu

14. Hakan Hatipoğlu

Var mısın Yok musun'un ardından Survivor'a da katılan Hakan Hatipoğlu, Acun Ilıcalı sayesinde ünlü olan isimlerden biri. Gizem Hatipoğlu'yla hayatını birleştiren ünlü isim yıllardır TV8 ekranlarında Survivor Panorama programında yorumculuk yapıyor.

15. Şeyma Subaşı

15. Şeyma Subaşı

Vallahi Şeyma'yı anlatmaya gerek yok. Siz çok iyi biliyorsunuz zaten. :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
21
8
8
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın