Görüş Bildir
Haberler
Acun Ilıcalı Hull City İçin Geri Sayımı Başlattı! Haberi Sosyal Medyada Doğruladı...

Acun Ilıcalı Hull City İçin Geri Sayımı Başlattı! Haberi Sosyal Medyada Doğruladı...

GNS
09.11.2021 - 19:01

TV8 ekranlarının başarılı sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Yaptığı her işte başarıyı yakalayan iş insanı Acun Ilıcalı'nın Hull City'i satın alacağına dair ortaya atılan iddialara, bizzat kendisi yanıt verdi. 1904 yılında kurulan İngiliz futbol kulübü için Ilıcalı'nın 35.5 milyon avro ödeyeceği söylenmişti. Ilıcalı, haberleri sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla doğruladı. İşte Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 ekranlarının başarılı sunucu ve yapımcısı Acun Ilıcalı yaptığı programlarda da belli ettiği gibi sporla son derece ilgili. Spora olan bu merakını hobi olarak bırakmayan Ilıcalı İngiliz futbol takımı Hull City'i satın aldı. Sosyal medyadan takımla ilgili paylaşım yapan Ilıcalı 'geri sayım başladı' diyerek hem futbol severleri hem de takipçilerini şaşırttı.

Hayranlıkla İzliyorum

Hayranlıkla İzliyorum

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın, İngiltere Championship ekibi Hull City’yi aldığı iddia edilmişti. Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım bu iddiayı doğruladı.

Ilıcalı, İngiltere Championship ekibi Hull City’nin stadında bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşımda, “Geri sayım başladı.. 12 Mayıs 2021. İşte bu güzel şehre ilk ayak bastığım gün. Kısa sürede çok güzel insanlarla tanıştım, mutluluktan başka hiçbir şey hissetmedim. Maçları seyrederken Hull City taraftarlarını hayranlıkla izliyorum.” ifadelerini kullandı.

Hull City'nin Mısırlı sahibi Ehab Allam ile görüşmelerini sürdüren Ilıcalı, büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Kulübü satın almak için başarılı televizyoncunun 35,5 milyon Avro ödeyeceği öne sürüldü.

2015'te Premier Lig'den Championship'e düşen Hull, 2016/17'de yeniden yükselmiş ancak 2020'de League One (3. Lig) kademesine kadar inmişti.

Geri Sayım Başladı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın