Görüş Bildir
Haberler
Absürt Renkler Testiyle Yüzde Kaç Sevildiğini Söylüyoruz!

etiket Absürt Renkler Testiyle Yüzde Kaç Sevildiğini Söylüyoruz!

06.04.2018 - 12:50

Şimdiden söyleyelim seçim yapman epey zor olacak :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%100 seviliyorsun!

Senin etrafında seni biraz bile olsun sevmeyen yok. O kadar güzel ve naif bir kalbin var ki, insanlar senin bu saf hallerine bayılıyor. Duygularının, fikirlerinin ve davranışlarının gerçek olduğunu biliyorlar. Tabii bu biliyorsun ki, çağımızda pek rastlayamadığımız bir durum. Sen o kadar iyi niyetli birisin ki kendinden önce hep başkalarını düşünüyorsun. İnsanları mutlu etmek seni de mutlu ediyor. Kendini bu kadar geri plana atman çoğu zaman senin üzülmene neden de olsa, başkalarının suratında yarattığın ufacık bir gülümsemeyle unutuyorsun her şeyi. Senin anlaşamadığın bir kişi bile yok. Çünkü gereksiz tartışmalara girmiyorsun ve en önemlisi içinde kibir, ego barındırmıyorsun. Etrafındaki herkesin en az kendin kadar başarılı ve mutlu olması için çabalıyorsun. Tabii ki arkadaşların bu durumun farkındalar. Hatta arkadaşın olmasına gerek bile yok, içinde barındırdığın hümanist yapınla herkese kucak açıyorsun. Çevrendekiler seni tanıdıkları için ve seninle arkadaş oldukları için gerçekten çok şanslılar :)

%85 seviliyorsun!

Sen gerçekten çok havalı kendine has bir tarzı olan birisin. Hal böyle olunca da etrafında seni kıskanan 3-5 kişi oluyor tabii. İşte bu yüzden hiçbir zaman istisnasız herkes tarafından sevilemiyorsun. Zaten pek de önemi yok bunun, seni kıskanan kötü kalpli insanların sevgisine ihtiyacın yok. Bir insan her tepkisinde, her konuşmasında nasıl kendi çizgisini hiç bozmamayı başarır, cevabı sensin. Muhabbet ettiğin herkes senin bu hallerine hayran kalıyor. Her seferinde 'Keşke onun gibi olabilsem' muhabbet dönüyor aralarında. Hiçbir zaman gereksiz ya da boş konuşmuyorsun. Nerede nasıl davranacağını, konuşacağını çok iyi biliyorsun. Sırf insanlar seni sevsin diye yalakalık yapmakla da hiiiiç işin olmuyor. Umurunda değil çünkü, insanlar için değil kendin için yaşıyorsun. Canın ne isterse onu yapıyorsun. Sevmeyen insanları bir kenara bırakalım ve %85'lik orana odaklanalım bence. O kadar doğru ve dobra birisin ki insanlar sana hayran kalıyor. Senden hiçbir zaman sinsilik beklemiyorlar çünkü. Onlara fazlasıyla güven veriyorsun bu da neden bu kadar fazla sevildiğini açıklıyor zaten.

%50 seviliyorsun!

Canım hemen kızma bi' dur dinle bizi. Tamam sevilme durumun ortalama ama bunun haklı ve iyi sebepleri var. Sen asla insanların fikirlerine göre hareket eden biri değilsin. Her zaman aklın fikrin neyse davranışın da o yönde oluyor. Aman biri üzülmesin, aman problem çıkmasın diye kendini geri çekmiyorsun. Eğer ortada bir yanlış varsa çatır çatır söylüyorsun. Çünkü insanların hatalarını yüzlerine vurmadıkça onların değişmeyeceğini iyi biliyorsun. Neden sessiz kalıp onların birilerini üzmelerine izin veresin değil mi? Davranışların ve düşünce tarzına kesinlikle katılıyoruz. Keşke herkes senin gibi net ve dürüst olabilse. Zaten senin çoğunluklar tarafından sevilme gibi bir derdin yok. Yakın dostlarının ve ailenin sevgisi sana yetiyor da artıyor bile. Kimseye şirin gözüküp aranı iyi tutma derdinde değilsin. Her zaman neysen o oldun. İnsanlar da buna alışık değiller ve yalan duymayı severler. Sen bu tabuları yıktın ve karakterinden ödün vermedin, tebrikler :)

%25 seviliyorsun!

Sen genelde pek sevilmeyen tiplerdensin. Fakat bu senin itici ya da kötü bir özelliğinden kaynaklanan bir durum değil. Aksine sen oldukça doğru ve kaliteli birisin. İnsanlarla anlaşamama sebebin onların istediği gibi biri olmamandan kaynaklanıyor. Sen, sana dayatılan tabuları umursamıyorsun. Toplum baskısının bizlere dayattığı klişeler senin hayatında yer bulamıyor. Kendi doğruların var ve buna göre hareket ediyorsun. Hâl böyle olunca da insanlara bu hâllerin garip geliyor. Aslında garip de değil, kendileri senin gibi olmayı beceremedikleri için sana kinleniyorlar. Onların hayal ettiği hayatı yaşıyorsun çünkü sen :) Bu %25 mevzusunun senin için pek önemli olduğunu da sanmıyoruz. Gereksiz insanların sevgisine ihtiyaç duymuyorsun. Kalabalıklar sana mutluluk getirmiyor. Sen mutluluğu kendi yaratabilenlerdensin. Mutlu olabilmek için sevilmeye ihtiyaç duymuyorsun. Doğrusu senin gibi cesur ve net olan insanlara çok ihtiyacımız var. Umarız sana köstek olan insanlara rağmen kendin olmaktan vazgeçmezsin hiçbir zaman :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1024
614
348
154
74
60
59
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aisaka-san

göz orgazmı

Nergis TOZAN

YA ALLAHIM ŞU RENKLERİN PONÇİKLİĞİNE BAK TELEFONU ISIRCAM

Yağmur YS

Allah'ım bunlar ne güzel renkler! İçim açıldı resmen.