Görüş Bildir
Haberler
Ablalar İçin Güzel Sözler: Kardeşten Ablaya En Anlamlı, Duygusal, Resimli, Teşekkürlü Mesajlar

Ablalar İçin Güzel Sözler: Kardeşten Ablaya En Anlamlı, Duygusal, Resimli, Teşekkürlü Mesajlar

Ablalarımız hayatlarımıza yoldaş olan yegane kişilerdir. Yeri geldiğinde bizlere annelik bile yapan ablalarımız bizler için çok kıymetlidir. Bizden önce pek çok şeyle başa çıkmak zorunda kalan, yol göstericimiz olan, her şeyini bizlerle paylaşan en yakın arkadaşlarımız her zaman ablalarımız olur. Hem kan hem de can bağı ile bağlandığımız ablalarımızı her an mutlu etmek isteriz. Yüreğimizdeki sevgiyi sözlere dökmek onlara oldukça etkileyici gelebilir. Dünyadaki en güçlü duygulardan olan abla ve kardeş bağını güçlendirecek sözleri sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

En Anlamlı Abla - Kardeş Sözleri

En Anlamlı Abla - Kardeş Sözleri

O benim ablam, en iyi arkadaşım, ruh eşim ve benim en iyi tarafım.

Sevmeyi sevilmeyi hep seninle birlikte öğrendim canım ablam.

Eğer hayatta bir kardeşin varsa çok şanslısın demektir ama hayatında bir ablam varsa dünyanın en şanslı insanı sensindir.

Yürеği tеmiz bir insаn tаnıdım. Çok tаtlıydı iyi niyеtli biriydi. İyi kötü hеp bеnim yаnımdаydı o. Kimdi o dеmе bаnа o bеnim cаnım аblаmdı.

Melekler görevlendirildiği insanlara, iyiliği, güzelliği ve mutlu olmayı öğretirlermiş. Bende tüm bunları senden öğrendim ablaların en güzeli.

Ablaya Güzel Sözler

Ablaya Güzel Sözler

Abla demek, sıkılınca, bunalınca ruhuna ilaç demek. Bir sesiyle tüm dertlerini unutturan demek.

Aile olmak ne güzel şey kardeş olmak canın sıkkınken başını ablanın omuzuna dayamak. Ondan güç almak.

Sen benim koruyucu meleğimsin ablacım.

Dünyanın en değerli insanı olan ablacım seni çok seviyorum.

Sen elimden tutup yürütmeseydin, bana hayatın güzelliklerini, tehlikelerini öğretmeseydin, şimdi ben böyle iyi yaşayabilir miydim canım ablam. Bu hayatta ne öğrendiysem hepsi senin sayende güzel ablam.

Abla Sözleri

Abla Sözleri

Bana bir tek dilek hakkımın olduğunu söyleselerdi, ben yine sen gibi bir ablam olmasını isterdim.

Ne zaman düşsem elimden tutup ayağa kaldırdın ablacım.

Kız kardeşi olmayan bir kadın kanatsız bir kuş gibidir.

Henüz çok küçüktüm zamanla büyüdüm ama seni asla unutmadım benim koruyucu meleğim biricik ablacığım.

Abla demek aslında ömür demektir. Abla siz doğduğunuzda yanınızda olan bir başka melektir. O melek hep hayatınız boyunca yanınızda yakınınızda kalbinizde olmuştur. O meleğin adı abladır. Abla dünyalara bedeldir.

Ablama Anlamlı Mesajlar

Ablama Anlamlı Mesajlar

Ablaya sahip olmak her zaman arkanda biri olduğunu bilmek demektir.

Ablam ile birlikte kurduğum o saf ve temiz hayalleri ben şimdi kimler ile ve nasıl kuracağım. Kıymetini çok daha iyi anladım ablacım. Seni çok seviyorum.

Sırdaşım, en yakın arkadaşım, canım ablam seni çok seviyorum. Ablaya güzel sözler söylemek onu mutlu etmek, onun mutluluğunu ortak olmak en büyük mutluluktur benim için.

Ben büyürken yanımda hep sen vardın, ben büyüdüm adam oldum ama yine yanımda hep sen oldun. Anladım ki sen benim ömrüm boyunca yanımda olacak can ablamsın.

Bizi kardeş yapan, aradaki kan bağı değil, içerideki kalptir. Ve kardeş dediğin, iyi ve kötü her anında yanında hissettiğindir.

Abla İle İlgili Güzel Sözler

Abla İle İlgili Güzel Sözler

Kız kardeşler aynı bahçede açan farklı çiçeklerdir.

Hayatımda en çok sana güvendim ablam, senden başka güvenecek kimsem yok.

Herkesin bir ablası olmalı bu hayatta yeri geldi sırdaş yeri geldi yoldaş… 

Abladan daha güzel bir kelime var mı bu dünyada cümleleri süsleyebilen.

Yаlnızlık kötü bir şеy hеrkеsin bir аblаsı olmаlı şu hаyаttа…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ablama Kısa Sözler

Ablama Kısa Sözler

Aşklar biter, sevgiler, kara sevdalar unutulur ama bir ablanın kardeşine olan sevgisi asla unutulmaz.

Ben büyürken her zaman sen yanımdaydın, oynadığımız oyunlarda, yaptığımız yarışmalarda hep ben kazanırdım. Ben o zamanlar çok iyi olduğumu düşünüyordum ama şimdi anladım ki iyi olan senmişsin ablam.

Kız kardeşler kötü zamanları iyi, iyi zamanları unutulmaz kılıyor.

Hayat her zaman güzel zannederdim senin yanında ama hayatın acımasız olduğunu senden ayrılınca öğrendim canım ablam. Sen hayatın tüm zorluklarına karşı bana göğüs gerenim oldun. Kardeşim diye beni her zaman sevenim oldun.

Küçük, cahil ve sevgisizdik sonra büyüdük büyük adam olduk. Sevmeyi ve sevilmeyi hepsini senin sayende öğrendik iyi ki varsın benim canım ablam.

Ablaya Teşekkür Mesajı

Ablaya Teşekkür Mesajı

Ablalar kanatlarımızı çırpmayı unuttuğumuzda bizi uçuran meleklerdir.

Dünyada annenizden sonra sizi en çok seven bir başka kadına abla denir.

Bu acımasız ve güvensiz hayatta koşulsuz ve en çok güvendiğim kişi sensin. Senin gibi bir ablam olduğu için hem mutlu hem de gururluyum . Canım ablam hep kalbimdesin sağlıcakla kal.

Sеvgim yürеktеn hiçbir sеvgi ilе ölçülmеyеcеk kаdаr büyük аblаcım.

Aşk öldürür dе çoğu zаmаn, hаstа dа еdеr sеrsеfil dе еdеr аmа аblа sеvgisi yаşаtır.

Ablaya Anneler Günü Mesajı

Ablaya Anneler Günü Mesajı

Kardeşler arasında sevgi bağı manevi olarak kopması mümkün olmayan bağlar ile bağlanmıştır. Sen benim kanımdan, benim canımdan birisin ablacım seni seviyorum. İyi ki varsın,Anneler Günün Kutlu Olsun…

Anneden geriye kalan en güzel şey abladır. Aile olmak ne güzel şey kardeş olmak canın sıkkınken başını ablanın omzuna dayamak. Ondan güç almak. Hep Anne huzuru buldum yanında. Anneler Günün Kutlu Olsun…

 Annem ile babam birbirlerini çok severdi. Biz de seninle birbirimizi çok severdik. Hiç ayrılmaz iki parça nasıl olur mu derler insanlar ben de onlara hep ablamla kendimi gösterirdim. Ömrümüzün sonuna kadar ayrılmamak dileğimle. Canım ablam Anneler Günün Kutlu Olsun…

Senin gibi bir ablam olduğu için duymuş olduğum mutluluk ve gururu sözler ile nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Beni yürekten sevdiğini her zaman bana hissettirdiğin ve dünyada yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ediyorum. Seni seviyorum ablacım. Anneler Günün Kutlu Olsun…

Dünya üzerinde ki en zorlu ama en keyifli sanat nedir diye sorulacak olursa buna cevabım kardeşlik olurdu. Ablacım sen bu dünyada ki benim için en büyük sanatçı oluyorsun bu sebeple. Ne olursa olsun seni hep sevecek ve unutmayacağım.Anneler Günün Kutlu Olsun…Minik kardeşin…

Kardeşlik duygusu dünyanın en zor ve acı ama aynı zamanda en tatlı ve güzel bir duygusuymuş. Senin gibi iyi bir abla olmak herkese nasip olmaz. Canım ablam seni ömrüm boyunca seveceğim. Anneler Günün Kutlu Olsun…

Evlenen Ablaya Mesajlar

Evlenen Ablaya Mesajlar

Eğer hayatta bir kardeşin varsa çok şanslısın demektir ama hayatında bir ablam varsa dünyanın en şanslı insanı sensindir.

Bugününe kadar mutlu bir gün yüzü görmedin, ömrün sıkıntılarla, dertlerle geçti, Allah’ım sana bundan sonra mutluluktan ağlamayı nasip etsin, o güzel yüzünden kahkahalar eksik olmasın.

Beni bu hayatta en çok güvendiğim ve sevgisini koşulsuz, sorgusuz kabul ettiğim tek kişi sensin ablam. Sen benim ablam olduğun için gurur duyuyorum seninle canım ablam.   

Senin gibi bir ablam olduğu için herkes beni kıskanıyor, kıskanmakta haklılar çünkü melek gibi bir ablam var. Benim iyi kalpli bir meleğim var.

Sırdaşım, en yakın arkadaşım, canım ablam seni çok seviyorum. Ablaya güzel sözler söylemek onu mutlu etmek, onun mutluluğunu ortak olmak en büyük mutluluktur benim için.  

Abla değerlidir, hele bir de anne gibi kardeşlerini düşünen, onlar için kendini feda eden ise hakkı hiç ödenmez. Sen benim ömrüm boyunca seveceğim güzel ablamsın.

Abla Kardeş ile İlgili Sözler

Abla Kardeş ile İlgili Sözler

Sevdi mi yürekten seven bir ablamın olmasından duyduğum mutluluk ve gururun bu kelimelerine yansımış olduğunu umuyor ve senin gibi bir ablaya sahip olduğum için gurur duyuyorum.

Senin gibi bir ablam olduğu için herkes beni kıskanıyor, kıskanmakta haklılar çünkü melek gibi bir ablam var. Benim iyi kalpli bir meleğim var.

Nasıl bir aşka düşersem düşeyim, nasıl bir sevdaya tutulursam tutulayım, kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam canım ablam.

Herkes sana isminle hitap ederdi ama ben sana melek derdim çünkü sen melekler kadar saf ve temiz kalpli biriydin, beni her zaman düşünen bir melek gibiydin.

Dikkat bu mesaj kardeşten geliyor bol miktarda sevgi içeriyor. Lütfen bir yere oturun ve kendinizi duygu yüklemeye hazır olduğunuzda okumaya başlayın.

Bizler belli bir süre ailemizle birlikte yaşadık. O günler çok güzel günlerdi. Ama şimdi hepimiz farklı yerlerde yaşamak zorunda kaldık. Fakat her ne kadar birbirimizden uzakta olsak, kalplerimiz daime birdir. Kardeşler hiçbir zaman birbirini unutmazlar, birbirine küsmezler.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
8
3
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın