Görüş Bildir
Haberler
ABD'de Yaşayan Burak Hezar İsimli Türk Genci Annesini ve Kız Kardeşini Öldürdü

ABD'de Yaşayan Burak Hezar İsimli Türk Genci Annesini ve Kız Kardeşini Öldürdü

ABD'nin Dallas kentinde yaşayan 29 yaşındaki Burak Hezar akademisyen annesi Ayşe Işıl Borat ve kız kardeşi Burcu Hezar'ı bıçaklayarak öldürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD’nin Dallas kentinde yaşayan 29 yaşındaki Burak Hezar, akademisyen annesi Ayşe Işıl Borat ve kız kardeşi Burcu Hezar’ı (17) öldürdü. 

Hürriyet'ten Razi Canikligil'in haberine göre, cinayetlerin ardından San Fransisco’da yaşayan babası Dr. Rahmi Hezar’ın yanına kaçmaya çalışan gencin, Dallas Havalimanı’nda gözaltına alındığı bildirildi. Polisin verdiği bilgiye göre, üvey baba Ufuk İnce eve geldiğinde Burak ile anne ve kardeşin kavga ettiklerini görünce polise haber verdi.

Havalimanında yakalandı

Havalimanında yakalandı

Bu sırada anne ve kız kardeşini bıçaklayarak evden kaçan Burak, Dallas-Fort Worth Uluslararası Havalimanı’nda otomobil kiralarken yakalandı.

Üzerinden uçak bileti de çıkan gencin, son anda uçağa binmek yerine araba kiralamaya karar verdiği anlaşıldı. Tutuklanan Burak’ın kefalet bedeli 2 milyon dolar olarak açıklandı. Ailenin komşuları, anne Işıl’ın çok şefkatli olduğunu, evde hiç bağrışma olmadığını, çocuklarına iyi baktığını ve her şeyi çocukları için yaptığını söylediler. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Ayşe Işıl Borat, 2 yıl önce yeniden dünyaevine girmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
20
9
6
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bu tipler genelde sorunlu çıkıyor zaten. Ergenlikleri hiç bitmiyor. Kıskançlıkları hiç bitmiyor ve annelerinin ne evlenmesini ne boşanmasını kaldırabiliyorla... Devamını Gör

elabosak

rahat mı battı kardeş amerikada..