Görüş Bildir
Haberler
A Milliler Almanya'ya Mağlup Oldu

A Milliler Almanya'ya Mağlup Oldu

Enver K.
23.08.2015 - 18:19

Almanya’nın Hamburg şehrinde düzenlenen Super Cup’ta mücadele eden A Milli Takımımız, turnuvanın son maçında Almanya'ya 68-66'lık skorla mağlup oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

A Milli Takımımız ile Almanya arasında oynanan karşılaşmayı TBF Başkanı Harun Erdenay, Asbaşkan Dinçer Çetintaş, Asbaşkan Kemal Akar, TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş ve TBF Projeler Direktörü Emir Turam da salonda takip etti.

Karşılaşmaya Sinan Güler, Ersan İlyasova, Semih Erden, Ali Muhammed ve Furkan Korkmaz beşi ile başlayan A Milli Takımımız, ilk sayılarını Semih Erden ile buldu. Ali Muhammed-Semih Erden ikilisinin etkili performansıyla ilk 5 dakikalık kısmı 15-8 önde geçen Ay Yıldızlılar giderek farkı açtı ve ikinci periyoda 19 sayı farkla 29-10 önde girdi. 12 Dev Adam Melih Mahmutoğlu’nun üst üste bulduğu 3 sayılık isabetlerle ikinci çeyreğin başında farkı 23 sayıya kadar (35-12) çıkardı. İlerleyen dakikalarda Almanya, Heiko Schaffartzik’in bulduğu sayılarla farkı azaltsa da skor avantajını iyi koruyan A Milliler soyunma odasına 47-33'lük skorla üstün giden taraf oldu.

Milliler mücadelenin ikinci yarısına Ersan İlyasova, Melih Mahmutoğlu, Furkan Korkmaz, Ali Muhammed ve Semih Erden beşi ile başladı. Üçüncü çeyreğin ilk sayıları Semih Erden’den geldi. Dengeli bir mücadeleye sahne olan periyodun ilk beş dakikası 51-37 üstünlüğümüzle geçildi. Periyodun ikinci yarısında hücum ritmini kaybeden Ay Yıldızlılar karşısında Almanya farkı giderek azaltsa da son periyoda Milliler 53-50 önde girdi. Çok çekişmeli bir mücadeleye sahne olan son periyotta karşılaşmanın bitimine 1 dakika kala skorda eşitliği (65-65) yakalayan Almanya, Tibor Pleiss’in bulduğu iki sayılık isabetle öne geçti ve karşılaşmayı 68-66 kazandı.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın