Görüş Bildir
Haberler
8 Soruda Sana En Çok Yakışacak Saç Rengini Söylüyoruz!

etiket 8 Soruda Sana En Çok Yakışacak Saç Rengini Söylüyoruz!

18.09.2020 - 13:00

2020'nin malum etkilerini de göz önüne aldığımızda saçlarımızın rengini sık sık değiştirme isteğiyle karşı karşıya kaldık. Peki ama sana en çok yakışacak saç rengini biliyor musun?

Testi çöz, sana en çok yakışacak saç rengini gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim:

2. Yüzünün en beğendiğin kısmı hangisi?

3. Biraz tarzını anlamamız için bu stil ikonlarından hangisini kendine daha yakın hissettiğini söyler misin?

4. Şimdiye kadar bu saç trendlerinden hangisini denedin?

5. Aşağıdaki yüz tiplerinden hangisine sahipsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hava nasıl olursa olsun, onsuz çıkmam dediğin makyaj malzemesi hangisi?

7. Şimdi de günlük hayatta rahatça kullanabileceğin ve en hoşuna giden makyajı seç bakalım!

8. Son olarak saçlarının uzunluğu ne durumda?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kızıl saç!

Kızıl saç!

Sana en çok yakışacak saç rengi kızıl tonlar! Sen yüz hatlarıyla dikkat çeken, son derece güzel bir insansın. Bu sebeple aslında bütün renkler yüzüne gider ama biz biraz da gözlerini ön plana çıkaracak bir ton seçmenin daha iyi duracağını düşündük. Evet, kabul etmek gerekirse kullanımı biraz zor olabilir ama senin saçlarına gereken özeni vereceğine inanıyoruz.

Siyah saç!

Siyah saç!

Sen gelmiş geçmiş en asil saç renklerinden biri olan siyah saç rengini tercih etmelisin! İlk kullanışta gözüne koyu gelebilir hatta kendini asi hissedebilirsin ama gözün alıştıktan sonra her şey yerine oturacak. Üstelik öyle yoğun makyaja da ihtiyacın olmayacak, bir maskara bir ruj güzelliğini ön plana çıkarman için yeterli olacaktır.

Ombre saç!

Ombre saç!

Sen son yılların en çok tercih edilen renklerinden ombreyi tercih etmelisin. Sana genel bir saç rengi yazmadık, çünkü kullanım durumunu en iyi sen bilirsin; bu sebeple ister gri, ister sarı tonlarını kullanabilirsin. Tenine en uygun dip tonuyla harikalar yaratacağından eminiz. Küçük çaplı bir makyaj uzmanı olduğunu da göz önüne alırsak, bu saçla yapacağın makyajla mükemmel sonuçlar yaşatacak gibisin.

Kahverengi saç!

Kahverengi saç!

Sen klasik olmakla birlikte harika görünen kahverengi saçları tercih etmelisin. Anladığımız kadarıyla genel olarak biraz kolaylıktan yanasın, bu yüzden kullanımı senin için kolay olacak bir renk seçimi yapmak daha doğru olabilir. Saçlarının açıcılarla yıpranmaması çok daha iyi aslına bakarsan. Ne kadar harika görüneceğini tartışmaya bile gerek yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
513
445
243
121
109
89
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Minik Fare

Kahverengi saç! - zaten kumralım :D

Gizem Yenikler

Kızıl saç!

mayıs akım

Sen gelmiş geçmiş en asil saç renklerinden biri olan siyah saç rengini tercih etmelisin! İlk kullanışta gözüne koyu gelebilir hatta kendini asi hissedebilirs... Devamını Gör

Almina Altınay

olamaz galiba sacimi actirma hayalleri suya dustu-