Görüş Bildir
Haberler
8 Adımda Zenci Klibi Çekmek

8 Adımda Zenci Klibi Çekmek

JP Sezer Ercan
05.05.2014 - 15:22 Son Güncelleme: 06.05.2014 - 16:02

Başlamadan önce HD Kameranız olsa iyi olur.

Her gün mtv de gördüğünüz r&b ve rap klipleri görüp bizim niye böyle böyle kliplerimiz yok diye üzülüyor musunuz?Üzülmeyin artık siz de gördüğünüz klipleri aynısını çekebilirsiniz.

Bütün mahalleyi çağır

Bir ve en önemli kuraldır. bi klip de en az 180 kişi oynamalıdır. kızlı erkekli siyahi arkadaşlarımızın hepsini çağırıyoruz.yeterli sayıya ulaşamazsak yoldan geçen şoparları topluyoruz. ne kadar ekmek, o kadar burger.

Vücut geliştir

Her gün body'e gidip 3 öğün tavuk yiyoruz. Fazla kas yapamazsan çeşitli kimyasallarla vücudu şişiriyoruz.o da olmadı amerika da bi suç işleyip hapishaneye giriyoruz. Ora da göt korkusuna hemen spor yapmaya başlıyoruz. Hapishanede zencilerin dambılları falan var genelde. Onların yanına yanaş ama fazla da yanaşma. Merhaba,merhaba o kadar. Onların spor aletlerini kullan ama hepsini de değil.Bazı aletleri kurcalama.

Kas yaptıktan sonra klipte birşey giymemiz gerekiyorsa vücudu saran şeyler giyiyoruz, aksi taktirde hiç bişey giymiyoruz ki kaslar iyice gözüksün.

Büyük popolu kızları seç ve klipte sergile

Burada en önemli nokta poponun büyük olmasıdır. dans esnasında popo bizdekinin aksine sağa sola değil yukarı aşağı sallan malıdır. Hatta sallarken bi taraftan da iki elin avuç içi karşıya bakacak şekilde (dur işareti yapar gibi) ileri geri hareket ettirilirse daha bi güzel olur.

Kızlarla sevişir gibi dans et

Her başarılı zencinin arkasında değil önünde bir bayan vardır. Yapacak bişey yok,önümüze yapıştırıyoruz ve hunharca dans ediyoruz.

Kadın konuk şarkıcıyla yüz yüze kavga eder gibi diyalog şeklinde atış

Daha önceden de söylediğim gibi klipte 180 kişi oynadığı için şarkıyı da genelde 1 kişi söylemez. Erkekler konuk bayan bi şarkıcı, bayanlar ise konuk bi erkek şarkıcıyı kliplerinde oynatırlar. Davet edilen kişi misafirimizdir,ona iyi davranalım falan gibi adetleri yoktur. Her klipte bunlar burun buruna gelip birbirlerine tavırlı tavırlı laflar söylerler. Bu kısımda genelde birbirlerine 'hav meni tayms ay tolcyu' derler.

İnsanlardan oluşan yuvarlak bir çember içinde dans kavgası gibi bişey

180 kişi ile yuvarlak bir çember oluşturulur. Ki çemberler genelde yuvarlaktır zaten. 5er kişiden oluşan 2 grup yaratılır Her gruptan 1 kişi ortaya geçip hünerlerini gösterir ve dansı bittikten sonra karşı grupta sırası gelen dansçıya 'hadi bakalım şimdi bi de seni görelim' der gibi bakış fırlatır.

Klibin sahibi kimse onun grubu kazanır.

Kırmızı lüks arabaya bin

Zenciler kırmızı arabayı severler. Açıklaması bu kadar bu adımın. Ben de bilmiyorum niye.

Giyim kuşam ve aksesuarlar

Bol Pantolon ve pırlantalı / Dolar sembollü kemer. Üstünüze ise eğer şişmansanız büyük boy bi basketçi forması ya da üzerinde rakam yazan uzun cana tshirtlerden giyiyorsunuz. Zayıfsanız zaten dar giysilerle kaslarınızı göstermeniz gerektiğinden bahsetmiştim. Parmaklarda bolca yüzük,boynunuza 3 kiloluk bi kolye (bulamazsanız en yakın sanayiye gidin),dişlerde de metal dişlikler vazgeçilmezlerinizden olmalıdır.

Evet artık hazırsınız..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
11
7
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın