Görüş Bildir
Haberler
7 Soruda Senin Şifalı Taşını Söylüyoruz!

etiket 7 Soruda Senin Şifalı Taşını Söylüyoruz!

koleksiyoner
10.10.2019 - 12:00

Taşların kullanımı günümüzde genellikle aksesuar dünyasında olsa da birçok fiziksel ve ruhsal soruna iyi geldiği inanılır. Soruları yanıtla sana iyi gelecek doğal taşı söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini seç bakalım.

2. ve birde yaşını...

3. Konsantre olup, bir şeye odaklanmakta zorlandığın oluyor mu?

4. Sevdiğin biriyle tartıştığın ve haklı olduğunu düşündüğün zamanlarda nasıl oluyorsun?

5. Öz güvenine 0'dan 5'e kadar puanlayacak olsan kaç verirdin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ruhun bir renk olsa bu hangisi olurdu?

7. Son olarak ne tür bir rahatsızlığın var?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin mercan taşının yaydığı enerjiye ihtiyacın var!

Senin mercan taşının yaydığı enerjiye ihtiyacın var!

Mercan taşının sana vereceği odaklanma enerjisi sana çok iyi gelecek. Çünkü etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacak kadar iradeli ve hayal gücün gelişmiş. Sadece biraz odaklanma sorununu aşıp kafanı toplasan senden iyisi olmaz. Ayrıca mercan kırmızı ve dikkat çekici olduğundan nazara karşıda korunursun. Bazen üzerine gelen kasveti de bu taşın verdiği huzur ile atabilirsin. Zaten çok pozitif birisin sadece biraz etrafındaki enerjiden fazlaca etkilenebiliyorsun. Senin gibi neşe veren ve renkli bir yapısı olan bu taşı kullanman sana faydalı olabilir. Yalnız, alacağın taşın gerçek olduğundan ve düzenli olarak üzerinde biriken negatif enerjilerden arındığına emin ol :)

Senin zebercet taşının yaydığı enerjiye ihtiyacın var!

Senin zebercet taşının yaydığı enerjiye ihtiyacın var!

Bu taşın duygusal bakımdan dengeleyici ve depresyona karşı etkili olduğuna inanılıyor. Senin çok merhametli bir yapın var. Bu iyi ve naif karakterin etrafındaki insanlar tarafından da fark ediliyor. Arkadaşlığa çok önem veriyorsun. Ufak sorunlar bile senin için önemli olabiliyor.  Zebercet taşının  pozitif düşünmeye yardımcı olduğu, kaygıya ve sindirim problemlerine iyi geldiği biliniyor. Yalnız, alacağın taşın gerçek olduğundan ve düzenli olarak üzerinde biriken negatif enerjilerden arındığına emin ol :)

Senin ay taşının enerjisine ihtiyacın var!

Senin ay taşının enerjisine ihtiyacın var!

Ay taşı kişiye yaşama sevinci verir. Senin değişken ruh haline iyi gelebilir. Ayrıca çevrendeki kişiler tarafından gözde olman ve seninde yıldızının düşük olması enerjini düşürüyor olabilir. Bu taş sana olumlu etkiler bırakabilir. Ayrıca ay taşı üreme ile ilgili çeşitli hastalıkları iyi geldiğiyle ve regl ağrısını hafiflettiğiyle de bilinir. Yalnız, alacağın taşın gerçek olduğundan ve düzenli olarak üzerinde biriken negatif enerjilerden arındığına emin ol :)

Senin aventurin taşının enerjisine ihtiyacın var!

Senin aventurin taşının enerjisine ihtiyacın var!

Olmadık yerde, olmadık şeyle başıma geliyor dediğini duyar gibiyim. Bu taşın şans getirdiği inancı vardır. Kendini sınırlandırılmış ve engellenmiş gibi hissettiğin zamanlarda da bu taş sana çok iyi gelecek. Kendini mutlu etmek isteyenlerinde kullandığı bir taştır. Yani sinirli haline iyi gelip seni sakinleştirme özelliğine de sahiptir. Tansiyonu dengeler. Kalbinizin hizasında taşıman ve tenine direkt temas etmesi etkisini arttıracaktır. Yalnız, alacağın taşın gerçek olduğundan ve düzenli olarak üzerinde biriken negatif enerjilerden arındığına emin ol :)

Senin yeşim taşının enerjisine ihtiyacın var!

Senin yeşim taşının enerjisine ihtiyacın var!

Bu taşın, dengeli ve iyileştirici olan yeşil rengin etkileri vardır. Duygusal geçirdiğin zamanlarda sana yardımcı olacak bir enerjisi vardır. Baş ağrısına iyi geldiği ve konsantrasyonu arttırdığıyla da bilinir. Cesaret duygunu güçlendirmek için etkili olacaktır. Adalet duygusunun da gelişimini destekler. Bazen kendine yaptığın haksızlıklar oluyor. Bu adalet duygusu kendini de düşünmene ve fazla fedakar olup kendinden çok fazla ödün vermemene yardımcı olabilir. Yalnız, alacağın taşın gerçek olduğundan ve düzenli olarak üzerinde biriken negatif enerjilerden arındığına emin ol :)

Senin akuamarin taşının enerjisine ihtiyacın var!

Senin akuamarin taşının enerjisine ihtiyacın var!

Solunum yollarıyla ilgili rahatsızlıklara çok iyi geldiğiyle bilinir. Ayrıca sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasına da yardımcı olur. Ruhsal olarak etkisi; öz güven, cesaret ve denge oluşturur. Beden zihin ilişkisini güçlendirir ve sezgileri kuvvetlendirir. Duygularını ve mantığını dengelemen için yardımcı olabilir. Ayrıca uğur ve bereket taşı olarak taşınması da tavsiye edilir. Böyle olur olmaz şeylerin başına gelmesini dengeleyecek bir enerjiye sahip bir taş. Sana bu konuda da oldukça faydalı olacaktır. Yalnız, alacağın taşın gerçek olduğundan ve düzenli olarak üzerinde biriken negatif enerjilerden arındığına emin ol :)

Senin ametist taşının enerjisine ihtiyacın var!

Senin ametist taşının enerjisine ihtiyacın var!

Radyasyona çok mağdur kaldığın belli. Bu taş radyasyonun etkilerinden seni arındırmaya yardımcı olacaktır. Öfke, kin, korkuyu yatıştırır ve stresi giderir. Bu yönleriyle de sana oldukça fayda sağlayacağa benziyor. Stresli iş ortamın, aklındaki kaygılara birebir gelecek bir enerjiye sahip. Doğal bir sakinleştirici ayrıca bir meditasyon taşıdır. Ayrıca bağımlılıkları yok ettiğiyle de bilinir. Antik dönemde sarhoşluğu yok etmek için kullanıldığı söylenir. Zihin içinde oldukça faydalı olan bu taş, konsantrasyon problemlerini de çözecektir. Uyku düzenin içinde faydalı olacaktır. Yalnız, alacağın taşın gerçek olduğundan ve düzenli olarak üzerinde biriken negatif enerjilerden arındığına emin ol :)

Senin lal taşının enerjisine ihtiyacın var!

Senin lal taşının enerjisine ihtiyacın var!

Kendini boşlukta hissettiğin zamanlarda sana dinginlik ve sabır verecektir. Yapman gereken işlerin üstesinden gelmene ve sabırla uğraşmana yardımcı olacak bir taş. Yatak ya da yastık altına koyduğunda karabasandan, kötü rüyalar görmenden seni koruyacak bir enerjiye sahip. Bel ağrılarını geçirmek içinde etkili bir taş olduğu söyleniyor. Hormonsal dengeyi sağlar. Akciğer ve kalp hastalıklarına karşı koruyucu ve iyileştirici olduğuyla da bilinir. Yalnız, alacağın taşın gerçek olduğundan ve düzenli olarak üzerinde biriken negatif enerjilerden arındığına emin ol :)

Senin incinin enerjisine ihtiyacın var!

Senin incinin enerjisine ihtiyacın var!

Cilt, deri hastalıklarının tedavisinde oldukça faydalı olduğu söylenir. Doğurganlığı, anne sütünü arttıran etkileriyle de bilinir. Kemik ağrılarına, migrene, bağırsak hastalıklarına iyi gelir. Stresten dolayı baş ağrılarına, cildinin bozulmasına etki edecek bir taş. Sanata yönelik zeka, duygu gücünü harekete geçirir. Depresyon eğilimli kişilerin üzerinde yatıştırıcı bir etki bıraktığı da düşünülüyor. Senin zaman zaman ortaya çıkan melankolik haline de iyi gelebilir. Yalnız, alacağın taşın gerçek olduğundan ve düzenli olarak üzerinde biriken negatif enerjilerden arındığına emin ol :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
83
33
33
18
18
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

zebercet taşı olupta vermeyenin .................!

Pasif Kullanıcı

Senin lal taşının enerjisine ihtiyacın var! Kendini boşlukta hissettiğin zamanlarda sana dinginlik ve sabır verecektir. Yapman gereken işlerin üstesinden gel... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Senin ametist taşının enerjisine ihtiyacın var! Radyasyona çok mağdur kaldığın belli. Bu taş radyasyonun etkilerinden seni arındırmaya yardımcı olacaktır. Ö... Devamını Gör