Görüş Bildir
Haberler
7 Soruda Bilinçaltındaki Gerçekleri Ortaya Çıkartıyoruz!

7 Soruda Bilinçaltındaki Gerçekleri Ortaya Çıkartıyoruz!

8 soruda bilinçaltındaki gerçekleri ortaya çıkartıyoruz!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir yoldan yürüyorsun. Bu yol hangisi?

2. Yolda biri ile karşılaştın bu kim?

3. Sana bir soru sordu, ne sormuş olabilir?

4. Biraz daha yürümeye devam ettin ve bir ev gördün. Bu ev bunlardan hangisi?

5. Bu evin içine girdin ve bir hayvan gördün. Bu hangi hayvan?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hayvana yemek verdin mi?

7. Son olarak evden çıkarken kapıya elini uzattın, bu kapı bunlardan hangisi?

Bilinçaltında gerçeklerden kaçan ve aslında ait olduğu yeri arayan biri var.

Senin bilinçaltında gerçeklerden kaçan biri var. Sadece görmek istediklerini görüyor ve seni üzen her şeyden uzaklaşıyorsun. Hayatın acı ve acımasız tarafı ile tanışmak istemiyorsun. Sen üzülmekten korkuyorsun. Bir şeyleri tekrar yaşamaktan, görmekten ve alışmak zorunda olmaktan... Bu nedenle de hayatında problem olacak her şeyden uzak duruyorsun. Gerçeklere sırtını döndüğünde ne insanları tam tanıyabiliyor ne de hayatında bir yöne ilerleyebiliyorsun. Sen gerçeklerden kaçtıkça, aslında kendi hayal dünyana dönüyorsun. Burada her şey istediğin gibi olduğu için kendini huzurlu ve güvende hissediyorsun. Sen bir arayış içindesin. Nereye ait olduğunu ve nereye gitmen gerektiğini arıyorsun. Sen bir yere ait olmak ve bir yerde mutlu olmak istiyorsun. Bu yeri ararken gerçeklerden kaçman, senin yanlış yere gitmene neden oluyor. Sen ne kadar gerçeklerden kaçarsan, ait olduğun yeri de o kadar geç bulursun. Hayatta sadece görmek istediğin şeylere bakarsan, kaçırdığın şeylerin pişmanlığını yaşayabilirsin. Bilinçaltında bir şeyleri yok sayan kişi, gerçeklerle yüzleşmekten de korkuyor. Bu korku onu daha da cesaretsiz kılıyor. Sen sürekli bir şekilde savruluyorsun ve bir belirsizlik içinde yaşıyorsun. Belirsizlikler hayatında birçok kararının yanlış ve geç olmasına neden oluyor. Gerçeklerden kaçarak hayatının iyi olacağını düşünemezsin. Gerçeklere bakarsan aslında kendi önünü görebilir ve ait olduğun yeri bulabilirsin.

Bilinçaltında acıma duygusu yüksek ve hayatındaki her şeye sıkı sıkı bağlı biri var.

Senin bilinçaltında acıma duygusu yüksek biri var. Hayatında her zaman farklı bir pencereden bakabiliyorsun. İnsanların gözükmeyen özelliklerini ve taraflarını fark ediyor ve görüyorsun. Yargılamıyor ve her zaman doğru olanı bulmaya çalışıyorsun. Acıma duygun çok yüksek. Herkese karşı içinde şefkat besliyorsun. Vicdanın ile aklın arasında çoğu zaman kalıyorsun. Çoğunlukla da vicdanını seçiyorsun. Duyguların daha ön planda. Bir şeye başlamadan önce o şeyi gerçekten isteyip istemediğine karar veriyorsun. Sen içinden gelmiyor ve istemiyorsan bazı şeyleri gerçekleştirmekte güçlük çekiyorsun. Hayatında çoğu şeye bağlı birisin. Ailen, kariyerin, yaşadığın yer, duyguların ve düşüncelerin... Her şeye sıkı sıkı bağlısın. Alışkanlıklarından zor vazgeçiyorsun. Bilinçaltında yer edinen bu kişinin merhamet duygusunu yüksekken aynı zaman da her şeye de bağlı biri. Sevdiğin ve kopmak istemediğin kişiler için her şeyi yapabilirsin. İnsanların duygularına, düşüncelerine değer veriyorsun. Onların ne hissettiği senin için önemli. Karşında birinin ağladığı görmek korktuğun şeyken, acı çektiğini görmek en çok korktuğun şey oluyor. Bilinçaltına yer edinen bu şeyler, senin hayatında her zaman duygu ağırlıklı ilerlemene neden oluyor. Bu da yanlış ve kendin için yararsız kararlar almana neden olabiliyor. Bazen acımasız biri olmak seni daha güçlü biri yapabilir. Bize zarar veren kişilerle bağlarımızı koparmak gerekebilir. Sen bu adımları attığında değişmiş olacaksın.

Bilinçaltında karanlıkta kalmış ve risk almaktan korkan biri var.

Senin bilinçaltında karanlıkta kalmış biri var. Nereye gideceğini bilemiyor ve ne yapacağını bilemiyorsun. Çoğu zaman belki kararsızlıktan belki de bir çıkış yolu bulmadığından acı çekiyorsun. Senin karanlıkta kalmanın nedeni yaşadığın şeyler. Az değil hatta senin için ağır şeyler yaşamışsın. Bunların nasıl üstesinden geldiğine kendin de şaşırıyorsun. Düşüncelerinde yer vermediğin ve görmezden geldiğin şeyleri yaşamak zorunda kalmışsın. Sana ağır gelen bu şeylerin hepsi seni karanlığa itmiş. Hayattan tat almanı engelleyen ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünmen bundan kaynaklanıyor. Seni karanlıktan çıkaracak birine ihtiyaç duyuyorsun. Umutlarının tükendiği ve önünde bir şeyler için fırsat olsa da senin halinin olmadığı zamanlardan geçiyorsun. Risk almaktan korkuyorsun. Çünkü aldığın riskle hayatında var olan şeyleri kaybetmekten korkuyorsun. Hiçbir zaman bir şeylere hazır değilsin. Karşına çıkan şeyler için ne yapacağını bilemiyorsun. Hem risk almaktan korkuyor hem de bir şeylere kendini hazırlamıyorsun. Aydınlığa çıkman için öncelikle bir şeyleri kabulleniyor olman gerekiyor. Sen neyi yok sayıyorsan o şey sürekli karşına çıkıyor. Olan oldu ve biten bitti. Kendi önüne bakmalı ve yaşadığın şeyler için kendini cezalandırmamalısın. Her zaman bir şeylere hazır olmalısın. Hayat karşına ne çıkartır bilemezsin.

Bilinçaltında hissizleşen ve özgürleşmek isteyen biri var.

Senin bilinçaltında hissizleşen biri var. Artık hayatında çoğu şeyi hissetmiyorsun. Duyguların ve davranışların değişmiş. Bir durum karşısında vereceğin tepkilerden emin değilsin. Bütün bunların hepsi seni hissiz biri yapıyor. Sen artık yaşadığın şeyler karşında nasıl tepki vereceğini bilemiyorsun. Çok çabalamış ve bir şeyleri aşmayı istemişsin ama hayatında sürekli olarak çıkan engeller buna izin vermemiş. Hayatında her ne yaşadıysan bu yaşadığın şey sende büyük yaralar bırakmış. Bundan sonra ne yaşarsan yaşa şaşırmaz ve belki de ne çok üzülür ne de çok sevinirsin. Hayatının altüst olduğunu ve tekrar bir şeylerin düzelmeyeceğini düşünüyorsun. Bütün bu düşünceler seni hem hissiz hem de mutsuz biri yapıyor. Her şeyi bir kenar bırakıp, kendi hayatını kurmak istiyorsun. Bir şeylere yeniden başlamak ve belki de bir şeyleri bitirmek... Ayağına dolanan ve senin mutlu olmanı engelleyen her şeyden kurtulman gerekiyor. Sen ne kadar hissizleşmiş olsan da veya ne kadar bir şeylerden umudun kalmamış olsa da hayatını değiştirmek için umudun var. Peşindeki ve senin umudunu çalan her şeyden uzaklaş. Bilinçaltında özgürlük isteyen kişi, sürekli düşündüğü ve kendini zorladığı şeylerden kurtulmak istiyor. Sen kendin için mi yoksa bir başkası için mi yaşıyorsun? Bazen uzaklaşmak ve düzenini bozmak seni bir şeylere yeniden başlatabilir. Senin bilinçaltında karmaşık biri var. Bu karmaşıklığı çözecek kişi de sensin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
25
23
12
11
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın