Görüş Bildir
Haberler
66 Yaşındaki Bill Gates: '25 Yıl Daha Yaşamayı Planlıyorum'

66 Yaşındaki Bill Gates: '25 Yıl Daha Yaşamayı Planlıyorum'

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Bill & Melinda Gates Vakfı'nda en az çeyrek yüzyıl daha hayırsever projeler üzerinde çalışmayı planladığını ve bir o kadar daha yaşamayı planladığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vakfı kapatmayı planlıyor

Vakfı kapatmayı planlıyor

Donanımhaber'in aktardığına göre, 66 yaşındaki Bill Gates, eski eşiyle birlikte geliştirmeye devam ettiği organizasyonda aktif olarak 25 yıl daha yaşamayı planlıyor. Forbes 400 Philanthropy (hayırseverlik) Zirvesi'nde konuşan Gates, bu tarihe ulaştığında vakfı kapatmayı planladığını da belirtti.

'Önümüzdeki çeyrek yüzyılın hedefi nedir?'

'Önümüzdeki çeyrek yüzyılın hedefi nedir?'

Gates konuyla ilgili olarak, 'Vakfın amacı 25 yıl daha varlığını sürdürmek. Önümüzdeki çeyrek yüzyılın hedefi nedir? Dünyayı adaletsiz bir yer haline getiren hastalıklar. Bunları büyük ölçüde ya ortadan kaldırarak ya da hastalanan insan sayısını çok düşük bir seviyeye indirerek sona erdirmemiz gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

25 yıl sonra 91 yaşında olacak Gates sözlerini şöyle tamamladı, 'Bu muhtemelen Melinda ve benim her şeyin plana uygun gittiğinden emin olmak için etrafta olacağımız bir dönem olacak.'

Yaklaşık iki ay önce Gates, hayırseverlik tarihindeki en büyük bağışlardan biri olan 20 milyar doları vakfa bağışlamış ve birkaç yıl içinde aynı miktarda bağışta bulunacağının sözünü vermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
8
6
6
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Amk sen yaşamıycan da kim yaşasın. Formülü varsa sakın kimseye verme söyleme

stroke

Planla oluyor mu öyle. David Rockefeller'da 200 yaşına kadar yaşayacağını söylüyordu ama 101 yaşında pamuğu tıkadılar. :)

Panzer V

yaşar bu oç o parayla dünyanın en baba profesörlerine her sabah check up yaptırırım