Görüş Bildir
Haberler
6 Ocak Koronavirüs Vaka Sayısı Kaç? Bugün Vaka Sayısı Kaç? Koronavirüs Vaka Tablosu Son Durum...

6 Ocak Koronavirüs Vaka Sayısı Kaç? Bugün Vaka Sayısı Kaç? Koronavirüs Vaka Tablosu Son Durum...

GNS
06.01.2022 - 20:12

Vaka sayıları her geçen gün artmaya devam ediyor. Omicron ve delmicron varyantlarının hız kesmeden yayılımına devam etmesi vatandaşları tedirgin ediyor.  Üniversitelerde öğrenci ve personellerin koronavirüse yakalanması ile tedbir amaçlı eğitimlerin tekrar online sisteme döndüğü haberleri gelmeye başladığı şu son dönemde salgının ve bulaş faktörünün önüne geçilebilmesi adına aşılama çalışmaları ise son hız devam ediyor.  Peki 6 Ocak koronavirüs vaka sayısı kaç? Koronavirüs vefat sayısı kaç oldu?  İşte 6 Ocak Perşembe vaka sayısı ve koronavirüs tablosu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı her gün yaptığı düzenli vaka paylaşımlarında 6 Ocak koronavirüs tablosunu yayınladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vakalar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Güncel sayı incelendiğinde 418 bin 823 kişinin test yaptırdığı, 68 bin 413 yeni vaka tespit edildiği ve 156 kişinin hayatını kaybettiği, 25 bin 502 kişinin de iyileştiği görüldü.

6 Ocak Perşembe Koronavirüs Vaka Sayısı

6 Ocak Perşembe Koronavirüs Vaka Sayısı

Fahrettin Koca günlük tabloyu sosyal medyasında paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

Kapalı, havalandırması kısıtlı ortamlarda, maske kullanılmayan restoran ve kafeteryalarda uzun süre kalınmamalı. Katılımın fazla olduğu toplantılar, ev içi kalabalık ve uzun süreli buluşmalar, eğlence mekânları bulaşmayı artırmaktadır. Tedbirlerin önemi fazlasıyla artmış durumda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın