Görüş Bildir
Haberler
6 Gün Sürecek Na-Sanat Festivali MultiRAID Bugün Başlıyor

6 Gün Sürecek Na-Sanat Festivali MultiRAID Bugün Başlıyor

Batuhan
17.03.2016 - 14:33

100’den fazla yerli ve yabancı müzisyenin katılacağı ve İstanbul’un iki yakasında 7 mekana yayılarak gerçekeleşecek olan MultiRAID festivali bugün başlıyor. 

Farklı disiplinlerden zihin açıcı performanslarla dolu festivalin ilk gününe Peyote Nevizade ev sahipliği yapacak. Konserlerin dışında sergi, atölye ve söyleşi etkinliklerin de gerçekleşeceği MultiRAID, yerli kolektif A.I.D’le Berlin ve Oslo merkezli Mutliversal’ın ortaklığıyla hayata geçiyor.

Yılın en heyecan verici etkinliklerinden biri olan MultiRAID, 6 gün boyunca farklı mekanlarda kimi zaman çeşitli müzisyenlerin ilk kez bir araya geleceği kimi zaman solo olarak gerçekleşecek performanslarla şehre farklı bir müzik deneyimi yaşatacak. Peyote Nevizade, Arkaoda, COOP, Çadır Stüdyo, Otopark, Özgür Kazova, Neverland Hostel gibi lokasyonlarda gerçekeleşecek olan festivalin programında birçok keşif de festivale katılacak olanları bekliyor.

Bugün Peyote’de saat 20:00’de başlayacak ve yarım saatlik 14 performansın sahneleneceği açılış günü programını aşağıda görebilirsiniz. MultiRAID’le ilgili detaylar ve program için de buraya tıklayınız.

Bantmag

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın