Görüş Bildir
Haberler
6 Aydır Kaldırımda Bulduğu Bileziğin Sahibini Arıyor: 'Değerinin 7 Bin TL Olduğunu Öğrendim, Rahat Uyuyamıyorum'

etiket 6 Aydır Kaldırımda Bulduğu Bileziğin Sahibini Arıyor: 'Değerinin 7 Bin TL Olduğunu Öğrendim, Rahat Uyuyamıyorum'

Batuhan
24.12.2018 - 12:30 Son Güncelleme: 25.12.2018 - 08:45

Samsun'da, özel bir şirkette asgari ücretle çalışan Burak Kurum, 6 ay önce kaldırımda yürürken altın bilezik buldu. Kurum, kuyumcuya götürdüğü ve gerçek olduğunu öğrendiği 7 bin lira değerindeki bileziğin sahibini arıyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'da yer alan habere göre Samsun'da, özel bir şirkette asgari ücretle çalışan evli ve 1 çocuk babası Burak Kurum, iş çıkışında arkadaşı Onur Vural ile birlikte kaldırımda yürüdükleri sırada yerde bilezik buldu.

Kuyumcuya gidip değerini öğrendi

Kuyumcuya gidip değerini öğrendi

Bileziği yerden alan ve çevredeki iş yerlerine sorduğu sahibini bulamayan Kurum, gittiği kuyumcuda bileziğin gerçek ve yaklaşık 7 bin lira değerinde olduğunu öğrendi.

"Para kazanmak kolay değil, bir an önce bileziğin sahibinin bulunmasını istiyorum"

"Para kazanmak kolay değil, bir an önce bileziğin sahibinin bulunmasını istiyorum"

Kaldırımda yürürken bilezik bulduğunu anlatan Kurum, 'Çevredeki esnafa ve vatandaşlara sordum ancak sahibini bulamadım. Bileziği kuyumcuya da götürdüm, sahte olup olmadığına baktırdım. Değerinin yaklaşık 7 bin lira civarında olduğunu öğrendim. Para kazanmak kolay değil. 10 liramı kaybetsem üzülürüm. Ben de zor şartlar altında para kazanıyorum. Onun için kaybeden de üzülmüştür. 6 aydır sahibini arıyorum. Hırsızlık olayı çok oluyor. Yarın bir gün bu bilezik çalınsa benim vicdanım sızlar. Evimde rahat uyuyamıyorum. Bir an önce bileziğin sahibinin bulunmasını istiyorum. Bileziği sahibine teslim edip ben de rahat edeyim' dedi.

Sosyal medyadan da farklı yorumlar geldi...

Sosyal medyadan da farklı yorumlar geldi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
342
84
27
12
9
7
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
JOQER

okuyunca kendimi sorguladım; "acaba böyle erdemli bir duruş sergileyebilirmiydim?" helal olsun adam!

psycho

cevap ne aga peki sergileyebilir miymişsin

gaydırı guppak

ispatlanamayacak bişeyin peşinde koşmak zor şimdi 50 adam benim diye çıkacak hadi ispatla ver bir bağış kurumuna için rahat etmeyecekse bozdur yardıma ihtiya... Devamını Gör

Omer Aslan

Ben olsam onu bozdurup, çevremde bildiğim yada tanıdık birilerinin bildiği ihtiyaç sahiplerine yardım ederdim. Şu zorlu kış aylarında onlara can simidi olurd... Devamını Gör