Görüş Bildir
Haberler
50'li Yaşlarında Olmalarına Rağmen Gençlik İksiri İçmiş Gibi Yıllara Meydan Okuyan Ünlüler

50'li Yaşlarında Olmalarına Rağmen Gençlik İksiri İçmiş Gibi Yıllara Meydan Okuyan Ünlüler

Gülbeyaz
26.11.2023 - 12:01

Çocukken 50 yaşındaki hallerimizi düşündüğümüzde, genellikle kendimizi gri saçlarla, kucakta bir kedi ve yanı başımızda şömineyle sallanan bir sandalyede otururken hayal ederdik. O dönemlerde, bu yaşta parıldayan bir görünüme ve başarıya sahip olabileceğimizi, önümüzde yeni hedeflere ulaştığımız bir yaşamı aklımıza getiremezdik. Gelin hala çok çalışan, yaşın sadece bir rakam olduğunu bizlere hatırlatan ünlülere bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cameron Diaz:

1. Cameron Diaz:

Neredeyse 30 yıl boyunca oyunculuk yapan aktris, 30 Ağustos 1972'de San Diego, Kaliforniya'da doğdu. Şu anda emekli olmasına rağmen, The Mask, En İyi Arkadaşımın Düğünü, Mary Hakkında Bir Şeyler, Charlie'nin Melekleri filmlerindeki rolleri ve Shrek filmlerinden unutulmaz prenses Fiona rolüyle her zaman hatırlanacak. Güzelliği ise hala göz kamaştırıcı.

2. Ben Affleck:

2. Ben Affleck:

Yıllar boyunca çok başarılı bir kariyere sahip olmasının yanısıra yaşlanmayan ünlülerden biri de Affleck. Armageddon, Shakespeare Aşık, Pearl Harbor, Muhasebeci, Batman vs Superman: Adaletin Şafağı ve Adalet Birliği gibi filmlerden tanıdığımız Ben Affleck hala çok yakışıklı. Sayısız ödül kazandı ve eleştirmenler tarafından hala büyük övgüler alıyor.

3. Sofía Vergara:

3. Sofía Vergara:

Kolombiyalı aktris kariyerine bir model olarak başladı ve yavaş yavaş yapımcıların dikkatini çekmeye başladı. Gençliğindeki güzelliğini hala koruyor. Neredeyse 50 yaşındayken oynadığı Modern Family dizisindeki Gloria Pritchett rolü onu o kadar ünlü yaptı ki, birçok ödüle aday gösterildi. Ayrıca Ünlüler Kaldırımı'nda bir yıldızla ödüllendirildi ve bunu alan ikinci Kolombiyalı oldu, ilki ise şarkıcı Shakira idi.

4. Carmen Electra:

4. Carmen Electra:

Ünlü oyuncu ve model geçtiğimiz sene 20 Nisan'da 50 yaşına girdi. Gerçek adı Tara Leigh Patrick. Baywatch televizyon dizisindeki rolü ve Scary Movie ile Meet the Spartans gibi filmlerdeki performansıyla dikkat çekmişti. Yılların eskitemediği güzelliği ile modelliğe hala devam ediyor.

5. Geri Horner:

5. Geri Horner:

Spice Girls grubunun eski üyesi 6 Ağustos 1972 doğumlu Horner da 51 yaşında. Doksanların meşhur grubu dağıldıktan sonra solo kariyerine devam etti. Sizce 51 yaşında gibi duruyor mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jennifer Garner:

6. Jennifer Garner:

Güzel oyuncu ik filmi Zoya ile 1995'te sinema dünyasına adım attı ve bugüne kadar hem sinema filmlerinde hem de Alias gibi televizyon dizilerinde çalışmaya devam etti. Bu dizi sayesinde Altın Küre ödülünü kazandı.

7. Selma Blair:

7. Selma Blair:

Amerikalı aktris 23 Haziran'da 51 yaşına girdi. Sex Games filminde Cecille Caldwell, Legally Blonde'da Vivian Kensington, The Sweetest Thing'de Jane Burns ve Hellboy'da Liz Sherman rolüyle akıllarımıza kazındı. Şu anda büyük prodüksiyonlardan uzak dursa da, hala farklı filmlerde ve tiyatrolarda çalışmaya devam ediyor.

8. Eminem:

8. Eminem:

Başarılı rapçi 17 Ekim 1972'de Saint Joseph, Missouri'de doğdu. Yıllar boyunca tarzı ve müziği nedeniyle eleştirilmiş olsa da, birçok ödül kazanmış ve yüksek kaliteli bir şarkı yazarı olarak övgü almıştır. 1996'dan 2020'ye kadar 11 stüdyo albümü kaydetmiştir. Ayrıca 8 Mile adlı filmdeki oyunculuk performansıyla da başarılı oldu. Bu film sadece gişede büyük bir hit olmakla kalmadı, aynı zamanda şarkıcıya 'Lose Yourself' adlı şarkısı için 'En İyi Özgün Şarkı' dalında bir Oscar ödülü kazandırdı. Bu şarkıyı ayrıca Super Bowl LVI'da da seslendirdi.

9. Alyssa Milano:

9. Alyssa Milano:

New York'lu aktris, 19 Aralık'ta 51. doğum gününü kutlayacak. Who’s the Boss?, Melrose Place, Charmed ve My Name is Earl gibi yapımlarda yer almasıyla öne çıktı. Tüm hayatını sadece film ve televizyonda değil, aynı zamanda müzikte de çalışmaya adadı. Geçmişte, 1980'lerin sonları ve 1990'ların başlarında beş albüm kaydetti.

10. Jude Law:

10. Jude Law:

Britanyalı aktör, 2023'nin sonuna gelmeden önce 51 yaşına basacak ve bu tarih 29 Aralık olacak. The Aviator, Sherlock Holmes, Kral Arthur: Kılıcın Efsanesi ve Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları gibi birçok filmde yer aldı. Hayran kitlesi genç yaşlarında bir modelken de şu anda da oldukça fazla.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
5
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ruhi Can

Sofia Vergara maşallahın var be