Görüş Bildir
Haberler
Beş Ülkede Kadınlara 'Gece Sokağa Yalnız Çıkmayın' Uyarısı

Beş Ülkede Kadınlara 'Gece Sokağa Yalnız Çıkmayın' Uyarısı

Köln'de yaşanan taciz skandalının ardından Avrupa'da beş ülkede güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı. Polis kadınlara gece dışarı çıkarken dikkatli olma çağrısında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Almanya'da yılbaşı gecesi gerçekleşen taciz skandalından sonra Avrupa ülkeleri göçmenlerle ilgili güvenlik önlemlerini arttırmaya başladı.

Köln'de onlarca kadının tacize uğradığını beyan etmesinin ardından Köln Emniyet Müdürü Wolfgang Albers açığa alındı.

Avrupa ülkeleri olası seks saldırılarının artışından endişe duyuyor. İsviçre, Finlandiya, Almanya, İsveç ve Avusturya'da polis güvenlik önlemlerini üst düzeye çıkardı.

"Finlandiya için yeni bir olgu"

"Finlandiya için yeni bir olgu"

İsveç olası saldırılara karşı dikkatli olunması için kadınları uyardı. Polis yetkilileri kadınların mümkün olduğunca gece sokağa yanlız çıkmamaları konusunda tavsiyede bulundu.

Finlandiya polisi ülkedeki seks çetelerinin planları ile ilgili ihbar aldıklarını açıkladı. Daha önceki yılbaşılarında böyle olaylara hiç rastlanmadığını açıklayan polis müdürü bu 'Finlandiya için yeni bir olgu' dedi.

Almanya'da yaşanan taciz skandalında 150'den fazla kadın güvenlik görevlilerine saldırıya uğradığını bildirmişti.

Güvenlik görevlileri kadınların bu tür çetelere karşı dikkatli olması gerektiğini söyledi. Köln'de 30 yıldır bu meslekte olduğunu söyleyen bir güvenlik görevlisi, ilk kez bu kadar vahim bir tabloyla karşılaştığını söyledi.

İsviçre'nin Zürih şehrinde de yılbaşı gecesi 15 kadın tacize uğradığını güvenlik görevlilerine bildirdi. Avrupa'da yaşanan taciz olaylarının ardından kadınlar çeşitli eylemlerle tepkilerini dile getirdi.

Habertürk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
14
14
6
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

batı ahlakız diyen müslümanlar nerede acaba ? tükürdüklerini yalıyolar resmen adamlar taciz etmedik kimseyi koymamış ahlaklı barış dincileri... müslümanlarda... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Biz müslümanlar da sana çok bayılıyorduk. Papağan gibi tekrarlayıp durmaktan sıkılmadınız mı? İnsan hakaret ederken bile biraz yaratıcı olmalı.

Fener Bahce

Türkiye'de gündüz de çıkmayın bence

Melih Işık

saat 1 den sonra 5 den önce cıkmayın o sırada mitoz bölünme ile cogalıyolar bence

Ayna Efendi

Kovun gitsin sorun çıkaranları, hem ülkelerinden kaçıyorlar şartlar kötü diye hem de gittikleri ülkelerin içine ediyorlar, hümanizm de bir yere kadar