Görüş Bildir
Haberler
300 Kişiye Sosyal Medya Soruşturması

300 Kişiye Sosyal Medya Soruşturması

Deniz Gök
21.06.2016 - 19:04 Son Güncelleme: 21.06.2016 - 21:23

Isparta'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, sosyal paylaşım siteleri üzerinden örgüt propagandası yaptığı, Türk Bayrağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla 300 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Isparta Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal paylaşım sitesi üzerinden PKK ile FETÖ/PDY propagandası yapıldığı, Türk Bayrağı ve Cumhurbaşkanı'na hakaret edildiği iddiasıyla çalışma başlattı. 

Yaklaşık 6 ay süren takibin ardından ekipler yurt içi ve yurt dışından 300 kişiyi belirledi.

Dosyalar savcılıklara gönderildi

Dosyalar savcılıklara gönderildi

Söz konusu kişiler hakkında hazırlanan fezlekelerini tamamlayan ekipler, gereğinin yapılması için dosyaları ilgili illerin Cumhuriyet Başsavcılıklarına gönderdi. 

Isparta polisinin daha önce düzenlediği operasyonlarda benzer iddialarla 36 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 14'ü tutuklanırken, 12'si adli kontrol olmak üzere 22'si serbest kalmıştı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
63
47
18
11
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
vOLCano

bu adam siyaseti bıraksa hani işsiz kalsa falan sadece bu davalardan (hakaret) aldığı ve alacağı parayla bile geçinir :)

Yağız Utku

Diğer nedenler bahane asıl neden tayyibe hakaret ve bu daha iyi günler. Öyle bir zaman gelecek ki aktroller bile pişman olacaklar.

gokmenkarabay

La dokunulmazlık kalktıya bizde şimdi onlara dava açabiliyozmu?