Görüş Bildir
Haberler
3 Yaşındaki Kızını Öldürüp, İntihar Etti

3 Yaşındaki Kızını Öldürüp, İntihar Etti

Adana'da 23 yaşındaki Eylül Yıldırım, ormanda 3 yaşındaki kızı Hiranur’u tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıldırım’ın eski eşi gözaltına alındı

Yıldırım’ın eski eşi gözaltına alındı

Adana'nın Sarıçam ilçesinde bir süre önce boşandığı öğrenilen 23 yaşındaki Eylül Yıldırım, iddiaya göre, psikolojik sorunlar yaşayıp, uyuşturucu kullanmaya başladı.

Ailesiyle de sorunları olduğu öne sürülen Yıldırım, kızı Hiranur ile dün akşam ormana gitti. Yıldırım, eski eşinin tabancasıyla kızını vurarak öldürdü. Aynı silahı başına dayayıp, ateşleyen Yıldırım, yaşamına son verdi.

Ormanda bulunan anne ile kızının cansız bedenleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Acı haberi alan Yıldırım ailesi ve yakınları, morga gelerek gözyaşı döktü. Otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Eylül Yıldırım ile kızının cenazeleri, toprağa verilmek üzere İmamoğlu ilçesine götürüldü.

Yıldırım’ın eski eşi ise olayla ilgili gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
52
29
5
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
h.ibrahim

her uyusturucu deil arkadaslar!!!metamfetamin denilen lanet sey yuzunden bu işler ve emin olun çuvalı tutanlar AMPUL KAFALILAR.

Diğdem Çakır

önce kendini vursaydin da dünyadan bir pislik eksilseydi... bu aralar bu uyuşturucu olaylar artık zivanadan çıktı. bir Bağcılar'daki olay bir bu... noluyor y... Devamını Gör

Yavrusuna can veren bir kadının onun canını alması için aklının yerinden çıkmış olması lazım. Ne kadar çaresiz olursa olsun hiçbir anne yavrusuna kıymaz. Onu... Devamını Gör