Görüş Bildir
Haberler
3'lü İlişki Cinayetinde Yeni İddia: 'Olay Anlatıldığı Gibi Değil'

3'lü İlişki Cinayetinde Yeni İddia: 'Olay Anlatıldığı Gibi Değil'

Üçlü ilişki sırasında tartıştığı arkadaşı tarafından öldürüldüğü öne sürülen şahsın ağabeyi, kardeşine kumpas kurulduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Grosser, Demir ve Küçükaltun

Antalya Manavgat'ta geçtiğimiz cuma gecesi kan donduran bir olay yaşanmıştı. Alman uyruklu sevgilisi Nadia Angela Grosser ile birlikte yaşayan Elvan Küçükaltun, eve davet ettiği arkadaşı Kadir Demir'i öldürmüş ve cinsel organını kesmişti.

Nadia Angela Grosser ifadesinde 3'lü cinsel ilişkiye girdiklerini, ilişki esnasında Kadir Demir'in kendisine agresif ve sert tavırlar sergilemesi üzerine Küçükelvan ve Demir arasında tartışma çıktığını söylemişti.

Elvan Küçükaltun ise 3'lü ilişki sırasında Kadir Demir'le tartıştıklarını ve kavga ettiklerini iddia ederek, “Odada bıçak vardı. Bıçağı almak istedi, ben ondan önce davrandım. Bıçağı aldım ve bıçakladım. Öfkeyle cinsel organını da kesmişim. Çok pişmanım, keşke böyle bir olay yaşanmasaydı' dedi.

👇

"Kardeşime kumpas kurdular"

"Kardeşime kumpas kurdular"
"Kardeşime kumpas kurdular"

Öldürdüğü arkadaşını evin bahçesine gömmek için hazırlık yaparken yakalanan Elvan Küçükaltun tutuklanırken, sevgilisi Nadia Angela Grosser adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Kadir Demir'in cenazesi ise yakınlarına teslim edildi. Demir'in Ankara'dan gelen ağabeyi Cem Demir'i arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Kardeşine pusu kurulup öldürüldüğünü öne süren Cem Demir, 'Olay anlatıldığı gibi değil. Kadir yıllardır Antalya Side'nin fotoğrafını çekerek dünyaya tanıttı. Gittiği bütün ülkelerde Türkiye'yi tanıtmış birisi. Bu insanlar cinayete kılıf uyduruyor' dedi.

Kadir Demir'in cenazesinin, Ankara'da Çankaya Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
25
16
12
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Citizen Cane

Birlikte yaşadığı kadını başka adama silkeletmek için eve çağırıp sonra vay efendim kıskandım diye öldüren zat affedersiniz ama gavatın önde koşanı bayrak ta... Devamını Gör

HYBRDS

Öldüren adam digerinin performansı görünce sinirlenmistir...

C10BLACK

Ulan zaten konu karışık anlamak için akla karayı seçiyoruz küçükelvan mı küçükaltun mu kadirmi Grosser mı doğru yaz modaratör