Görüş Bildir
Haberler
3 Gün Önce Cezaevinden Firar Etmiş: Ceren Özdemir'in Yakalanan Katil Zanlısı Suçunu İtiraf Etti

etiket 3 Gün Önce Cezaevinden Firar Etmiş: Ceren Özdemir'in Yakalanan Katil Zanlısı Suçunu İtiraf Etti

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in katil zanlısı polisin operasyonuyla yakalandı. Ordu Valiliği'nden yapılan açıklamada gözaltına alınan zanlının suçunu itiraf ettiği belirtildi. Ayrıca zanlının 01.12.2019 tarihinde Cezaevinden firar ettiği ve arandığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı habere göre, Ordu'da, evinin bulunduğu apartmanın girişinde bıçaklanarak, öldürülen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in katil zanlısı polisin operasyonuyla yakalandı. Saklandığı evde gözaltına alınırken kendisini yakalamaya çalışan bir polisi de bıçakla yaralayan şüpheli etkisiz hale getirildi.

Ordu Valiliği: 'Cezaevinden firar ettiği ve arandığı anlaşılmıştır'

Ordu Valiliği: 'Cezaevinden firar ettiği ve arandığı anlaşılmıştır'

Ordu Valiliği’nden de cinayet hakkında yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Ceren Özdemir isimli Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencisinin öldürülmesi olayı ile ilgili olarak yapılan kamera, teknik ve analiz çalışmaları neticesinde; öldürme olayını gerçekleştirdiği değerlendirilen eşkâle uygun şahıs, ilimiz Altınordu ilçesi Otogar civarında güvenlik güçlerimizce suç aletiyle birlikte yakalanmıştır. Ö. A. isimli şüpheli, yakalanma esnasında emniyet görevlilerimize mukavemet ederek, 2 polis memuru hafif şekilde yaralamıştır. Gözaltına alınan zanlı, yapılan mülakatta suçunu itiraf etmiştir. Ö. A. isimli zanlının 01.12.2019 tarihinde Cezaevinden firar ettiği ve arandığı anlaşılmıştır. Olayla ilgili tahkikat, çok yönlü olarak devam etmektedir.” dendi.

2005 yılında Ordu'da bir çocuğu öldürmüş

Linç ediliyordu

Linç ediliyordu

Yakalanması sırasında polis memurunu da bıçaklayan Özgür A. evden çıkarıldığı sırada çevredekilerce linç edilmek istendi.

Katil zanlısının Özdemir'i takip ettiği görüntüler ortaya çıktı 🎥

Neler yaşanmıştı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ordu'da, evinin önünde bir saldırgan tarafından bıçaklanan 20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
464
180
69
9
5
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vera Hanzade

Sana ne küfür etsek az. Tek diyeceğim şu; adaletten beklentim yok. Sadece unutmadığım bir şey var, adaletin olmadığı yerde anarşi başlar. Hangi deliğe gönder... Devamını Gör

af diye böğüren, tasmalılardan yorum bekliyoruz.

Hakan Bayram

Cezaevleri siyasal suçlularla doldu yer açmak için hırsızı, katili serbest bırakırsan çıkan böyle yapar.