Görüş Bildir
Haberler
5 Ekim İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

astroirem
04.10.2023 - 19:03

5 Ekim Perşembe gününde burçları neler bekliyor? Günün en şanslı burcu hangisi? Günün en kazançlı burcu hangisi? Günlük burç yorumlarına göre İkizler burcunun 5 Ekim Perşembe günü nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;

Sevgili İkizler ve İkizler Yükselenler;
onedio.com

Sevgili İkizler, bugün, günün ilk yarısında kariyerin, maddi kazançların, sağlığın açısından destekleyici etkilerSevgili İkizler, bugün, günün ilk yarısında uzakta yaşayan sevdiklerinizden şaşırtıcı haberler alabilir veya işinle, ticari işlerinle, maddi kazançlarınla ya da sağlığınla ilgili bazı görüşmeler yapabilirsin. Akşam saatlerinde ise ikili ilişkilerle, partnerinle ilgili daha önce bir türlü konuşmaya fırsatının olmadığı konuları konuşabilirsin. Aynı zamanda partnerinle arana mesafe girmesi ya da aile büyükleriyle ilgili sorumlulukların da söz konusu olabilir. Yarın buluşmak üzere.

altında olacaksın. İş arayan bir İkizlersen, iş başvuruları ve görüşmeler için bugünü iyi değerlendirebilirsin. Kendi sağlığın ve aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili de bazı güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise yakın çevrendeki kişilerle ilişkilerinde problemler ve yanlış anlaşılmalar yaşaman mümkün. Yarın buluşmak üzere.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın