article/comments
article/share
Haberler
29 Mart'ta Survivor'da Kim Elendi? Sude mi Nisanur mu Adaya Veda Etti?

29 Mart'ta Survivor'da Kim Elendi? Sude mi Nisanur mu Adaya Veda Etti?

Survivor'da beklenen ekleme, 29 Mart Pazar akşamı gerekleşti. Ödül oyunuyla beraber, Gönüller takımından Sude ve Ünlüler takımından Nisanur'un son ikiye kaldığı Survivor'da kıyasıya bir eleme mücadelesi yaşandı. Elenen ismin kaderi diğer takıma soruldu. 29 Mart Pazar akşamı Survivor'da kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı? Elenen isim takım mı değiştirdi? Yarışmadan mı ayrıldı?

Buyurun, detayları beraber inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Survivor'da bu gece (29 Mart Pazar) iki heyecan birden yaşandı.

Survivor'da bu gece (29 Mart Pazar) iki heyecan birden yaşandı.

Survivor'da eleme düellosu, ödül oyunu ve takımlardaki değişikliklerin öne çıktığı bir gün yaşandı. Her iki takım da elinde geleni yaparken ödül oyununu geçen haftanın üstüne yine Gönüllüler takımı kazandı. 

Ödül olarak yüklü bir erzak kutusu kazanan Gönüllüler bu hafta da galip geldi. Hemen ardından gözler eleme düellosuna çevrildi.

Gönüllüler takımından Sude, ünlüler takımından Nisanur'un yarıştığı düelloda kazanan belli oldu.

Gönüllüler takımından Sude, ünlüler takımından Nisanur'un yarıştığı düelloda kazanan belli oldu.

Eleme düellosunda iki set oynandı. Sude, Nisanur'u her iki sette birden olmak üzere 2-0 yendi. 

Karar, kader konseyine kaldı. Henüz Nisanur'un yarışmaya devam edip etmeyeceği belli değil.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
Çocukluğumdan bu yana kendimi hep en iyi yazarak ifade ettim. Okumaya, yazmaya ve duyguları düzgün ifade etmeye olan ilgim Karşılaştırmalı Edebiyat lisansı ve Kültürel İncelemeler yüksek lisansı okuma kararı almama vesile oldu. Birçok farklı ülkeye, kültüre ait eseri incelerken tüm bu ciddiyetin yanında, ünlüler dünyasına ve magazine duyduğum merak beni hep canlı tutan taraftı. Yaklaşık beş senedir magazin editörlüğü yapıyor, son bir buçuk yıldır da Onedio’da magazin editörü olarak çalışıyorum. Onedio serüvenim devam ettiği sürece kadın kadına sohbet eder gibi, aklınıza gelebilecek tüm incik cincik detaylarla samimi, eğlenceli ve dikkat çekici içerikler üretmeyi umuyorum!
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın