Görüş Bildir
Haberler
29 Aralık Vaka Tablosu: Bugün Vaka Sayısı Kaç? Bakan Fahrettin Koca Açıkladı...

29 Aralık Vaka Tablosu: Bugün Vaka Sayısı Kaç? Bakan Fahrettin Koca Açıkladı...

GNS
29.12.2021 - 21:40

Yılın son günlerinde koronavirüsle mücadele devam ediyor. Havaların soğuması ve pek çok hastalığın beraberinde gelmesi ile bulaş durumu artmaya devam ediyor. Ortaya çıkan delta, omicron, delmicron gibi farklı varyantlar ise vatandaşın tedirgin olmasına sebep oluyor. Salgının ve bulaş faktörünün önüne geçilebilmesi adına aşılama çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlara yeni bir doz aşı hakkı tanınması ise gündemde yer alan başlıklar arasında. Peki 29 Aralık koronavirüs vaka sayısı kaç? Koronavirüs vefat sayısı kaç oldu?  İşte 29 Aralık Çarşamba vaka sayısı ve koronavirüs tablosu…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sağlık Bakanlığı her gün yaptığı düzenli vaka paylaşımlarında 29 Aralık koronavirüs tablosunu yayınladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vakalar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Güncel sayı incelendiğinde 366 bin 363 kişinin test yaptırdığı, 36 bin 684 yeni vaka tespit edildiği ve 142 kişinin hayatını kaybettiği, 25 bin 638 kişinin de iyileştiği görüldü.

29 Aralık Çarşamba Vaka Sayısı

29 Aralık Çarşamba Vaka Sayısı

Fahrettin Koca günlük tabloyu sosyal medyasında paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

Vaka sayılarında yaşanan artışla birlikte, hastalığa yakalananlar arasında ileri yaştakilerin, kronik rahatsızlığı olanların sayısı da yükselecek. Bu durum, kayıplarımızın artma ihtimalini güçlendiriyor. RİSK GRUBUNDAKİLER daha dikkatli olmalı, hatırlatma dozlarını yaptırmalıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın