Görüş Bildir
Haberler
28 Kasım Haluk Levent'le Yeniden Konukları Kim? Haluk Levent'le Yeniden Saat Kaçta?

28 Kasım Haluk Levent'le Yeniden Konukları Kim? Haluk Levent'le Yeniden Saat Kaçta?

Müge Kakşi
28.11.2021 - 17:59

Sosyal medyada sık sık yaptığı yardımlarla ve sosyal sorumluluk projeleriyle gündeme gelen Haluk Levent televizyon ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan programda Haluk Levent milyonların sesi olmak için elinden geleni yapıyor. Haluk Levent'le Yeniden programı her hafta birbirinden ünlü konukları da ağırlıyor. Peki Haluk Levent'le Yeniden bu haftanın konuğu kim? Haluk Levent'le Yeniden ne zaman? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Haluk Levent'le Yeniden Ne Zaman? Haluk Levent'le Yeniden Konukları Kim?

Haluk Levent'le Yeniden Ne Zaman?  Haluk Levent'le Yeniden Konukları Kim?

İlk bölümü 4 Kasım Perşembe günü yayınlanan program bu hafta Yıldız Tilbe'nin katılımıyla 28 Kasım Pazar akşamı saat 20:00'da Star Tv ekranlarında yayınlanacak.

Haluk Levent'in sunuculuğunda ekranların yeni programı Haluk Levent'le Yeniden, her hafta ünlü isimlerle ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor. Bu haftanın konuğu ise ünlü sanatçı Yıldız Tilbe olacak.

Haluk Levent'le Yeniden Konusu Ne?

Haluk Levent'le Yeniden Konusu Ne?

Global Medya & Poll Production yapımcılığında hazırlanacak Haluk Levent’le “Yeniden”, milyonların sesi olacak. 7’den 70’e herkesin katılabileceği, interaktif bir yayıncılık anlayışıyla seyircisiyle buluşacak olan Haluk Levent, sürprizleriyle de çok konuşulacak. Milyonların ‘Haluk Abi’’si Haluk Levent, sesini duyuramayanların sesi, çaresizlerin çaresi oluyor. Yardıma ihtiyacı olanlar ve yardım severler bu programda bir araya gelecek. Sesini duyuracak olan ihtiyaç sahiplerinin hayatlarına dokunulacak. Gerçek yaşam hikayelerinin ekrana geleceği program izleyenleri derinden etkileyecek. Haluk Levent’in sanatçı dostları da projeye dahil olarak çok özel paylaşımlarda bulunacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın