Görüş Bildir
Haberler
27 Kasım İkizler Dolunayı Etkilerine Hazır Olun!

etiket 27 Kasım İkizler Dolunayı Etkilerine Hazır Olun!

Filiz Çakal
26.11.2023 - 22:31

27 Kasım saat 12:16’da 4 derecede gerçekleşecek olan dolunay adeta yalan rüzgarı formatında. Kim sahte kim gerçek ayırt edebileceğiz, dolunay anında etkili olan Mars Satürn karesi ve Ay ile olan sert açıları fazla tevazünün yalancıdan nasihat dinlemek olduğunu gösterecek. Seçimlerimizi elbette iyi ve doğrudan yapalım ancak gereğinden fazla iyimserlik bize suistimal olarak dönebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zaten dolunayın ana teması da bu olacak.

Zaten dolunayın ana teması da bu olacak.

Daha aklı selim davranmak çok işimize yarayacaktır. Yel değirmenleriyle savaşmanın, laf anlamayana canhıraş açıklama yapmanın sadece zaman kaybı olduğunu görebilirsiniz. Geçmişimizle ve geçmişte kaldığını düşündüğümüz herkesle yüzleşiyoruz. Aklımız bizi içten içe kararsızlığa sürüklese de duygularımızı yabana atmamalıyız. Çünkü dolunay esnasında su ve toprak noksanlığı empatiden uzaklaşıp yüzeysel kararlar alabilme potansiyelimizi ve sonrasında kararsızlıklarımızdan kaynaklı doğan hayal kırıklığı yaşayabileceğimizi gösteriyor.

Bu hafta hem sorumluluklardan kaçmamalı hem de mevcut sorunlarımıza daha yapıcı çözümler üretmeliyiz. Ağzımızdan her çıkanı tartarak, sonucunu düşünerek iletişim kurmalıyız, aksi takdirde ödeyeceğimiz bedeller maddi manevi kayıplara neden olabilir. Ayrıca dolunay anında Venüs 14 Ekim tutulmasını tetikleyen derecede olacak, o tarihe ve öncesine bakmakta fayda var çünkü kadersel bir süreç yaşayabilirsiniz. Biten ilişkilerinizden tekrar haberdar olup barışma sinyalleri alabilirsiniz. Mevcut ilişkilerde ise bu durum tam tersi yaşanabilir. Bir süredir içinde bulunduğunuz ilişkinin sizi beslemediğini, gelecek vaat etmediğini düşünüyorsanız ayrılık yoluna da gidebilirsiniz. Aksiyonu, alınganlığı, yalanı, dolandırılması, aldatılması, öfkesi bol bir dolunay.

Sinir sistemimiz çok hassas olacağından her şeyi kişisel algılayabilir keskin ve katı davranabilirsiniz. Kimse pembe panjurlu evini aramayacak hatta varsa panjuru kenarındaki belli belirsiz defoya odaklanacak. Elbette bazıları için daha zorlayıcı geçebilir. Örneğin: kıskançlık, asparagas haber, iftira gibi negatif etkilere maruz kalabilirler. Adeta yakın çevremizle bir güven testi içine gireceğiz. En yakınımızda duranlara karşı dahi şüpheyle yaklaşabiliriz. İyi ve kötüyü ayırma vakti.

Dolunayın etki edeceği alanlar iletişim, medya, gazeteciler, galeri sahipleri, ticaret, interaktif alanlar, akademisyenler ve yazarlar olacak. Yazı, sunum, iş anlaşması, sosyal medya içerikleri ve önemli görüşmeler için daha tedbirli olmaya çalışın. İşinizi şansa bırakmayın, her duyduğunuza inanmak yerine doğruluğunu sorgulayın.

Son olarak akciğer, üst solunum yolları, el eklemleri, kol ve omuz ağrıları, kas yırtıkları ve soğuk algınlığına karşı dikkatli olun çünkü dolunayla birleşen kış mevsiminin daha da sertleşmesi enfeksiyon vakalarının artmasına neden olacaktır…

İkizler dolunayını anlatacak bir söz varsa o da; avcı ne kadar hile bilirse ayı da o kadar yol bilir. Özetle hepimiz her şeyin farkındayız sadece bazılarımız zamanını bekliyor.

Instagram

X

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0