Görüş Bildir
Haberler
24 Ayar Gram Altın Ne Kadar Oldu? Kapalıçarşı Gram Altın Düştü mü, Yükseldi mi?

24 Ayar Gram Altın Ne Kadar Oldu? Kapalıçarşı Gram Altın Düştü mü, Yükseldi mi?

Haftanın son iş gününde gram altın fiyatları merak ediliyor. FED faiz kararının açıklanmasıyla birlikte gerilemeye başlayan gram altın, dünü 787 lira olarak tamamlamıştı. Yatırımlarını altın alarak korumak isteyen vatandaşlar, ‘gram altın ne kadar, kaç TL?’ ve ‘gram altın düştü mü, yükseldi mi?’ sorularına cevap arıyor. İşte 28 Ocak 12.45 itibariyle Kaparlıçarşı gram altın fiyatları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz aralık ayında 1000 liranın üstüne çıkan gram altın, sonrasında dolardaki düşüş ile birlikte hızla değer kaybetmişti. Her ne kadar altın düşse de yatırımlarını bozdurmayan vatandaşlar, 24 ayar gram altındaki son fiyatları merak ediyor.

1 Gram Altın Ne Kadar, Kaç TL?

1 Gram Altın Ne Kadar, Kaç TL?

Gram Altın Alış: 784.96 TL

Gram Altın Satış: 785.36 TL

Gram Altın Fiyatı Nasıl Hesaplanır?

Gram Altın Fiyatı Nasıl Hesaplanır?

Gram altın fiyatlarının hesaplanması dünya çapında ons üzerinden gerçekleşir. Bu doğrultuda 1 ons altın fiyatının değeri/31,1034768 miktar üzerinden ele alınmak suretiyle hesaplama gerçekleştirilir. Böylece bu hesaplama 1 gram altın fiyatının dolar cinsi üzerinden fiyatını gösterir. Daha sonra çıkan oran piyasada işlem gören dolar ve TL kur değeri üzerinden çarpılmak suretiyle, altının gram hesaplaması ortaya çıkar. Bu bağlamda dolar ile TL kapsamındaki yaşanan karşılıklı değişkenlik üzerinden, gram altın fiyatı hesaplaması gerçekleşir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın