Görüş Bildir
Haberler
23 Mart Plüton Kova Burcuna Geçişi ile Birlikte Yeni Bir Çağ Açılıyor: Burçları Neler Bekliyor?

23 Mart Plüton Kova Burcuna Geçişi ile Birlikte Yeni Bir Çağ Açılıyor: Burçları Neler Bekliyor?

Entel Feridun
23.03.2023 - 15:02

23 Mart Perşembe günü itibariyle her burçta on yıldan fazla seyahat eden Plüton, burç değiştirecek. Kova burcuna geçiş yapan Plüton, Haziran ayına kadar insanlığa 2024'ün fragmanını izletecek. Plüton Kova burcunda iken neler yaşayacağız, burçlara ve genel etkileri neler olacak, gelin birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Plüton 23 Mart 2023 tarihinde Kova burcuna geçiş yapıyor.

Plüton 23 Mart 2023 tarihinde Kova burcuna geçiş yapıyor.

Astrolojik olarak en önemli aylardan birini yaşıyoruz. İki büyük gezegen Satürn ve Plüton burç değiştiriyor. Satürn 2,5 yıllık döngüsünü tamamlayarak Balık burcuna geçerken Plüton on yıllık sürecin sonunda Kova burcuna giriş yapıyor.

11 Haziran'a kadar Kova burcunda ilerleyecek ve 2024'ün fragmanını gösterecek.

11 Haziran'a kadar Kova burcunda ilerleyecek ve 2024'ün fragmanını gösterecek.

23 Mart ile birlikte Kova burcuna giren Plüton 12 Haziran 2023'te tekrar Oğlak burcuna Retro ile geri dönecek. 24 Mart ile 11 Haziran tarihleri arasında tüm dünya insanlığı 2024 yılının fragmanını görecek.

Bu tarihlerde yaşadıklarınıza dikkat edin!

Bu tarihlerde yaşadıklarınıza dikkat edin!

24 Mart ile 11 Haziran tarihleri arasında yaşayacaklarınız muhtemelen önümüzdeki yıl itibariyle 10 yıllık bir döngüyü başlatacak. Yani neler yaşadığınıza dikkat edin, deriz.

Plüton 21 Ocak 2024 tarihinde Kova burcundaki kesintisiz seyahatine başlayacak!

Plüton 21 Ocak 2024 tarihinde Kova burcundaki kesintisiz seyahatine başlayacak!

Kova burcundaki Plüton yeni kuşakları ve insanlığı temsil eder. Burcun temsil ettiği konulara göre on yıldan fazla sürecek bir yeni çağ açılır. Kova burcundaki, Plüton'da azınlıkları, teknolojiyi ve özgürlükleri temsil ediyor.

En son 18'inci yüzyılda Kova burcundaydı!

En son 18'inci yüzyılda Kova burcundaydı!

Plüton en son aydınlanmanın çağı olan 18'inci yüzyılda Kova burcunda yer aldı. Sanayi devrimi, ABD anayasasının onanmasının, kadın hakları ve özgürlükler ile ilgili verilen bir mücadele döneminden de yola çıkarak benzer konularla ilgilenebileceğimizi söyleyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Plüton Kova döneminde gelenekselleşmiş kurumlar ve inanışlar yıkılacak, bir devrim niteliğinde ufku açık düşünceler ortaya çıkacak, teknoloji ve tüm canların hakları gündemde olacak.

Plüton Kova döneminde gelenekselleşmiş kurumlar ve inanışlar yıkılacak, bir devrim niteliğinde ufku açık düşünceler ortaya çıkacak, teknoloji ve tüm canların hakları gündemde olacak.

Peki tüm bunlar yaşanırken burçlar nasıl etkilenecek?

Koç Burcu

Koç Burcu
  • Sevgili Koçlar Kova burcundaki Plüton size yenilik duygusunu tattıracak. Hayatınızda bir takım gelişmeler yaşanırken yeniliklere adım atmaktan geri durmayacaksınız.

  • Pluto'nun Kova burcundaki yolculuğu, gelecek için vizyonlarınızı ve başkalarıyla işbirliği yapma şeklinizi tamamen değiştirecek. Bu geçişin uzun vadeli kıvrımlarında gezinirken, kendinizi akranlarınızla tamamen yeni yollarla ilişki kurarken ve belki de tamamen kendiniz için yeni bir topluluk oluştururken bulacaksınız.

Boğa Burcu

Boğa Burcu
  • Boğa burçları aşk hayatınızda etkili olacak Plüton Kova burcu geçişi size iyi gelecek. Aşkta daha cesaretli ve eğlenceli günler kapıda olacak.

  • Pluto önümüzdeki yirmi yılı haritanızın görüntünüz ve mirasla ilgili bölümünü dönüştürmekle geçirecek, bu nedenle biraz derin ve içsel mevzular yaşamaya hazır olun.

İkizler Burcu

İkizler Burcu
  • İkizler burçları Kova burcundaki Plüton ağzınızda gevelediğiniz her şey için konuşma cesareti verecek. Artık yıpranma payı yok. Her şey size iyi gelecek şekilde olmalı ve bunu siz sağlayacaksınız.

  • Plüton'un Kova burcundaki yolculuğu, tamamen yeni düşünce ve deneyim dünyalarını keşfetmenize izin vererek, kişisel inanç sisteminizi tamamen elden geçirmeye neden olacak.

  • Uzak seyahatler veya yüksek öğrenim, önümüzdeki yıllarda keşifler getirebilir, bu nedenle ufkunuzu sürekli genişleterek ve rahatlık alanınızı aşarak dönüşümünüzü kabul edin.

  • Dogmalarınızı sorgulamanız ve kişisel ahlak kurallarınızı yeniden oluşturmanız gerekecek. Varoluşsal ikilemler ve inanç krizleri yaşanabilir, ancak bu zihinsel ve ruhsal mücadeleler nihayetinde yaşam üzerine daha derin ve daha özgün felsefelerle uyumlanmanıza yardımcı olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu
  • Yengeç burçları Plüton Kova geçişinde ilişkilerde aradığınızı bulabilirsiniz. Aynı zamanda flörtöz ve girişken olacaksınız. İş hayatınız için güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

  • Pluto, hayatınızda güçlü ve yeni bir bölüm başlatıyor, Yengeç, bu yüzden ruhunuzun derinliklerine dalmaktan korkmayın.

  • Rahatsız edici gerçeklerle yüzleşecek cesarete sahipsiniz.

Aslan Burcu

Aslan Burcu
  • Aslan burçları ilişkilerinde tamamen yeni bir yolculuğa çıkmaya hazır olun. Bu yüzden kendinizden ve başkalarından beklentilerini değiştirmeye de hazır olmalısınız.

  • Çevrenizdeki insanlar, kimliğinizin bastırmaya çalıştığınız veya kabul etmek istemediğiniz unsurlarını açığa çıkararak, gölge tarafınıza bir ayna olabilir. Bu kişilerarası düşüncelerden kaçmak yerine, bunları kendiniz üzerinde çalışmak ve ortaklıklarınızda daha özgün olmak için kullanın. 

  • Güç savaşları ve aşk üçgenlerinden kurtulmalısınız.

Başak Burcu

Başak Burcu
  • İş ve sağlıklı yaşam rutinleriniz sizin için özellikle önemli, Başak burçları... Ve Plüton'un Kova burcundan geçişi, sizi bu günlük alışkanlıklar aracılığıyla kişisel dönüşüm yolculuğuna çıkaracak. 

  • Her zaman programınızı yapılandırma ve günlük görevlerinizi yerine getirme şekliniz, önümüzdeki yıllarda uzun vadede değişmeye başlayacak, bu nedenle kendinizi önceki uygulamalardan kurtarmanız ve hayatınızda yeni kanallar yaratmanız gerekecek. Üretkenliğiniz sizi daha da güçlü kılacak!

Terazi Burcu

Terazi Burcu
  • Sevgili Terazi burçları hayatınızın tutkulu ve ilham verici yeni bir dönemine merhaba, diyorsunuz. Sizin gibi Venüs tarafından yönetilen burçlar için yaratıcı fikirler her zaman bulunur, ancak önümüzdeki yıllarda bu çabaları daha da ciddiye almaya başladığınızı ve sanatsal vizyonlarınızı kontrol altına almak için derin bir arzu geliştirdiğinizi fark edebilirsiniz. 

  • Kendinizi ifade etmeye yönelik gayretli arayışınız olacaktır. Plüton nedeniyle romantik flörtlerden her zamankinden daha fazla yoğunluk ve derinlik isteyeceğiniz için aşk hayatınızda da değişimler yaşanacaktır.

Akrep Burcu

Akrep Burcu
  • Akrep burçları, yönetici gezegenlerinizden biri olan Plüton, hayatınızda yeni bir dönem açıyor.

  • Önümüzdeki 20 yılda, ev hayatınız büyük bir dönüşüm geçiriyor ve “ev” kavramınız şimdi olduğundan tamamen farklı olduğunu görebilirsiniz.

  • Muhtemelen ailenizde yeni bir rol üstlenmeye başlayacaksınız. Geçmişinizin derinliklerine inmekten ve içinizdeki çocuğu iyileştirmeye odaklanmaktan korkmayın. Bu işi yaparak, yavaş yavaş hayatınızın geri kalanının üzerine inşa edebileceği daha sağlam bir temel oluşturacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yay Burcu

Yay Burcu
  • Yay burçları iletişim konularında uzun vadeli bir yolculukta olan Plüton ile kendinizi ifade etme şeklinizi dönüştürmeyi deneyebilirsiniz. Bu noktadan itibaren, kendinizi günlük etkileşimlerde daha derin anlamlar ararken ve çevrenizdeki dünyayla daha anlamlı bir şekilde ilişki kurarken bulacaksınız. Plüton, yaşam hakkında öğrendiğiniz en temel şeyleri ortadan kaldırmanız için sizi cesaretlendirecek ve zihniyetinizi sıfırdan yeniden inşa etmenize izin verecektir.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu
  • Plüton'un, son 15 yılı burcunuz Oğlak'ta geçti, bu nedenle kimliğiniz güçlü bir şekilde dönüştürüldü. Ancak önümüzdeki yirmi yılda, kişisel değerlerinizi ve kaynaklarınızın da yavaş yavaş yeniden şekillendiğini göreceksiniz. 

  • Mali hayatınızın kontrolünü yeni bir şekilde ele alıyorsunuz - bu, para ve kişisel değer konusunda yanınızda taşıdığınız köklü sorunları gerçekten ortadan kaldırmaya başlamanın zamanı olduğu anlamına geliyor. 

  • İster kıtlığa dayalı bir zihniyet sizi aşağı çekiyor olsun, ister aşırı materyalist bir bakış açısı sizi ele geçirsin, önümüzdeki yıllar sizi bu takıntıları aşmaya ve sahip olduğunuz her şeyi takdir etmeye başlamaya teşvik edecek.

Kova Burcu

Kova Burcu
  • Sevgili Kovalar Plüton, hayatınızda ilk kez burcunuza giriyor. Yani bu kozmik değişimi herkesten daha elle tutulur şekilde hissedebilirsiniz. 

  • Plüton'un önümüzdeki yirmi yıldaki dönüştürücü etkisi, başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğünü kontrol edemediğiniz gerçeğiyle barışmanız için sizi zorlayacaktır. 

  • Kişisel güç kaynağınızla temasa geçiyorsunuz, bu nedenle önümüzdeki yıllarda görünüşünüzü ve genel varlığınızı buna göre büyük ölçüde değiştirirseniz şaşırmayın. 

  • Bu kimliğiniz için gerçekten yeni bir çağ, bu yüzden evriminizi kucaklayın. Bu Plüton geçişinin küllerinden tamamen yenilenmiş olarak çıkacaksınız.

Balık Burcu

Balık Burcu
  • Balık burçları Plüton'un önümüzdeki yirmi yıldaki yolculuğu sizin için özellikle içe dönük ve incelikli bir yolculuk olacak.

  • Hayatınızın bu bölümünde bilinçaltınızın güçleriyle mücadele edecek, geçmişinizi, gölge tarafınızı ve ruhunuzun en uzak köşelerini keşfedeceksiniz. 

  • Duygularınızı ve sezgilerinizi her zamankinden daha güçlü bir şekilde ayırt etmeyi öğreneceksiniz. Dürtüsel hareket etmemeye özen gösterin. 

  • Ek olarak, rüyalarınız daha canlı olabilir ve yoğunluk kazanabilir, bu nedenle mistik bir uygulama konusunda ciddileşmek, bu duyulara odaklanmanıza yardımcı olabilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehtap Seren

Hala burç olayına inanan kaldı mı ya?