Görüş Bildir
Haberler
23 Kasım Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

23 Kasım Altın Fiyatları! Gram ve Çeyrek Altın Ne Kadar Oldu?

Buse
23.11.2020 - 12:15

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen PPK toplantısının ardından faiz kararlarının arttırılması kurlarda dalgalanmalara sebep olmuştu. Doların açıklamalardan sonra düşmesi altın fiyatlarına da yansımıştı. Cuma günü, dolar kuru ve altının ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazanan gram altın, günü bir önceki kapanışın yüzde 1,5 üzerinde 459,2 liradan tamamladı. Yeni haftayla beraber kurlardaki değişimler ne yönde olacak merak ediliyor. İşte 23 Kasım altın fiyatları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güncel Altın Fiyatları

Güncel Altın Fiyatları

Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararı toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. İç piyasada doların düşüşe geçmesi ile gerileyen altın fiyatları, corona virüsüne karşı yüzde 90 etkili olan aşı haberleriyle ons tarafında da düşmüştü. Yeni haftaya ise yükselişe başlayan kurlar piyasaları nasıl şekillendirecek araştırılıyor. Yaşanan gelişmeler sonucu altın fiyatları ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Gram altın: 467 Lira

Çeyrek altın: 761 Lira

Cumhuriyet altını: 3.043 Lira

Altın ONS fiyatı: 1.871 Lira

Dolar/TL ekonomi yönetiminde yapılan değişikliklerle birlikte ekonomi politikalarında da piyasa dostu uygulamalara doğru belirgin bir değişiklik olacağı beklentisiyle altın fiyatları yeni haftayla yükselişe geçti. 

Aşı haberlerinin altın fiyatlarının bir süre yatay seyretmesine neden olmuştu. Bir süre yön arayışı yapan altın fiyatları hangi yönde seyir izleyecek merak ediliyor. Uzmanlar, Fed'in genişlemeci adımlara devam ettiğini belirterek, bu adımlara paralel dolardaki değer kaybının altının ons fiyatını desteklediğini kaydetti.

Bugün ise ABD ve Avrupa'da açıklanacak Satın alma Yöneticileri Endeksi verilerinin takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.880 doların direnç, 1.850 doların destek olarak öne çıktığını belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın