Görüş Bildir
Haberler
22. İstanbul Caz Festivali'nin Kapanışını Hiatus Kaiyote Yapacak

22. İstanbul Caz Festivali'nin Kapanışını Hiatus Kaiyote Yapacak

Miray Tamer
10.07.2015 - 16:45 Son Güncelleme: 11.07.2015 - 00:16

22.İstanbul Caz Festivali’nin sonlarına yaklaştı ve güzel haber: festivalin kapanış gecesindeki partide Hiatus Kaiyote de sahne alacak. 

Hürriyet/Kelebek'te yer alan habere göre; Neo-soul müziğin son yıllardaki güçlü ve adından en çok söz ettiren topluluklarından biri olan Hiatus Kaiyote, Avustralya Büyükelçiliği'nin 2015 Australia in Turkey seri etkinlikleri kapsamındaki desteği ile 15 Temmuz Çarşamba günü 22. İstanbul Caz Festivali kapanış partisini Theo Croker ve Michael Kiwanuka ile birlikte Uniq İstanbul'da ateşlemeye hazırlanıyor.

'Devasa Karmaşık Bir Bulmaca'

Melbourne kökenli ekip, 2013 yılında En İyi R&B Performansı ödülüne aday gösterilen Nakamarra adlı şarkılarıyla uluslararası bir şöhretin sahibi olmuştu. Nakamarra öncesinde yayınlanan ilk albümleri Tawk Tomahawk'ı sadece bir kaç hafta önce yayınladıkları Choose Your Weapon izledi. Vokalistleri Nai Palm'ın çılgın görüntüsü ve hafızalara kazıyan Hiatus Kaiyote, 2015 Mayıs ayında hayranlarıyla buluşturdukları son albümleri Choose Your Weapon’ı ise “devasa karmaşık bir bulmaca” olarak tanımlıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın