Görüş Bildir
Haberler
22 Bin Liralık Arabasıyla 23 Bin Liralık Ceza Yedi: 'Bizde Her Şey Zevkine, Yine Olsa Yine Yaparım'

etiket 22 Bin Liralık Arabasıyla 23 Bin Liralık Ceza Yedi: 'Bizde Her Şey Zevkine, Yine Olsa Yine Yaparım'

Antalya'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak otomobille kaçan 27 yaşındaki sürücü Selahattin Coşkun, 1,5 saat süren kovalamacanın ardından yakalandı. Kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle yaklaşık 23 bin lira ceza kesilen ve aracı otoparka çekilen Coşkun, 'Bizde her şey zevkine' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre, trafik ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayan Selahattin Coşkun, 07 EEL 84 plakalı otomobiliyle kaçmaya başladı. Sürücü sırasıyla Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışırken bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler otomobilin kaçış güzergâhında bulunan birçok noktada yolu araç trafiğine kapatarak önlem aldı.

Yaklaşık 1.5 saat süren kovalamacanın ardından otomobil Kepez ilçesinde durduruldu.

Arabanın değerinden fazla ceza

Arabanın değerinden fazla ceza

Kesilen cezaya üzülmediğini belirten Selahattin Coşkun, 'Arabamın değeri 22 bin lira. Motoru özel yapım. Ayrıca egzoz var. Bu yüzden bana trafik ekipleri 'dur' ihtarında bulundu. Ben de kaçmaya başladım. Bir süre sonra arkama bakınca 15 trafik ekibi olduğunu gördüm. Yaklaşık 1.5 saat kovalamacanın ardından yakalandım. İhlaller ve kusurlar yüzünden 23 bin lira yazdılar. Hiç üzülmedim. Bizde her şey zevkine. Yine olsun yine yaparım' dedi.

Olayın ardından herkes tarafından aranmaya başlandığını belirten Coşkun, böyle de olsa tanınmanın güzel olduğunu ifade etti.

Olayın ardından herkes tarafından aranmaya başlandığını belirten Coşkun, böyle de olsa tanınmanın güzel olduğunu ifade etti.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
313
226
106
25
10
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Saffet Filiz

Seve seve ödeyecek o parayı, artistlik yaptığına bakmayın bir daha öyle bir şey yapmaya götü yemez.

saitama one

Neden kaçiyorsun bilader illa yakalanacaksın nasılsa milletin çoluğunu cocuğunu neden tehlikeye atıyorsun durduk yere kurallara uyanlar mal mi az bile ceza

Koray Tanık

Bu beygiri bir yere bağlamak gerekiyor, hatta zincirleyelim ya.. Kaçmasın.