Görüş Bildir
Haberler
22 Aralık (Yarın) Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi? 22 Aralık Kar Tatili Var mı? Valilikler Tek Tek Açıkladı

22 Aralık (Yarın) Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi? 22 Aralık Kar Tatili Var mı? Valilikler Tek Tek Açıkladı

Kar yağışı yurdun büyük bölümünde etkili olmaya devam ediyor. Doğu Anadolu ve İç Anadolu'nun ardından Karadeniz'de de etkili olan kar yağışının ardından Bartın-Zonguldak, Kastamonu gibi illerde eğitim gören öğrenciler 'okullar tatil mi, yarın okullar tatil mi' sorularına yanıt aramaya başladı. Konya'da iki gündür etkili olan kar yağışının ardından okulların yarın tatil olup olmayacağı ise merak ediliyor. Peki 22 Aralık yarın okullar tatil mi? 22 Aralık hangi illerde okullar tatil edildi? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

22 Aralık yarın hangi illerde okullar tatil oldu? Sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Yurdun pek çok bölgesinde etkisini gösteren kar yağışı sonrasında tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Hal böyle olunca veliler ve öğrenciler bulundukları illerde kar tatili olup olmadığını araştırmaya başladı. İşte, 22 Aralık yarın hangi illerde okullar tatil oldu? Valilikler tek tek açıkladı! Erzurum, Van, Bartın, Bitlis....

Bitlis'te Okullar Tatil

Bitlis'te Okullar Tatil

Bitlis'te kar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim ve öğretime yarın ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, merkeze bağlı resmi ve özel bütün eğitim kurumlarında, yarın eğitim ve öğretime ara verildiği belirtildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı aktarıldı.

Karabük Eflani'de Okullar Tatil

Karabük Eflani'de Okullar Tatil

Karabük’ün Eflani ilçesinde etkili olan kar yağışı sonrası 22 Aralık Çarşamba günü tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Eflani İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Kar yağışının yoğun şekilde devam etmesinden dolayı 22 Aralık Çarşamba günü ilçede bulunan ilk, orta ve lise düzeyindeki tüm okullar 1 gün süre ile tatil edilmiştir” denildi.

Bartın Amasra'da Yüz Yüze Eğitime Ara Verildi

Bartın Amasra'da Yüz Yüze Eğitime Ara Verildi

Bartın’ın Amasra ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime çarşamba günü 1 gün süre ile ara verildiği, uzaktan eğitimin ise devam edeceği bildirildi. Amasra Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “İlçemizde devam eden etkili kış şartları nedeniyle meteorolojik veriler, sağlık ve ulaşım şartlarının birlikte değerlendirilmesi sonucunda İlçe Hıfzıssıhha kararı doğrultusunda ilçemizde bulunan tüm eğitim kurumlarımızda 22 Aralık 2021 Çarşamba günü 1 gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilmiştir. Uzaktan eğitime devam edilecektir” denildi. İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personellerin de aynı gün idari izinli sayılacağı bildirildi.

Kastamonu'nun 3 İlçesinde Okullar Tatil

Kastamonu'nun 3 İlçesinde Okullar Tatil

Kastamonu genelinde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışı sebebiyle bazı ilçelerde 22 Aralık itibarıyla eğitime 1 gün ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kar yağışının etkisini sürdürdüğü Ağlı ilçesi ile Şenpazar ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 22 Aralık itibarıyla 1 gün, Cide ilçesinde ise sadece taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği kaydedildi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın