Görüş Bildir
Haberler
215 Bin Parçadan Oluşan Gerçek Boyutlu LEGO Karavan

215 Bin Parçadan Oluşan Gerçek Boyutlu LEGO Karavan

Batuhan
19.01.2016 - 10:06

LEGO ‘lar sadece çocukların değil yetişkinlerin de favori “maket” aracı. Hafta sonu evinizde tek başınıza ya da çocuğunuzla LEGO’larla bir uçak ya da gemi maketi yaparken aklınıza gelmemiş olabilir ancak kendi karavanınızı yapmaya 215 bin 158 LEGO parçası uzaklığındasınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belki evin arka bahçesinde bir gecede yapabileceğiniz bir şey değil ama 12 haftanın üstünde harcayacak zamanınız ve 215 bin 158 parça LEGO’yu bir araya getirecek 12 kişilik bir takımınız varsa gerçek boyutlu bir karavan yapmanız mümkün. Bright Bricks ‘in tatil karavanlarının 130’uncu yılını kutlamak için hazırladığı tam boy karavan, Guinnes Rekorlar Kitabı ‘nın en eğlenceli rekorlarından biri olmayı başardı bile.

2,2 metre yüksekliğinde ve 3,6 metre uzunluğundaki karavan, gerçek “teardrop” tarzı karavanın birebir kopyası. Üstelik sadece bir “replika” da değil. Çalışan musluklar, elektrik tesisatı, açılır kapanır bir yatak karavanın fonksiyonel parçalarından bazıları. Tüm detaylar düşünülerek hazırlanmış olan karavanın içinde diş fırçasından satranç takımına, ocağın üstünde pişen yumurtalardan içi dolu buz dolabına kadar her türlü detay bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
22
20
6
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın