Görüş Bildir
Haberler
21 Mart Yeni Ayı’nın Yansımaları

etiket 21 Mart Yeni Ayı’nın Yansımaları

Dr.Astrolog Şenay Devi
21.03.2023 - 08:12 Son Güncelleme: 21.03.2023 - 21:12

Mart Ekinoksundan hemen sonra zirveye ulaşan Koç burcundaki Yeni Ay, 21 Mart'ta yeni bir sayfa açıyor yaşamlarımıza. Tüm yıl boyunca deneyimleyeceğimiz yeni başlangıçlar için en iyi enerjiyi barındırır. Yüksek yaratıcı enerji taşır, kolaylıkla tezahür etmemizi, yeni fırsatlar bulmamızı ve yeni dünyalara açılmamızı sağlar.

21 Mart Yeni Ay’ı farklı düşünmemiz, zihnimizi yeni boyutlara taşımamız ve olaylara tamamen yeni bir şekilde bakmamız için bize rehberlik eden bir temiz hava soluğu olarak düşünebilirsiniz.

Yenilik, bu Yeni Ay'ın altında gelmeye mahkûmdur. Hayatınızda bazı değişiklikler yapmak istediyseniz; fırsatları başka yerlerde arama vaktiniz geldiyse, bu Yeni Ay sizden yana.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Yeni Ay’ı ve yaklaşan Koç Yeni Ay Tutulması

Kozmik gökyüzünde bu taze ve yeni enerjiyle, bazı şaşırtıcı ve hatta belki de şok edici bilgilerin dünyamıza girmesi muhtemeldir. Bir tür uyanış yaşayabiliriz, derin bir acıyı şifalandırabilir yeniden başlayabiliriz. 

Şu anda önümüzde olan bu yeni döngüye ayak uydurmak, uyum sağlamak için kendimizi ayarlamaya veya değişiklikler yapmaya ihtiyaç duyabiliriz.

21 Mart Yeni Ay’ı, ikincisi ise 19 -20 Nisan'da Tutulma şeklinde karşılayacak bizleri. 

Mart Yeni Ay’ı Koç burcunun başında ve Nisan Yeni Ay’ı Güneş tutulması sonunda ise, Mart Yeni Ayı'nda bize ne gelirse gelsin, muhtemelen hikâyenin sadece bir parçası olacaktır. Hikâyenin geri kalanı, nisan ayındaki o güçlü Güneş tutulması altında tamamen etkili kılacak. 

Koç burcunda iki ay döngüsüne sahip olmak, ileride sıçramalar ve korkusuz seçimler yapmaya teşvik edildiğimiz güçlü, cesur ve ateşli bir zamanı gösterir. Evren bizim tarafımızda, yeni fırsatlar getiriyor ama aynı zamanda bu fırsatları ele geçirmek için güven ve motivasyon sağlıyor ruhlarımıza. 

Koç Yeni Ay ve Plüton

23 Mart'taki bu Yeni Ay'dan kısa bir süre sonra Pluto, 200 yılı aşkın bir süredir ilk kez Kova burcuna giriyor. Pluto'nun bu hareketi 2023'ün en önemli kozmik olaylarından biri ve Yeni Ay'ın hemen ardından bizim için daha taze bir enerji oluşumuna işaret ediyor.

Kova burcuna hareket eden Plüton, hayatta bir kez karşılaşılabilecek bir enerjidir ve bizim için hem kişisel hem de kolektif düzeyde açılan yeni bir döngüye işaret eder.

Pluto dönüşümü ve gücü temsil eder. Yıkım getirebilir ama bu yıkım sayesinde yeni ve çok daha güçlü bir şeyi yeniden doğurabiliriz. Ülkemizde yaşadığımız acı dolu depremler yıkımdı, yıkıldığımız yerden yapılanma enerjisi ile karşı karşıyayız şimdi. 

Plüton'un Yeni Ay'a bu kadar yaklaşmasıyla, bizim için açılan yeni başlangıç ne olursa olsun en yüce hayrımıza olacaktır, uyanmak için bazı şeylerin yanması gerekebilir, ancak bunu küllerden yeniden doğuş izleyecektir.

Koç Yeni Ayı’nın enerjisi nasıl kullanılır?

Koç Yeni Ayı’nın enerjisi nasıl kullanılır?

Bu Yeni Ay'ın altında yaratıcı enerji yüksekken, tohum ekmek ve hayatınıza ne çekmek istediğinizi düşünmek için harika bir zaman. Tezahür ettirmek istediğiniz bir şey varsa, bunu yapmak için harika bir Yeni Ay!

Niyetlerinizi belirlemek ve yaşamınıza hangi alışkanlıkları, hedefleri veya duygu alanlarını getirmek istediğinizi düşünmek için bu enerjiyi kullanın. Bunları bir yere not edin ve her gün görebileceğiniz bir yere yapıştırın. 

Aşağıdaki cümleleri 21 Mart Yeni Ayı ile 11 gün boyunca her gün tekrar edin.

Her anda❤️VARLIĞINA❤️ ŞÜKRETTİĞİNİZ İYİKİ DEDİĞİNİZ İYİKİ VARSIN DİYEREK SAĞLIKLA ÖZEL DEĞERLİ GÜVENDE SEVİLDİĞİNİZİ TÜM KALBİNİZ İLE HİSSETTİĞİNİZ HİSSETTİRİLDİKLERİNİZ İLE BİRLİKTE AŞK SEVGİ HUZUR DOLU #ŞAHANEBİRHAFTAOLSUN Gökyüzünün, Yeryüzünün, Doğanın, EVRENİN tüm sistemlerinin senkronizasyonunun ilahi uyumunun bir parçası olduğum için çok şanslıyım. Sağlıkla aldığım her ana, her nefese ŞÜKÜRler olsun. Yaşadığım her şey için ŞÜKÜRler olsun. Hayat sınavının bana verdiği dersler ile şu anki değerlere sahip olduğum için ŞÜKÜRler olsun. Tam şu anda yerlerin göklerin Dua ve Dilek kapılarının açık olduğu bu değerli AN da Dilek Dua Arzu ve isteklerimizin güzel niyet ve muradlarımızın kabul olmasına niyet ediyorum. Geçmişimin izlerinden, yüreğimin sancılarından, Hastalıklardan, Hasta Ruhlardan, Karanlık Negatif ve Kötü gözlerden, düşüncelerden ve bu düşüncede ruhta olanlardan uzaklaşıp arınıp korunduğumuz, #Sağlıklı , Bereketli, Şanslı, Maddi Manevi Kazançlı ruhlarımızın bedenlerimizin her hücremiz ile tepeden tırnağa tüm hastalıklı negatif etki ve enerjilerden #ŞİFA bulup yenilendiğimiz, Çıkarsız hesapsız YALANSIZ bizi BİZ olduğumuz için sevenlerin kalplerimiz de hayatlarımızda yanımızda olduğu yüreklerimizin ruhumuzun karşılıklı AŞK ve sevgi ile dolup ÇOK SEVİP ÇOK SEVİLİP SEVGİNİN BÜTÜNLÜĞÜNDE Tamamlandığımız özü sözü bir insanlarla mutlu olup mutlu edip korunduğumuz BİR olduğumuz BİZ olduğumuz AŞK ile maddi manevi zenginliklerimizin arttığı MUCİZELER yaşayacağımız harika günlerimiz olsun ve Oldu.

Bu enerji altında yeniden doğmuş gibi hissedebiliriz. Yeni bir sayfa açtığımızı ve uymayı seçtiğimiz bazı kuralları yeniden yazdığımızı hissedebiliriz.

Kozmik göklerde dolaşan tüm bu yeni taze enerjiyi kucaklayın. Hayatınızı yükseltmek ve zihninizin, bedeninizin ve ruhunuzun her köşesine taze ilham getirmek için kullanın.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Instagram

YouTube

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın