Görüş Bildir
Haberler
2024'te Mutlaka Oynamanız Gereken 10 Oyun

etiket 2024'te Mutlaka Oynamanız Gereken 10 Oyun

İrem Coşkun
18.02.2024 - 12:01

Eğer bir oyun tutkunuysanız, 2024'te popüler olacak en iyi oyunları sizler için derledik 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rise of the Rōnin

1. Rise of the Rōnin

'Japonya, 1863. Üç yüzyıl süren baskıcı yönetimin ardından Tokugawa şogunluğu sona yaklaşırken Batılı kara gemilerin ani gelişi ülkeyi karmaşaya sürükler. Kaos ve bölünmenin ortasında, isimsiz bir savaşçı kendi yolunu çizmek ve bu süreçte Japonya'nın kaderini etkilemek için yola çıkar.''

Biz de değişimin sancılarını çeken bu dünyada kaderini arayan, efendisi olmayan bir samurayın rolünü üstleniyoruz. Bu rustik Japonya'da boş zamanlarınızda dolaşabilir, yolunuza çıkan düşmanlarla savaşabilirsiniz. Her oyuncunun dövüş stiline göre uyarlanmış farklı silahlar emrimizde.

Oyunun 22 Mart' ta piyasaya sürülmesi planlanıyor.

2. Brothers: Tale of Two Sons

2. Brothers: Tale of Two Sons

Brothers, adından anlayacağınız üzere iki kardeşin hikayesi. Şimdiye kadar sadece FPS oyunları yapmış Starbreeze Studios’tan, gerçekten çok farklı bir oyun. Babalarının hastalığına bir çare arayan, iki kardeşi canlandırdığımız Tale of Two Sons, her noktasında duygusal olarak size meydan okuyan, oyuncuyu düşündüren ve aynı zamanda izleyicisinden empati talep eden bir yapım.

Oyunun çıkış tarihi ise 28 Şubat olarak planlanıyor.

3. Hades II

3. Hades II

Hades'in babası Kronos'u konu alan ve yeraltı dünyasının prensesiyle yeni bir hikâye sunacak olan Hades'in devam oyunu olan bu oyun, ilk oyunun çeşitlilik yapısını koruyarak heyecan yaratmaya devam edecek!

4. Black Myth: Wukong

4. Black Myth: Wukong

Çin merkezli ilk AAA yapımı olan Black Myth: Wukong'un, her fragmanı oyun severleri heyecanlandırıyor! Souls-like ve hack & slash öğelerini bir araya getiren Black Myth: Wukong; dikkat çekici sanat, boss ve karakter tasarımlarına sahip bir oyun olacak!

5. Frostpunk 2

5. Frostpunk 2

Frostpunk'ın devam oyunu olan bu oyun, 30 yıl sonrasını anlatacak. Fragmanda gözüken petrolün, 2. oyunda çok önemli bir kaynak olacağını tahmin ediliyor ve merakla bekleniyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lost Crown

6. Lost Crown

3D grafiklerinin yanında 2D oynanış sunan ve Ori and the Will of the Wisps'ten de ilham aldığını belirten Lost Crown, oyun severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor!

7. Final Fantasy XVI

7. Final Fantasy XVI

Klasik JRPG serisinin bir sonraki bölümü olan bu oyun, etkileyici hikaye ve görsel sunumlarıyla oyun severlerin favorisi olacak gibi duruyor!

8. Dragon's Dogma 2

8. Dragon's Dogma 2

Efsanevi fantastik RPG oyunu Dragon's Dogma 2, daha çok Shadow of the Colossus tarzı boss savaşları, çok güzel grafik kalitesiyle ön plana çıkıyor.

9. Hellblade II: Senua's Saga

9. Hellblade II: Senua's Saga

Psikolojik gerilim ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken Hellblade aksiyon oyununun devamı olan Hellblade II: Senua's Saga, bu serisiyle de oyun severlerin beğenisini kazanacak!

10. ARK 2

10. ARK 2

Dinozorlar ve egemenlik için mücadele eden insanlarla dolu garip bir ilkel dünyada aniden uyandı; Oraya nasıl geldiğinizin tarihini bir araya getirmeli, efsanevi kahramanlarla takım kurmalı ve tüm yaşamın kaderini kontrol etmeye çalışan güçlü karanlık güçlerle karşılaşmalısınız. Sırtınızı dikin ve ARK2 ile kesin yeni nesil hayatta kalma deneyimine katılın!

Oyunun bu yıl içerisinde kullanıcılara sunulması planlanıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın