Görüş Bildir
Haberler
2022 O Ses Türkiye Kazananı Belli Oldu! O Ses Türkiye Şampiyonu Kim Oldu, Büyük Ödül Ne?

2022 O Ses Türkiye Kazananı Belli Oldu! O Ses Türkiye Şampiyonu Kim Oldu, Büyük Ödül Ne?

Müge Kakşi
22.01.2022 - 02:11

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de bu akşam final heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı, jüri koltuğunda Murat Boz, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç'un oturduğu yarışmada 10 isim adını finale yazdırmıştı. Ardından yapılan eleme ile sona kalan iki isim arasından biri O Ses Türkiye birincisi seçilerek büyük ödülün sahibi oldu. Peki 2022 O Ses Türkiye kim kazandı? O Ses Türkiye büyük ödül ne oldu? İşte O Ses Türkiye şampiyonu ve kazanan isim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

O Ses Türkiye'nin şampiyonu bu akşam belli oldu. Birbirinden güzel seslerin yer aldığı yarışmada  seyirci oylamasının arından 4'e kalmayı başaran yarışmacılar Hasan Koçak, Hakkı İlek, Mert Yenihayat ve Devrim Seyrek oldu. 4 yarışmacı arasından Hasan Çolak ve Devrim Seyrek şampiyonluk için boy gösterdi. Sonunda ise bir isim O Ses Türkiye Şampiyonu olurken büyük ödülünde sahibi oldu. İşte detaylar...

O Ses Türkiye Şampiyonu Kim Oldu?

O Ses Türkiye Şampiyonu Kim Oldu?

Yapılan son eleme ile birlikte Ebru Gündeş'in takımında yarışmaya devam eden bir isim kalmadı. Yarışmada şampiyon olma ihtimali kalmayan Ebru Gündeş 'Artık ben rahatım siz düşünün' diyerek kendisi için hazırlayan videoyu izledi.

Beyazıt Öztürk Duygusal Anlar Yaşadı

Beyazıt Öztürk Duygusal Anlar Yaşadı

Beyazıt Öztürk, kendi yarışmacılarından olan Devrim Seyrek'in son 4''teki performansını izlerken duygusal anlar yaşadı. Devrim şarkısını seslendirmesinin ardından 'Beyaz abi ile birlikte çalışıyor olmak onur verici bir şey. Şarkı söylerken bir şeyler anlatmaya çalışıyorum aslında. Umarım bu size de geçiyordur.' dedi.

Devrim Seyrek ve Hasan Koçak Finale Kaldı

Devrim Seyrek ve Hasan Koçak Finale Kaldı

O Ses Türkiye'de finale çıkan iki isim belli oldu. O Ses Türkiye'nin ilk finalisti Oğuzhan Koç'un takımından Hasan Koçak olurken diğer finalist ise Beyazıt Öztürk'ün takımından Devrim Seyrek oldu.

Devrim Seyrek final mücadelesinde 'Yalnızım ben' isimli şarkıyı seslendirirken 

Hasan Koçak ise final mücadelesinde tulum çalarak 'cilveloy' şarkısını seslendirdi.

Şampiyon Hasan Koçak Oldu

Şampiyon Hasan Koçak Oldu

Sonrasında yapılan oylama ile O Ses Türkiye onuncu sezonun şampiyonu Hasan Koçak olarak belirlendi. Oğuzhan Koç'un takımından olan Hasan Koçak şampiyonluğun ardından 'Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Artvin'den küçük bir köyden geliyorum. Benim babam orada cami imamı ve beni o kadar güzel destekledi. Herkese tüm Türkiye'ye örnek olursa çok sevinirim. Ve en büyük alkış Oğuzhan Koç'a. Çok gururluyum.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

O Ses Türkiye Büyük Ödül Ne?

O Ses Türkiye Büyük Ödül Ne?

O Ses Türkiye'de kazanan isim Oğuzhan Koç'un takımından Hasan Koçak olurken büyük ödül ise izleyiciler tarafından merak edildi. O Ses Türkiye 2021 sezonunun şampiyonu olan yarışmacının, son model güzel bir otomobilin sahibi olacağı açıklandı.

İlgili Haber

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın