Görüş Bildir
Haberler
2022'de Çıkış Yapmış Birbirinden İyi 10 Dövüş Oyununu Sizler İçin Derledik

2022'de Çıkış Yapmış Birbirinden İyi 10 Dövüş Oyununu Sizler İçin Derledik

Dövüş oyunları oyun dünyasının en sevilen isimlerinden. Rakibimizi indirdiğimiz darbelerle zayıflatmaya ve bir an önce alt etmeye çalıştığımız dövüş oyunları, bizlere bir hayli heyecanlı senaryolar sunabiliyor. Özellikle iki oyuncunun birbirine denk olduğu çekişmeli maçlar hem oynayanlara hem izleyenler büyük zevk veriyor. Hele bir de rakibiniz bir arkadaşınızsa o zaman bu oyunları oynamak kat be kat eğlenceli hale geliyor. Bu yazımızda 2022'de çıkış yapmış parlak dövüş oyunlarına değineceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sifu

1. Sifu

Sifu sadece dövüş kategorisinde değil 2022'nin en iyi yapımları kategorisinde de yer alan bir yapım. Oldukça oturaklı ve tatmin edici yakın dövüş mekanikleri, zor ama ödüllendirici zorluğu ve sunduğu yaşlanma mekaniğiyle Sifu bu yılın mutlaka deneyim edilmesi gereken isimlerinden.

2. The King of Fighters XV

2. The King of Fighters XV

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını SNK'nin yaptığı The King of Fighters XV, 2022'nin en sevilen dövüş oyunlarından birisi oldu. Geniş karakter yelpazesi ve yetenek setleriyle oynayanlara bolca çeşitlilik sunan yapım ayrıca hikayesiyle de oyuncuların beğenisi kazandı.

3. Capcom Fighting Collection

3. Capcom Fighting Collection

Capcom'un en ikonik ve nostaljik dövüş oyunlarını tek çatı altında toplayan Capcom Fighting Collection, özellikle eski oyuncuların bakması gereken bir paket. İçinde 10 farklı oyun ve sayısız karakterle sayısız müzik bulabileceğiniz bu oyunda eskilere dalabilir, küçüklüğünüzün dövüş oyunlarını bir kez daha deneyim ederek nostalji yaşayabilirsiniz.

4. Fight of Steel: Infinity Warrior

4. Fight of Steel: Infinity Warrior

Fight of Steel: Infinity Warrior, Digital Crafter tarafından geliştirilen ve yayınlanan bağımsız bir dövüş oyunu. Diğer çoğu dövüş oyununun aksine Fight of Steel: Infinity Warrior oyunculara karakterlerini özelleştirmeleri ve istedikleri şekilde dizayn etmeleri için de bolca seçenek sunuyor.

5. Midnight Fight Express

5. Midnight Fight Express

Midnight Fight Express onlarca düşmana karşı yumruk yumruğa mücadele verdiğimiz izometrik kamera açısından oynanan bir aksiyon macera dövüş oyunu. Hikaye tarafında pek fazla vaatlerde bulunmasa da oynanışıyla oynayanların beğenisini kazanan Midnight Fight Express, yorgun bir günün ardından eve gelip kafa dağıtmak için birebir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Omega Strikers

6. Omega Strikers

Omega Strikers elimizdeki topu karşı kaleye atmaya çalıştığımız ve bunları yaparken de karşı takımın ölümcül yetenekleriyle baş etmeye çalışıyoruz. Omega Strikers sadece dövüş istemeyen ve dövüşün yanında başka şeylerle de uğraşmak isteyen oyuncuların bakması gereken bir yapım. Oyunu dilerseniz arkadaşlarınızla da oynayabilir bu sayede eğlenceyi katlayabilirsiniz.

7. JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R

7. JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R

Jojo anime dünyasının en popüler ve sevilen isimlerinden birisi. İkonik sahneleri, meme'lere konu olan olayları ve karakterleriyle öyle veya böyle anime izleyen herkes bir şekilde Jojo'yu duyuyor. JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R'da animeden gördüğünüz karakterle oynayabileceğiniz ve bizzat onları kullanarak dövüşebileceğiniz oldukça iyi bir dövüş oyunu. Jojo hayranlarının bu oyuna en azından bir şans vermelerini şiddetle tavsiye ediyoruz.

8. Crimson Dawn

8. Crimson Dawn

İzometrik kamera açısından oynanan Crimson Dawn'da yumruklarımız yerine baltalarımız, büyülerimiz ve oklarımızla düşmana karşı dövüşüyoruz. Rogulite türündeki Crimson Dawn içerdiği rol yapma mekanikleri ve oynanış tarafında sunduğu çeşitlilikle oyuncuların beğenisini kazanıyor.

9. RUNGORE: Beginner Experience

9. RUNGORE: Beginner Experience

Loophero v e Slay the Spire'dan ilham alan RUNGORE: Beginner Experience, dövüşü kartla birleştiren bir yapım. Kart kullanımı oynanış ilerledikçe farklı yönlere doğru çeken RUNGORE: Beginner Experience, sunduğu sınıf sistemi ve bununla beraber gelen çeşitlilikle de oyunculara bolca seçenek veriyor.

10. Rumbleverse

10. Rumbleverse

Iron Galaxy tarafından geliştirilen ve Epic Games tarafından yayınlanan Rumbleverse, dövüş odaklı çok oyunculu bir hayatta kalma oyunu. Normalde silahlarla oynanan hayatta kalma oyunlarına alıştığımız oyun sektöründe Rumbleverse içerdiği ilginç konseptle oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı. Haritada ilerlerken tetikte olmalı, yumruklarınızı sallarken dikkatli olmalısınız.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın