Görüş Bildir
Haberler
2022'de Aşkı Bulabilecek misin?

etiket 2022'de Aşkı Bulabilecek misin?

Koskoca bir seneyi iyi kötü geride bırakmanın haklı bir gururu içindeyiz desek yalan olmaz. Bu sene de bekar gezdiysen üzülme belki de 2022 yılı sana iyi gelecektir.

2022'de aşkı bulabilecek misin? 

Gel beraber öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Sence şanslı bir insan mısındır?

4. Dolar cinsinden para kazanmak mı hayatının aşkını bulmak mı?

5. Aşağıdaki şarkılardan birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burcunu seçer misin şimdi de...

7. Sence ilişkilerinde neden kaybediyorsun?

8. Peki son olarak, sence sevmek mi sevilmek mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2022 senin yılın olacak!

2022'nin ilk aylarında aşkı bulacaksın sen! Hem de öyle güzel bir aşk olacak ki bu... Sevdiğin, sevildiğin, değer gördüğün... Herkes sana ve partnerine gıpta ederek bakacak! Safiye ile Faik, Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin gibi olacaksınız! Sen şimdiden gelinlik bakmaya mı başlasan acaba :P Ayrıca şunu söylemeden de geçmeyelim, bunca zaman yaşadığın mutlu ilişkileri de unutturacak sana, öyle güzel bi' şey bekliyor seni anlayacağın! Biz sana şimdiden etrafına iyi bakmanı ve nazar boncuğu takmanı öneririz. Elemtere fiş, kem gözlere şiş!

2022 sana yarayacak!

2022'nin ortalarına doğru aşkı bulup bırakmayacaklardansın sen de! O kişiyi görünce direkt anlayacaksın, hissedeceksin aradığının o olduğunu. Zira gözleri sana hep gülüyor olacak! Yılın geri kalanında birbirinizle o kadar çok vakit geçireceksiniz ki sanki tüm sene boyunca hayatındaymış gibi bir sürü anınız birikecek! Bizden sana tavsiye; etrafına iyi bak çünkü her an her yerde karşına çıkabilir o kişi. Belki de tanışmışsınızdır bile, kim bilir?!

Geliyor gelmekte olan!

2022'nin son aylarına doğru bulacaksın aşkı. Tüm sene gelgitli olan halin onunla son bulacak. Onu bulunca bu zamana kadar yaşadığın ilişkileri unutacaksın çünkü o sana çok iyi gelecek. Dediğimiz gibi sadece biraz beklemen gerek. Bu yılın tamamında beraber olmasanız da kalan yıllar sizinle olsun! Falcılara para dökmeyi de bırakabilirsin artık, nasılsa geliyor gelmekte olan, kendini akışa bırak! Ama bizden sana tavsiye sen etrafına iyi bak, ne zaman tanışacağınız belli olmaz sonuçta! ;)

Başka bahara kaldı mı desek :(

Ne yazık ki bu sene de denk gelemeyeceksin ona. Tüm sene bekar mı gezersin bilinmez ancak yaşadığın ilişkiler de gerçek aşk olmayacak gibi duruyor. Ama üzülme, demek ki seni hak edecek 'gerçek' birileri henüz ortalarda yok. Yok dediysek dünya üzerine gelmedi anlamında değil, sadece o kişi senin kapsama alanında değil şu anda. Elbet karşına çıkacak! O karşına çıkana kadar tek başına yapmak istediğin şeyler, gitmek istediğin yerler varsa yapmanı öneririz. Çünkü karşılaştığınızda konuşacağınız çok şey olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
218
160
76
39
27
23
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ezgi arda

Başlarım aşkına, para lazım

T.C. Mehmet

Anlaştık o halde. Külçe altınlarla dolu bir sarayda dünyanın tüm serveti "Yalnız" senin olsun. Ama hayatın boyunca tek bir erkek dahi hayatına girmesin. Sen ... Devamını Gör

Berna

2022 senin yılın olacak!

Necla Kaplan

her sene aşk bulacağız deniyor ama yok