Görüş Bildir
Haberler
2020 Yılının Bütün Bahtsızlığına Rağmen Yıldızını Kat Kat Parlatan Yerli Oyuncular

2020 Yılının Bütün Bahtsızlığına Rağmen Yıldızını Kat Kat Parlatan Yerli Oyuncular

2020 dünya genelinde en berbat, en talihsiz yıl olarak anılabilir. Ama yalan olmasın, bazı yerli oyuncuların yıldızını en parlattığı yıllardan biri oldu. 

Hayatımıza yeni katılanlar kadar yıllardır öne çıkmayıp bir anda yıldızını parlatanlar da var, 2020'yi de diğer birçok yılda olduğu gibi oldukça verimli geçirenler de...

Sizce kimleri unuttuk? Yorumlarda bekliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ahsen Eroğlu

1. Ahsen Eroğlu

Ahsen Eroğlu'yu birçok dizide yan rol olarak izlemiştik. Fakat asıl çıkışını Menajerimi Ara'da yaptı. Bir anda geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Her yerde onu görüyor, her gördüğümüzde yanaklarını sıkıp sarılmak istiyoruz. Sadece sempatik değil elbette, çok da yetenekli. Gülüşü güldürüyor, gözyaşı ağlatıyor dediklerimizden.

2. Deniz Can Aktaş

2. Deniz Can Aktaş

Onu aslında daha önce Aşk Ağlatır'da da başrolde izledik ama ne yalan söyleyelim, bu etkiyi yaratmamıştı. Menajerimi Ara'nın yıldızını parlattığı bir diğer isim de o oldu. Hem yetenekli, hem de çok genç erkek oyuncular arasında en yakışıklılardan biri.

3. Merve Dizdar

3. Merve Dizdar

Merve Dizdar bir tiyatrocu olarak senelerdir sahnede, aynı zamanda da çeşitli yapımlar için ekranda. Fakat bir türlü o gerçek çıkışı yapamamıştı. Eltilerin Savaşı ile yakaladığı rüzgarı, Masumlar Apartmanı ile taçlandırdı. Bu sene performansıyla en çok öne çıkan, beğenilen oyunculardan biri oldu.

4. Melisa Sözen

4. Melisa Sözen

Neredeyse 20 yıldır televizyon ve sinema sektörünün önemli isimlerinden biri Melisa Sözen. Fakat bir süredir kendisinden pek haber alamıyorduk. Ortaya bir çıktı, pir çıktı. Kırmızı Oda dizisinde terapi gören bir hastayı canlandırırken bambaşka biri oldu adeta. Bu yılın en iyi yardımcı kadın oyuncusu olabilir, muazzam bir performans sergiledi çünkü. 2020'de en çok öne çıkan oyunculardan biri oldu.

5. Bartu Küçükçağlayan

5. Bartu Küçükçağlayan

Yılın en iyi çıkış yapanı şakasını yapıp tat kaçırmayacağız, merak etmeyin. Bartu Küçükçağlayan yıllardır tiyatro, sinema ve televizyon alanında çeşitli işler yapmış ödüllü bir oyuncu. Fakat festival filmleri ile kitleler tarafından tanınması çok zor. Blu TV'ye hazırladığı Bartu Ben ile popülaritesini artırsa dahi, asla 2020'deki gibi olmadı. Pandemi ile beraber evlere kapandığımızda Melikşah Altuntaş ile başladığı Mücbir Sebepler yayını hayatını değiştirdi. Hatta galiba bu listenin 2020'den en karlı çıkanı o oldu. Şaka maka adam yılbaşı programı yaptı yahu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Meriç Aral

6. Meriç Aral

Mücbir Sebepler'in yaradığı isimlerden biri de Meriç Aral. Çünkü onun ne kadar sempatik, eğlenceli, uyumlu ve mizah yönü kuvvetli biri olduğunu pek bilmiyorduk. Yayınlar sayesinde onu daha iyi tanıdık. Sonrasında da bir film bir de dizi projesiyle yıldızı iyice parlattı ve 2020'nin kazananlarından oldu.

7. Melis Sezen

7. Melis Sezen

2020 bitmeye yakın son anda kapı kapanmadan geçti diyebilir miyiz? Leke ile başrolde görmüştük ama yalan olmasın, çok konuşulan ve dikkat çeken biri olmamıştı. Sadakatsiz ile beraber dizinin en hızlı parlayan kişisi oldu. Şu an her yerde her şeyde o var.

8. Selahattin Paşalı

8. Selahattin Paşalı

Aşk 101 bu sene çok fenomen yaptı be! Selahattin Paşalı da dizinin en çok yaradığı adam. Aşırı sempatik, çok yetenekli, epey de hoş biri olarak şartlar yeterince oluşmuş gibiydi. Dizi ile beraber de günlerce Aşk 101 Osman olarak anıldı ve bir fenomene dönüştü.

9. Mert Yazıcıoğlu

9. Mert Yazıcıoğlu

Aşk 101 Osman dedik, şimdi de Aşk 101 Sinan diyelim. 

Şimdi kalkıp da Mert Yazıcıoğlu bu sene parladı, daha önce yoktu diyecek değiliz. Epeydir yeteneğiyle öne çıkmış, birçok yapımın aranan oyuncusu olmuş biri. Fakat 2020'de yıldızını parlatmak ise mesele, o da bu listede. Mücbir Sebepler sağ olsun, dünyanın dört bir yanında Aşk 101 Sinan diye pencerelerden bağıran kalabalıkları unutmayalım...

10. Öykü Karayel

10. Öykü Karayel

2020'nin son aylarında, epeydir özleştiğimiz Öykü Karayel ile karşılaştık. 2020'nin hatta Türk dizi tarihinin en iyi yapımlarından Bir Başkadır'daki karakteri ile karşımıza çıktı. Meryem'i canlandırmadı, adeta Meryem oldu. Öyle ki, artık onun yerine bir başkasını düşünmek imkansız gibi. Dizideki replikleri, hal ve tavırları ile karakteri fenomen oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Alican Yücesoy

11. Alican Yücesoy

Dizinin bir başka kazananı da Alican Yücesoy. Bir Başkadır'daki Sinan karakterinin 'Kalacak mısın bu gece?' soruları ve o seks düşkünlüğünü unutamayacağız. Adeta o da fenomen oldu ve günlerce konuşuldu. Zaten Mücbir Sebepler'de de epey öne çıktı, kendisi de birçok canlı yapın yaptı, en son yılbaşı programına bile dahil oldu. 2020 onun için pandemi hariç gayet iyi geçmiş olmalı...

12. Hande Erçel

12. Hande Erçel

Hande Erçel zaten her zaman göz önünde olan bir kadındı. Ama zirveyi gördüğü yıl, bu yıl oldu diyebiliriz. Bir yaz dizisi diye geçiştirilemeyecek Sen Çal Kapımı ile kitleleri büyüledi. Oyunculuk konusunda kendini epey geliştirdi ve komedide de gayet iyi bir performans gösterebileceğini belirtti. Kerem Bursin ile de müthiş partner oldular, birlikte birbirlerini daha yukarı taşıyorlar. 2020 ona şahane geldi...

13. Kerem Bürsin

13. Kerem Bürsin

Birçok kişi gibi onun için de 2020 ile var oldu demek saçmalık olur. Ama 2020'nin yaradığı, gücüne güç, yıldızına parlaklık kazandırdığı isimlerden oldu. Hande Erçel ile beraber çıkardıkları iş muazzam. Ayrıca o kadar eğlenceli, karizmatik, kibar ve her şeyiyle şahane bir adam ki, bu yılın ona iyi gelmesi hiç de şaşırtıcı değil. 2021'de de bu enerji devam edecek gibi gözüküyor.

14. Nilay Deniz

14. Nilay Deniz

Birbirini yukarıya taşıyan partnerler arasında Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı da var. Çatı Katı Aşk ekrana erken veda etti ama Yasemin ve Demir aşkı Twitter'da, Instagram'da, YouTube'da, yani her yerdeydi. Nilay Deniz de romantik komedide ne kadar şahane, ne kadar yetenekli olduğunu bir kez daha gösterdi. Hem çok güzel, hem de yetenekli. 2020'den kazançlı çıkması da cabası.

15. Yiğit Kirazcı

15. Yiğit Kirazcı

Aslında 2020 Yiğit Kirazcı için pek de iyi başlamadı. Aşk Tesadüfleri Sever 2'in vizyona girmesinden çok kısa bir süre sonra gündemimize Covid-19 oturdu. Dolayısıyla sadece ilk 2-3 hafta doğru düzgün seyirci alabildi ve 400 binde kaldı. Sonra Hizmetçiler diye bir dizi yaptı, o da yayına girdikten birkaç gün sonra ilk vaka çıktı ve setler iptal edildi. Kanal çok da gelecek görmediği bu yapımı hemen iptal etti. Neyse ki Çatı Katı Aşk ile beraber seyirci onu ilk kez bu kadar tatlı aşık bir adam olarak gördü ve çok sevdi. Nilay Deniz ile beraber harika bir iş ortaya çıkardılar, suç ortağı gibi takıldıkları her anda çok güldürdüler. Sonra Aşk Tesadüfleri Sever 2, gişede yakalamadığı başarıyı Netflix'te yakaladı ve Yiğit Kirazcı yılı harika bir şekilde tamamlamış oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. İpek Filiz Yazıcı

16. İpek Filiz Yazıcı

Henüz 19 yaşındayken Netflix'in en iyi Türk yapımlarından Aşk 101'de yer aldı. Daha önce çocuk oyuncu olarak izlerken, şimdi genç ve aşka düşmüş bir liseli olarak izledik. Yavaş yavaş her yerde ismini görmeye ve yeni projelerini takip etmeye başladık. 2020 onun çıkış yılı oldu. Ne diyelim, yıldızın parlasın!

17. Kubilay Aka

17. Kubilay Aka

Aynı dizide yer alan Kubilay Aka için bu sene parladı demek komik olur. Öyle demeyelim de, 2020'yi de es geçmedi diyelim. Epey genç yaşta başladığı kariyerinde zaman geçtikçe daha iyi iş çıkarıyor. Aşk 101, Çukur, reklam kampanyaları, tonla röportaj, YouTube içerikleri derken kendinden konuşturmaya devam etti. 2020 içinde ismini en çok duyduğumuz oyunculardan biri oldu.

18. Pınar Deniz

18. Pınar Deniz

Bu sene Mücbir Sebepler, Menajerimi Ara ve Aşk 101 ne yıldız parlatmış yahu:) Pınar Deniz ileride ismini en sık duyacağımız, belki de zirveyi görecek kadın oyunculardan. Her rolün altından başarıyla kalkıyor, doğal güzelliği ile büyülüyor. Üstelik çok da komik, sempatik biri olduğunu izlediğimiz YouTube içeriklerinden rahatlıkla görebiliyoruz. Bu sene hem Aşk 101'deki başrolü hem de Menajerimi Ara'daki konuk oyuncu performansı ile çok konuşuldu. Onun dışında da biliyorsunuz, her zaman takip edilen, trend biri.

19. Burak Deniz

19. Burak Deniz

Genç oyuncular arasında en karizma, en erkeksi hatlara sahip isimlerden biri Burak Deniz diyebiliriz. Bu da birçok genç oyuncu fazla bebek yüzlü iken, onun rahatlıkla sert mizaçlı ve hatta kötü karakterler canlandırabilmesine yarıyor. Bu sene de dijital dizileri, tv projesi derken epey çalıştı. Bir an boş durmadığı yetmezmiş gibi bir de magazinde aşk hayatıyla epey gündeme geldi. 2020'yi boş geçirmeyen, yıldızı cilalayanlardan biri.

20. Dilan Çiçek Deniz

20. Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz, Çukur izleyicileri tarafından pek sevilmiyor sanılıyordu. Gerçek ortaya çıktı ki, sevilmeyen Sena imiş. Netflix yerli yapımı Yarına Tek Bilet, Blu TV dizisi Yarım Kalan Aşklar derken dijital projelerin aranan yüzü oldu. Yetmedi, ekranın kaliteli işlerinden Alev Alev'de de yerini aldı. Üç iş yaptı, üçünde de başarılı oldu. Genç kadınlar arasında en aranan isimlerden biri. 2019'da durdu durdu, 2020'de büyük bir patlama yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Metin Akdülger

21. Metin Akdülger

Dijital projelerle klasına klas katanlardan biri de Metin Akdülger. Atiye'nin 2. sezonu ve Yarına Tek Bilet ile Netflix'in gediklilerinden. Bize cool ve mesafeli biri gibi geliyordu. 2020'de anladık ki çok canayakın, eğlenceli bir adammış. Mücbir Sebepler sağ olsun, İrem Derici gibi birçok kişiyi alevlere soktu soktu çıkardı.

22. Burak Tozkoparan

22. Burak Tozkoparan

Burak Tozkoparan için 2020 çok da harika geçti diyemezdik birkaç hafta önce. Onun yaşındaki erkek oyuncular kas üzerine kas eklerken biraz kilo aldı. Yaz dizisi Gençliğim Eyvah reytinglerde epey çulladı ve yayından kaldırıldı. Bu kadar yetenekli, tatlı bir adam için işler neden rast gitmiyor derken, imdada son 2020 parlatıcı Menajerimi Ara yetişti. Diziye Emir karakteriyle dahil olmasından sonra, işler onun için de çok daha iyi gitmeye başladı. Tam 2020 biterken bir vurgun yaptı yani:)

23. Evrim Alasya

23. Evrim Alasya

Evrim Alasya, yıllardır tiyatro yapan çok yetenekli biri. 2015'te Güneşin Kızları ile bir derece tanınmaya başlamıştı ama pek devam etmedi. Bu sene Kırmızı Oda'da birkaç bölüm canlandırdığı Meliha karakteri ile her şey baştan aşağı değişti. Karşılaştığımız anda ülke olarak şok olmuş gibiydik. Muhafazakar olduğunu kanıtlayamaz ama yemin edebilir haldeydik. İçimizi dağladı, kalbimizi söküp ezdi, her mimiğiyle canımıza okudu.

24. Fatih Artman

24. Fatih Artman

Fatih Artman yıllardır ne zaman iş yapsa, o yıl en çok konuşulanlardan oluyor. Baktığınızda aklınıza gelecek ilk isimlerden değil belki ama o kadar yetenekli ve o kadar şahane bir oyuncu ki, her karakteri fenomen oluyor. Zamanında Behzat Ç.'de yaşadığı sıçrayış, bir süre sabit kalmıştı. Kilo da vermesiyle beraber artık sadece sempatik bir adam değil, aynı zamanda da karizmatik ve yakışıklı biri haline gelmişti. Menajerimi Ara'da genç ve başarılı menajer Çınar'ı hakkıyla canlandırırken, bir anda Bir Başkadır'daki Yasin karakterinin içine daldık. Yasin'i oynamamış, Yasin oluvermişti. Günlerce övüldü de övüldü, zaten sonra da arka arkaya birçok yeni işinin haberini aldı. 2020 onun için de son derece güzel geçti diyebiliriz.

25. Burcu Biricik

25. Burcu Biricik

Burcu Biricik, onun yaş grubundaki oyuncular arasında görüp görebileceğiniz en doğal, en komik kadınlardan. 2020 onun için röportaj, sohbet senesi gibi oldu. Rastladığımız her içerikte ne kadar tatlı biri olduğunu bir kez daha anladık. Tam da bu seneyi bu kadar ilgiyle boş geçirdiğini düşünürken, Kırmızı Oda'daki Boncuk rolü ile sahalara geri döndü. Aoooooooov o nasıl bir karakter, o nasıl bir roldür ve sen nasıl altından kalkmışsındır Burcu Biricik? Bütün sene seni konuşmamız hiç de boşuna değilmiş gerçekten.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Boran Kuzum

26. Boran Kuzum

Tadı damağımızda kalsın diye listeyi Boran Kuzum ile kapatalım. Genç, fresh, yetenekli, komik, zeki, arkadaş gibi arkadaş, samimiyet reis diyelim ona. Mücbir Sebepler yine sağ olsun, o olmasa soğuk bir adam sanacaktık kendisini. Yetenekli olduğu kadar tatlıymış da. Ha, ayrıca izlediğimiz her projede neden dijitalin gediklilerinden olduğunu anladık. Hakan Muhafız ve Saygı, onun bu sene en öne çıkan işleri oldu. Popülerliğine popülerlik, yıldızına parlaklık kattı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
22
14
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın