Görüş Bildir
Haberler
2019'un Geri Kalanında Yayınlanacak Olan Merakla Beklediğimiz 17 Yabancı Dizi

2019'un Geri Kalanında Yayınlanacak Olan Merakla Beklediğimiz 17 Yabancı Dizi

theolonius
07.11.2019 - 13:59

Her birini büyük merakla bekliyoruz. 🎬

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yeşil Yumurta ve Salam / 8 Kasım

1. Yeşil Yumurta ve Salam / 8 Kasım

Birbirinin zıttı olan Guy ve Sam, nesli tükenmekte olan bir hayvanı kurtarmak için yola çıkar. Yolda umut, arkadaşlık ve leziz bir yemek gibi yeni şeyler öğrenirler.

2. The Mandalorian / 12 Kasım

2. The Mandalorian / 12 Kasım

The Mandalorian dizisi, Star Wars: Return of the Jedi filminden beş yıl sonrasında geçecek. İsmi bilinmeyen bir Mandalorian savaşçısının galaksinin en uç köşelerinde, kanunların dahi ulaşamadığı yerlerde yaşayacağı maceralar konu edilecek. 

The Mandalorian, Yeni Cumhuriyet'in otoritesinin ulaşamadığı dış uzayda yaşayan yalnız bir silahşörün hikayesinin anlatıldığı, Demir Adam serisinde Happy karakteri olarak tanıdığımız Jon Favreau'nun yapımcılığını üstlendiği bir seri olacak. Bu silahşörün üstünde, efsanevi paralı asker ve kelle avcısı Boba Fett'in giydiği ikonik zırhın bir benzeri bulunacak. 

3. Maradona Meksika'da / 13 Kasım

3. Maradona Meksika'da / 13 Kasım

Dünyanın muhtemelen en iyi futbolcusu olan Diego Maradona, yerel takımı ve belki de kendisini kurtarmak için Sinaloa Karteli’nin yuvası Culiacán’a gelir.

4. The Preppy Murder: Death in Central Park / 13 Kasım

4. The Preppy Murder: Death in Central Park / 13 Kasım

Jennifer Levin'in Central Park'ta katledilmesine farklı bir bakış açısı sunan dizi, özel röportajlar ve daha önce görülmemiş arşiv görüntüleri içerecek.

5. Dollface / 15 Kasım

5. Dollface / 15 Kasım

Dollface, uzun süreli birlikteliklerinin ardından sevgilisi tarafından terk edilen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Hayatına yeni bir yön vermeye çalışan genç kadın, öncelikle geçmişte bıraktığı dostlukları yeniden kurmaya ve kadınların dünyasına geri dönmeye çalışacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. I’m With the Band: Nasty Cherry / 15 Kasım

6. I’m With the Band: Nasty Cherry / 15 Kasım

6 bölümlük dizi müzikte yeni bir çağ açacak olan kadınların hikayesini konusunu ele alıyor.

7. The Stranded / 15 Kasım

7. The Stranded  / 15 Kasım

Tayland’da bulunan Pintu Adası'nda seçkin öğrencilerin bulunduğu özel bir okul vardır. Her gün adaya, öğrencilerin şehre gitmesini sağlayan özel tekneler getirilir. Bir gece çıkan tsunami, adada büyük bir yıkıma neden olur. Öğrenciler, bir yandan enkaz altındaki adayı düzeltmeye çalışırken bir yandan da şehirden yardım istemenin yolunu arar. Tsunami ardından adanın hiçbir yerinden sinyal çekmez ve bu nedenle telefonla kimseye ulaşamazlar. Çaresizce kendilerini kurtarmaya gelmelerini bekleyen öğrenciler, bu süreçte adada tuhaf durumlar ile karşı karşıya kalır. Artık yardım gelmeyeceğini anlayan öğrenciler, adadan kurtulabilmenin yolunu aramaya başlar.

8. El Club / 15 Kasım

8. El Club / 15 Kasım

Meksika'daki bir grup uyumsuz zengin çocuk, MDMA satmaya kalkışır ve çok geçmeden başları diğer uyuşturucu satıcılarıyla, yasalarla ve aileleriyle derde girer.

9. Mortel / 21 Kasım

9. Mortel / 21 Kasım

Frederic Garcia‘nın yaratıcısı olduğu dizi, doğaüstü bir güçle birbirine bağlanmış gençlerin hikayesini anlatıyor. Sofiane, Victor ve Luisa, görünüşte birbirleri ile hiç uyuşmayan liseli 3 gençtir. Bir Vudu ruhundan güç alan bu gençler, Sofiane’in kardeşinin katilini bulmak için birlik olur.

10. The Feed / 22 Kasım

10. The Feed / 22 Kasım

The Feed, insanların duygu ve düşüncelerini anında paylaşmalarına izin veren bir beyin implantı icat eden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom ve Kate, teknoloji bağımlılığına karşı direnmeye çalışan genç bir çiftir. Tom'un babası Lawrence, 'Feed' adında insanların hislerini anında paylaşmasını sağlayacak bir implant icat eder. İcat başlarda kusursuz işlemeye başlar ancak bir süre sonra kullanıcılar garip davranışlar sergilemeye başlar. Tom, eşi Kate ve kızını babasının icadının yarattığı kaostan korumak için zorlu bir mücadeleye girişir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Servant / 28 Kasım

11. Servant / 28 Kasım

Philadelphia’lı bir çift tarifsiz bir trajedinin ardından yas tutmaktadır. Bu da evliliklerinde sorunlara yol açar, çiftin arası bozulur ve böylece gizemli bir gücün evlerine girmesine sebep olan kapı açılmış olur.

12. The L Word: Generation Q / 8 Aralık

12. The L Word: Generation Q / 8 Aralık

Los Angeles’ta yaşayan LBGTİ+ bireylerinin yaşamlarına ışık tutan The L Word’ün devam dizisi olan The L Word: Generation Q'nun 8 bölümden oluşan ilk sezonu, 8 Aralık’ta izleyici ile buluşacak.

13. Harley Quinn / 29 Kasım

13. Harley Quinn / 29 Kasım

Harley Quinn dizisinde Joker'in psikotik eski kız arkadaşı ve suç ortağı Harley Quinn ile en iyi arkadaşı Poison Ivy'nin serüvenlerini izleyeceğiz. Catwoman, Superman ve Scarecrow da sıklıkla karşılaşacağımız karakterler olacak.

14. Almost Family / 6 Aralık

14. Almost Family / 6 Aralık

Kadrosunda Rodrigo Santoro, Mena Massoud, Madison Davenport, Rhys Wakefield, David Dastmalchian, W. Earl Brown ve Gilbert Owuor'un da yer aldığı diziyi Josh Corbin hazırladı, yapımcılığını A+E Studios ve The Littlefield Co. üstlendi. Reprisal'da acımasız ve baştan çıkarıcı bir kadın ölüme terk edildiğinde intikam arayışıyla harekete geçecek ve kendisine bunu yapanların peşine düşecek.

15. Truth Be Told / 6 Aralık

15. Truth Be Told / 6 Aralık

Kathleen Barber’ın romanından uyarlanan Truth Be Told, son yıllarda büyük ilgi gören gerçek suç dizilerine ve podcast‘lerine farklı bir açıdan yaklaşıyor ve bu içeriklere olan takıntının beraberinde getirdiği sorunlara ışık tutuyor. Yıllar önce şöhrete kavuşmasını sağlayan davayı yeniden incelemeye başlayan ünlü podcast sunucusu Poppy Parnell, medyanın ilgisini çekmesini sağlayan bu davada yanlış insanın hapse atılmasına neden olmuş olabileceğini düşünmeye başlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Work in Progess / 8 Aralık

16. Work in Progess / 8 Aralık

8 Aralık'ta başlayacak kara komedinin yaratıcıları, aynı zamanda başrolü de üstlenen Abby McEnany ile Matrix serisiyle hafızalara kazınan Lilly Wachowski.

Kadrosunda Theo Germaine, Karin Anglin, Celeste Pechous ve Julia Sweeney yer alıyor. Chicago'da yaşayan 45 yaşında, şişman ve eşcinsel bir kadının (McEnany) talihsizliği ve çaresizliği onu ateşli ve dönüşürücü bir ilişkinin içine sürükler.

17. The Witcher / 20 Aralık

17. The Witcher / 20 Aralık

The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
8
7
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Utku Yıldırım

netflix her boku fonlamaya başladı arada bir şeyler tutar diye.Çöplüğe dönüyo iyice.

Sheldon Cooper

Ben bu Kat Dennings’e ölüyorum😀. Nerede oynasa sevmesem de izliyorum😍.

Doğukan Özmen

amdin rick and morty vardı onu unutmuşun