Görüş Bildir
Haberler
2018’de Yaptığın En Büyük Hatayı Söylüyoruz!

etiket 2018’de Yaptığın En Büyük Hatayı Söylüyoruz!

Galina Grigoryevna
23.11.2018 - 18:18 Son Güncelleme: 04.03.2019 - 12:15

''Hatasız kul olmaz'' demiş büyüklerimiz. Hatalarını şöyle bir düşündüğünde aklına neler geliyor? Bakalım bu sene yaptığın en büyük hata nedir onu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim...

2. Bir de yaşını öğrenelim.

3. Bu sene yapacağım deyip de içinde kalan bir planın oldu mu?

4. Bir çocuğa doğum günü hediyesi ne almazsın?

5. Kafanın içinde bir kamera olsa 2018'in hangi anını zihninden silmek istemezdin?

6. 2018'e bir puan verecek olsaydın bu kaç olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Öz eleştiri yapabilen biri misin?

8. Kendin için son bir ay içerisinde iyi bir şey yaptın mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Başkalarının hatalarını üstlenmişsin!

2018 yılında en büyük hatan başkalarının suçlarını üzerine almak olmuş. Hata senin değilse neden bunu kabul ediyorsun. Sırf sevdiklerin üzülmesin diye kendini yeterince harap etmişsin. 

Başkalarının hatalarını üstlenmek ne demek? Hatalarının çoğunu birinin peşinden koşarak yaşamışsın. Sonuç ne elde var kocaman bir sıfır. En sonunda bu seneyi de bitirmişsin. 2018 senin için hatalarla dolu bir sene olmuş. Sonunda kendin için bir şeyler yapman gereken sene geldi. 2019'da aynı hataları yapmaman dileğiyle.

Bu sene de ondan vazgeçmedin!

Kaç sene oldu artık ondan vazgeçmenin vakti gelmedi mi? Sene olmuş 2018 sonu sen hala oturmuş onsuz ne yapacağını düşünüyorsun. Kendin için bir iyilik yap ve unut onu artık. Sana bir kez yazsın diye bir hevesle beklerken kendini bir anda ben nerede hata yaptım diye düşünürken buluyorsun. 

Sen hata yapmadın o senden vazgeçti. Sıra sende artık. Kaç sene geçmiş aradan, ne zaman onu unutacaksın ve kalbini yeni aşklara açacaksın. Hadi açtın bari sürdürebilecek misin? Artık mantıklı kararlar alma yılın geliyor. Hayatını doğru düzgün kişilerle şekillendirmen gerekiyor. 2018 böyle geçti gitti, 2019 için güzel planlar yap. Şehir değiştirebilirsin veya kendine bir evcil hayvan sahiplen.

Bu sene de erken pes ettin!

2018 yılında her şeyi planlamış ve hayatın, kariyerin için güzel adımlar atmıştın. Her şey başında güzeldi. Sonra ilerleyen dönemlerde gayret ettin fakat yine erken pes ettin. Erken pes etmenin hayatındaki örneklerini biliyorsun. Yine bir hüsranla ayrılıyorsun. 

Kendin de başarabileceğini biliyorsun, neden erken pes ediyorsun? Maddi sıkıntıların çok oldu bu sene. Yaptıklarının getirisi kadar götürüsü de çok fazla. Biraz daha harcamalarına dikkat etmelisin. Yoksa önünü alamayacağın bir sene seni bekliyor.

Yine birilerinin kalbini kırmışsın!

Her sene kalp kırmayı nasıl beceriyorsun? Yine birilerini üzdün ve kalbini kırdın. Bazen düşüncesizce davranabiliyorsun. Konuşurken bile sen üzüleceğini düşünmesen de karşındakinin kalbini kırıyorsun. Bu sene yaptığın en büyük hatalar arasında kaybetmek istemediğin bir insanı üzüp kalbini kırmışsın. Bir an önce nasıl yaparsan yap kalbini tekrar kazan. 

Bu kişi koşulsuz seni çok seviyor ve senden hiç yaşamak istemediği tepkiler görmüş. Kalbini tekrar kazanmadan yeni yıla girme!

Bu sene de yanlış kişilere gönlünü kaptırdın!

İşte hataların en büyüğünü yine yaptın, gönlünü asla hak etmeyecek insanların ellerinde gezdirdin. Ondan aldın ona verdin, sonunda ne oldu o kalp yıprandı. Üzdüler bu sene yine seni. 

Her sene akıllandığını düşünerek bu günlere kadar geldin. Geldin ama nasıl geldin. Kimi zaman düştün kimi zaman kalktın. Seni çok sevenler de oldu, senin çok sevdiklerin de oldu. Fakat çoğunlukla kalbini kıracak insanlarla başladın ilişkilerine. Sonunda yine hüsran. Üzülme biz inanıyoruz bu 2019 sana uğur getirecek ve gerçek aşkını bulacaksın. Hem de çok aşık olacak sana.

En büyük hatan bu sene asla hata yapmadığını düşünmek!

Bu yıl içerisinde yaptıklarını düşündüğünde senin bir hatan olmadığını ve hatayı kim yapıyorsa onun problemi olduğunu düşünüyorsun. Kendin bir hata yaptığında asla kabul etmiyorsun. Bu seneyi yine sorunsuz ve hatan olmadan atlattığını düşünüyorsun. Biraz olsun kendine dönüp bakmalısın. Bazı kabullenemediğin hataların yüzünden hayatın aslında karışık bir duruma girmiş. 

Asla hata yapmadığını düşünemezsin çünkü en büyük hata kendi içinde verdiğin mücadeleni kabul etmemen. Kendine biraz güven ve düşündüklerinin arkasında dur. Yaşanan hatalar yüzünden insanları suçlamaktan vazgeç. Harika bir yıl geçireceksin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
227
121
63
34
32
32
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

yaşamak.

Selin Aydın

Fantazi İç Giyim Modellerini Soosya Güvencesi İle Keşfet. https://www.soosya.com/jartiyer-jartiyer-takimlar/16032-merry-see-beyaz-jartiyer-takim-corap-hediy... Devamını Gör

Selin Aydın

2019 Bikini Modaları Canlı Renkler Bu Rekler Soosya Güvencesi İle Kapında. https://www.soosya.com/plaj-bikini/1214-angelsin-renkli-ozel-tasarim-yuksek-bel-b... Devamını Gör