Görüş Bildir
Haberler
2017 Yılında Yapman Gereken Değişikliği Söylüyoruz!

etiket 2017 Yılında Yapman Gereken Değişikliği Söylüyoruz!

Nsycl
01.01.2017 - 21:28

2016 belki senin için çok keyifli belki de çok berbat bir yıldı, bilmiyoruz. Ama yeni yıl demek, yeni umut demek! Biz de 2017 yılında yapman gereken değişikliği söylüyor, sana keyifli bir yıl diliyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangisi seni daha huzurlu hissettiriyor?

2. En güzel yeşili seç şimdi de!

3. Hangisi seni daha çok rahatsız ediyor?

4. Peki aşağıdakilerden hangisi seni en iyi hissettiren renklerle kaplı?

5. Hangi pembe en kötüsü peki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Taşınacaksın!

Taşınacaksın!

Artık başka bir manzarada çayını kahveni yudumlaman gerekiyor gibi sanki, ne dersin? Belki bir mahalle aşağı, belki başka bir şehir ya da belki de başka bir ülke. Kim bilir? Ama sana taşınma sırasında kolaylıklar dileriz!

Ayrılık acısını aşacaksın!

Ayrılık acısını aşacaksın!

2016'da belki kalbin biraz kırıldı, canın biraz yandı. Ama 2017'de güzel şeyler olacak. Emin olabilirsin! Belki kendini keşfedip bir ilişkiye başlamaya gerek duymayacak, belki de yeni bir insanla tanışacaksın. Kim bilir? Ama bize güven, aşkın kötü hissettirdiği günler geride kaldı!

Yeni bir ilişkiye başlayacaksın!

Yeni bir ilişkiye başlayacaksın!

2017 senin kalbini ödüllendirecek sevgili dostum! Yeni biriyle tanışacak ya da önceden tanıdığın birinin çok farklı şekilde tekrar tanıyacaksın. Ne olursa olsun, yeni yılda artık bu yola 2 kişi devam edeceğin günler gelecek. Emin ol!

Yeni bir işe başlayacaksın!

Yeni bir işe başlayacaksın!

2017 kariyerin için harika olacak! Henüz çalışmıyorsan da bu seninle ilgili. Okul, iş, güç, profesyonel ilgi ve alanlar açısından çok tatmin edici bir yıl olacak! Seçtiğin alanda güzel işler yapacak, eve yorgun gelmenin keyfini yaşayacaksın!

Yeni bir evcil hayvan sahipleneceksin!

Yeni bir evcil hayvan sahipleneceksin!

2017 senin için çok sevimli bir yıl olacak! Kuş, kedi köpek, fark etmez fakat sevgini verebileceğin, sorumluluk sahibi olacağın yepyeni bir evcil hayvan senin olacak. Yorgun argın eve geldiğinde seni beklentisiz seven birini görmek çok keyifli olacak, o kesin!

Dış görüşünde değişikliğe gideceksin!

Dış görüşünde değişikliğe gideceksin!

2017'de değişikliğe ihtiyacın yok mu sence de? Belki de köklü değişiklikler küçük değişikliklerle başlıyordur, kim bilir? Sen de saçını kestirebilirsin, sakal bırakabilirsin ya da başka şeyler. Aynaya baktığında kendini farklı görmek her zaman güzel bir motivasyon olmuştur. Aklında bir şey varsa yaptır, yoksa da buna bir kafa yor bizce!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
785
496
328
191
90
84
76
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Quinn

her falımda aşk çıkıyor, bu yıl da aşk maşk olmazsa hepinize selam yollayacağım canlarım .

purple butterfly

bu testin sonucuna diyebileceğim tek şey: teşekkürler <3

llum

amin.