Görüş Bildir
Haberler
2017'de Onları Dinleyeceğiz: Bu Yıla Damga Vurması Beklenen 17 Yeni Albüm

2017'de Onları Dinleyeceğiz: Bu Yıla Damga Vurması Beklenen 17 Yeni Albüm

Fulin
24.01.2017 - 16:58

2017 müzik açısından oldukça verimli bir yıl olacak gibi görünüyor. Her türden müzik albümleriyle dopdolu geçecek yılın en popüler olacak albümlerini derledik.

1. Fergie - Double Dutchess

Fergie'nin ilk solo albümü 'The Dutchess'tan bugüne tam 11 yıl geçti. Bu süreçte evlenip anne olan Fergie, yeni albümü 'Double Dutchess' ile sahnelere dönmeye hazırlanıyor. Yayınlanan ilk şarkı 'M.I.L.F.$' ile büyük sansasyon yaratan 'Double Dutchess'ta Nicki Minaj ve Charlie Puth gibi konuklar yer alıyor.

Fergie - M.I.L.F. $

2. Iggy Azalea - Digital Distortion

Yine geçtiğimiz yıl yayınlanması beklenirken ertelenen bir albüm daha. Iggy Azalea, 'Team'i yayınladıktan bir süre sonra uzun süreli sevgilisi ve nişanlısı olan basketbolcu Nick Young ile ayrılınca psikolojik olarak toparlanana kadar albümün çıkış tarihini ertelemeye karar verdi.

Iggy Azalea - Team

3. Zara Larsson

18 yaşındaki genç yıldız, iki yıldır çok popüler. Aslında '1' adlı bir albümü olsa da, albüm sadece Kuzey Avrupa ülkelerinde yayınlandığı için yayınlayacağı yeni albümü dünya çapındaki çıkış albümü olarak lanse ediliyor. Bu albümde Dr. Luke, Max Martin gibi efsane şarkı yazarlarıyla çalışan Zara Larsson; Ed Sheeran'dan da destek alıyor.

Zara Larsson - Ain't My Fault

4. Ed Sheeran - ÷

Daha önce '+' ve '×' adlı iki albüm yayınlayan Ed Sheeran; şimdi de bölü işaretini albüm adı olarak seçiyor. Bu durumda bir sonraki albümün adını tahmin etmek hiç de zor değil :) Uzun süredir koruduğu sessizliği yeni albümden yayınlanan 'Castle On The Hill' ve 'Shape Of You' ile bozdu.

Ed Sheeran - Castle On The Hill

5. Nelly Furtado - The Ride

Nelly Furtado'nun kendi plak şirketinden yayınlanacak altıncı albümünden muhtemelen pek haberdar olmayacağız; çünkü artık arkasında büyük şirketler ve prodüktörler yok. Ünlü şarkıcı bu kez tarzını biraz Lana Del Rey yönüne kaydırmış görünüyor.

Nelly Furtado - Pipe Dreams

6. Charli XCX

Pop müziğin yükselen isminin yeni albümü hakkında çok fazla detay yok; ancak Justin Bieber, Lady Gaga, Rihanna ve Fifth Harmony gibi isimlerin prodüktörleriyle çalıştığı biliniyor.

Charli XCX ft. Lil Yachty - After The Afterparty

7. Drake - More Life

Drake'in detayları yeni yeni belli olan son albümünde The Weeknd ve sevgilisi Jennifer Lopez de olacak.

Drake - Fake Love (by Kid Travis)

8. Clean Bandit

Rather Be ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan grup, geçtiğimiz yıl peş peşe yeni şarkılar yayınladı ve bu da haliyle yeni albüm söylentilerini beraberinde getirdi. Clean Bandit'in yeni albümünün bu yıl yayınlanması bekleniyor.

Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne-Marie - Rockabye

9. Depeche Mode - Spirit

80'lerin kült grubu, sadık hayranlarını mutlu edecek bir aktiflikle kariyerine devam ediyor. Yeni albüm 'Spirit' için yayınlanan fragman, grubun yine kendi çizgilerinde olduğunu gösteriyor.

Depeche Mode - Spirit

10. Dua Lipa - Dua Lipa

Be The One şarkısıyla hayatımıza giren ve halen bir albümü olmayan Dua Lipa, çıkış albümünü nihayet 2017'de yayınlıyor.

Dua Lipa - Blow Your Mind (Mwah)

11. Jason Derulo

Eğlenceli pop deyince akla gelen ilk isimlerden olan Jason Derulo'nun albümü muhtemelen yaza doğru yayınlanacak.

Jason Derulo - Kiss The Sky

12. Tinashe - Joyride

Uzun yıllardır beklediği çıkışı şu sıralar KDA - Just Say ile yakalayan Tinashe, bir yandan yeni albümü 'Joyride' için gün sayıyor. Albümden Superlove ve 'Company' adlı iki şarkı yayınlandı bile.

Tinashe - Company

13. Sean Paul

2000'lerin popüler ismi, halen popüler düetlerle zirvede olsa da kendi albümlerini yayınlamayı da sürdürüyor. Dua Lipa ve Tory Lanez gibi günün yıldızları, yeni albümde konuk olacak.

Sean Paul ft. Dua Lipa - No Lie

14. Pitbull - Climate Change

Sean Paul geri döner de, veliahtı Pitbull durur mu? Bir önceki albümünden beri onuncu albüm 'Climate Change'in adı ve çıkış tarihi belliydi. Bu albüm de yine ünlü konukların bol olduğu, klasik bir Pitbull albümü olacak gibi duruyor.

Pitbull ft. Flo Rida, LunchMoney Lewis - Greenlight

15. Bebe Rexha - All Your Fault: Pt I

Kariyerine rock vokalistliğiyle başlayıp popa dönen Arnavut şarkıcı, adı uzun süredir duyulmasına rağmen halen ilk albümünü yayınlamadı. Çıkacak albümünden yayınladığı 'son şarkı I Got You' Türk ezgileriyle dikkat çekiyor.

Bebe Rexha - I Got You

16. Chris Brown - Heartbreak on a Full Moon

Kızının adını verdiği son albümü 'Royalty' nin üzerinden bir yıl geçtikten sonra yeni albümü 'Heartbreak on a Full Moon'u duyuran Chris Brown'ın bu albümünde de ünlü isimler geçidi olacak gibi görünüyor.

Chris Brown ft. Gucci Mane, Usher - Party

17. Christina Aguilera

Şarkıcılıktan jüri üyeliğine geçiş yapan ünlü pop yıldızının yıllar sonra bu yıl yeni bir albüm yayınlaması bekleniyor. Olası albümden yayınlanan ilk şarkı; Christina Aguilera'nın olgun bir albüm yayınlayacağının sinyallerini veriyor.

Christina Aguilera - Change

2017'de yeni albüm yayınlaması kuvvetle muhtemel diğer isimler ise şöyle;

Taylor Swift, Katy Perry, Gorillaz, Take That, TLC, Kelly Clarkson, Lorde, Kylie Minogue, Avril Lavigne, Camilla Cabello ve Puff Daddy de yeni yılı yeni albümle taçlandırması beklenen isimlerden.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
60
26
9
8
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Havva Karaca

rockabye harika

Emre Ş.

Neyliyim Sia'nın olmadığı listeyi.