Görüş Bildir
Haberler
2016 Yılında Vizyona Girecek Olan ve Heyecanla Beklediğimiz 13 Süper Kahraman Filmi

etiket 2016 Yılında Vizyona Girecek Olan ve Heyecanla Beklediğimiz 13 Süper Kahraman Filmi

theolonius
19.02.2016 - 17:21

Hemen hemen her sene bir süper kahraman filmini vizyonda görüyoruz. Fakat 2016 senesi biraz daha farklı olacak gibi. Çünkü ilk defa bu kadar çok süper kahraman filmi vizyona girecek. Bu sene içerisinde vizyonda göreceğiniz süper kahraman filmlerini sizler için sıraladık.

Not: Film açıklamaları Stuff ve  ShiftDelete sitelerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Deadpool (12 Şubat 2016)

1. Deadpool (12 Şubat 2016)

Marvel’ın anti kahramanlarından Deadpool’un hayran kitlesinin uzun yıllardır beklediği film 12 şubat 2016’da gösterime girdi. Bir kahramana yakışmayan hareketlerin pek çoğuna sahip Wilson’ın hastalığına çare ararken katıldığı Weapon X adlı tedavi programından sonuç alamayıp ölüm havuzuna gönderilmesiyle başlayan korkunç deneylerin yarattığı psikolojik sorunlarıyla baş etmeye çalışırken intikam mücadelesine koyulan kahramanın hikayesini konu alıyor film.

FragmanDeadpool 

2. Batman v Superman: Dawn of Justice (25 Mart 2016)

2. Batman v Superman: Dawn of Justice (25 Mart 2016)

Hiç şüphesiz 2016'nın en çok beklenen filmlerinden birisi olan DC'nin büyük ses getirecek filmi Batman v Superman: Adaletin Şafağı, 25 Mart 2016 tarihinde vizyona girecek. Bu filmde Batman rolünü önceki filmlerde görmeye alıştığımız Christian Bale yerine Ben Affleck canlandıracak. 

Filmde Batman ve Superman haricinde GreenLantern, Aquaman, Cyborg,Wonder Woman ve Flash gibi kahramanları da göreceğiz. 

FragmanBatman v Superman: Dawn of Justice Official Trailer 

3. Captain America: Civil War (6 Mayıs 2016)

3. Captain America: Civil War (6 Mayıs 2016)

Serinin üçüncü filmi olan Kaptan Amerika: İç Savaş, Iron Man ile Kaptan Amerika önderliğindeki süper kahraman takımları arasında geçmesi bekleniyor. 

DC'nin Batman v Superman filmine karşılık olması beklenen filmde Kaptan Amerika ve Iron Man haricinde Punisher, Black Widow,Hawkeye, Thor, Vision, Daredevil, Scarlet Witch, Falcon, Hulk, Winter Soldier, Red Hulk, Black Panther gibi kahramanları da göreceğiz.

FragmanCaptain America: Civil War 

4. X-Men: Apocalypse (27 Mayıs 2016)

4. X-Men: Apocalypse (27 Mayıs 2016)

X-Men çizgi romanlarının en güçlü kötülerinden olan, Antik Mısır’a dayanan varlığı ve yetenekleriyle tüm mutant dünyasını kapsayacak bir savaşı başlatacak olan Apocalypse’nin durdurulması için mücadele edecek X-Men ekibinin mücadelesini konu alacak X-Men: Apocalypse, 27 Mayıs 2016’da vizyona girecek. Jennifer Lawrance, Nicholas Hoult, Michael Fassbender gibi oyuncuların yanı sıra Game of Thrones’ta Sansa Stark’ı canlandıran Sophie Turner da rol alacak.

FragmanX-Men: Apocalypse 

5. Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Half Shell (3 Haziran 2016)

5. Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Half Shell (3 Haziran 2016)

Çocukluk yıllarımızın çizgi filmi olan ve 2014 yılında ilk filmi çıkan Ninja Kaplumbağalar serisi, 2. devam filmiyle hikayeye kaldığı yerden devam ediyor. Serinin ilk filmi bekleneni vermediyse de bu film daha fazla umut vaadediyor. 

FragmanTeenage Mutant Ninja Turtles 2 

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Warcraft (10 Haziran 2016)

6. Warcraft (10 Haziran 2016)

eSports’un gözde oyunlarından World of Warcraft’ın sinema uyarlaması 11 Haziran 2016’da vizyona girecek. World of Warcraft oynayanların merakla beklediği filmde başrolde Vikings dizisinde Ragnar’ı canlandıran Travis Fimmel rol alıyor.

 Bazı sinemaseverler Warcraft filminin Yüzüklerin Efendisi filmine rakip olabileceğini söylüyor. Filmin Yüzüklerin Efendisi'ne rakip olabileceği hakkında şu an kesin bir şey söylemek mümkün olmasa da, kesinlikle beklemeye değer bir film olduğu aşikar.

FragmanWARCRAFT Movie 

7. Star Trek Beyond (8 Temmuz 2016)

7. Star Trek Beyond (8 Temmuz 2016)

Onlarca kez romandan oyuna filmden diziye uyarlanmış olan Star Trek hikayesi, 2009 yılında çıkmış olan ilk film ve ardından onu takip ederek 2013 yılında izlediğimiz 2. filmin sonunda serinin 3. filmi olarak bu yaz izleyiciyle buluşacak. 

FragmanStar Trek Beyond

8. Suicide Squad (5 Ağustos 2016)

8. Suicide Squad (5 Ağustos 2016)

Gotham'da suç işleyen karakterlerin bir araya geldiği bu film fragmanıyla büyük beğeni topladı. Harley Quinn, Joker ve Batman gibi karakterleri de görebileceğimiz bu film, 5 Ağustos 2016'da sinemaseverlerle buluşuyor.

FragmanSuicide Squad 

9. Gambit (7 Ekim 2016)

9. Gambit (7 Ekim 2016)

X-men fanatiklerinin yakından tanıdığı Gambit, sonunda kendi filmiyle vizyona girmeye hazırlanıyor. Başrolünde Channing Tatum'un yer alacağı film, 7 Ekim 2016 tarihinde sinemaseverlerle buluşuyor.

FragmanGambit 

10. Doctor Strange (4 Kasım 2016)

10. Doctor Strange (4 Kasım 2016)

Marvel dünyasının en güçlü karakterlerinden biri olmasına rağmen sürekli geri planda kalmış Dr. Strange genelde Örümcek Adam çizgi romanında ortaya çıkıp, gücüyle ve farklı yetenekleriyle merak uyandırırdı. Marvel serilerinin takipçilerinin bu merakına kayıtsız kalınmadı ve 4 Kasım 2016’da vizyona girecek. Başarılı ve umursamaz bir cerrah olan Stephen Strange’nin astral seyahatler yapabilen bir büyücü süper kahramana dönüşmesini konu alacak olan film, eğer beklenen ilgiyi görebilirse yepyeni bir serinin başlangıcı olabilir.

FragmanDoctor Strange

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Fantastic Beasts and Where to Find Them (18 Kasım 2016)

11. Fantastic Beasts and Where to Find Them (18 Kasım 2016)

Senaryosunu Harry Potter’ın yazarı J.K. Rowling‘in yazcağı film, Harry Potter serisinin spin-off’u olacak. 

(Spin-off; bir hikayenin içinden belli karakterleri ya da hikayenin belli bir bölümünü alarak yeniden uyarlamak anlamında kullanılır.)

FragmanFantastic Beasts and Where to Find Them 

12. Star Wars Anthology: Rogue One (16 Aralık 2016)

12. Star Wars Anthology: Rogue One (16 Aralık 2016)

İmparatorluğun en güçlü silahı olan Death Star’ın planlarını çalmaya çalışan direnişçilerin hikayesini konu alan Star Wars serisinin yan filmi Rouge One, 16 Aralık 2016’da vizyona girecek. Star Wars severlerin heyecanlandıran bu film, büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Fragman:Rogue One: A Star Wars Story 

13. Assassin’s Creed (23 Aralık 2016)

13. Assassin’s Creed (23 Aralık 2016)

Daha önce dizisi yapılan Assassin’s Creed’in beyaz perdeyle ilk tanışması 21 Aralık 2016’da olacak. Assassin’s Creed fanları tarafından heyecanla beklenen filmin başrolünde X-Men serisinde Magneto rolünü üstlenmiş ünlü oyuncuMichael Fassbender yer alacak. Bir barmenin kaçırılıp suikastçi atalarının yeteneklerinin kazandırılması ve kötü amaçlar için kullanılmasıyla başlayan macerasını anlatan filmin oyunları kadar başarılı olup olmayacağı büyük merak konusu.

FragmanAssassin's Creed the Movie 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1350
561
94
61
48
43
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
durzatorix

Bunu Biliyormuydunuz? Deadpool, komedi filmi olan dedemin fişinden daha komik. Şaka bir yana, deadpool çok başarılı bir film.

amed kara

Ben hayal kırıklığı yaşadım..

alesya

deadpool superkahraman degil. anti super kahraman.

Asın Bayrakları

Ha Star Trak ve Warcraft süper kahramandı zaten ? Burdakilerin yarısı süperkahraman filmi değil.Bilgili olduğunu göstermek için bu tarz şeyler yazmazsan mutl... Devamını Gör

Gürkan Arslan

hepsi çok güzel de harry potter spin off u tüylerimi diken diken etti!