Görüş Bildir
Haberler
2016 Toyota RAV4 Elektriklendi

2016 Toyota RAV4 Elektriklendi

Batuhan
09.11.2015 - 13:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yakında yalnızca benzinle çalışan tek bir Toyota kalmayacak anlaşılan. Japon üreticinin tamamen elektrikli veya hibrit seçeneği eklediği modellerine eklenen son isim RAV4 oldu.

Artık benzinli ve elektrikli motorla çalışan hibrit Toyota RAV4, alıştığımız SUV modelinin üstüne ufak tefek değişikliklerle geliyor. Elden geçirilen ön ve arka tampon tasarımı, makyajlanan yan etekler ve yeni jant seçeneklerinin yanı sıra Toyota RAV4 gümüş metalik, siyah metalik ve fırtına mavisi gibi yeni renk seçeneklerine sahip. Toyota’nın gelişmiş güvenlik paketi Safety Sense ile gelen otomobilde çarpışma uyarısı, şeritten ayrılma uyarısı, yaya çarpışma uyarısı, uyarlanabilir seyir kontrolü gibi bir dizi güvenlik sistemi mevcut.

Dört çeker ve sürekli değişken transmisyon (CVT) sistemiyle gelen Toyota RAV4 Hybrid, gücünü 2,5 litre hacimli ve dört silindirli benzin/elektrik motorundan alıyor. İki motor kombinasyon halinde 194 beygir güç ve 279 Nm tork üretebiliyor. Toyota RAV4 Hybrid’in başlangıç satış fiyatı ise 28.370 dolar .

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
1
0
0
0
0